Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VIKING søger teknisk stærk COMMERCIAL PROJECT ENGINEER

JOIN VIKING – and save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Din arbejdsindsats kan være med til at redde liv
Vi søger en erfaren Commercial Project Engineer til vores Passenger-afdeling, som designer, producerer og sælger evakueringssystemer og sikkerhedsudstyr til færger og verdens største krydstogtskibe

Hvis du er teknisk robust og kan give kunden den gode oplevelse, kan det være lige dig, vi søger. Du får base på VIKINGs hovedkontor i Esbjerg, hvor du sammen med 15 kollegaer i et velfungerende salgs- og projektteam, kommer til at supportere den globale organisation omkring salg, teknik og koncepter.

Primære opgaver

 • Lede installationsporteføljeprojekter
 • Intern og ekstern teknisk sparring
 • Udarbejde teknisk tilbudsmateriale
 • Udarbejde AutoCAD installationstegninger og oprettelse af materialebehov
 • Besøge værfter, redere og designfirmaer
 • Optimere interne processer og værktøjer

Din profil

 • Maskiningeniør, maskinmester, Naval Architect eller anden relevant teknisk baggrund
 • Maritim baggrund og minimum 5 års erfaring med skibskonstruktion eller andre stålkonstruktioner
 • Erfaren bruger af tegneprogrammer, gerne AutoCAD
 • Projektledelses erfaring
 • Erfaring med brug af ERP styring system, gerne SAP
 • Dansk og engelsk flydende
 • Godt kendskab til tysk er optimalt, men ikke et krav
 • Bor i Esbjergområdet. Alternativt er du vant til at pendle til/fra job

Som Commercial Project Engineer trives du i et vækstorienteret miljø med stort fokus på kvalitet og professionel sparring. I dialogen med kunden er du knivskarp og formår at afdække behov og rådgive om løsninger.

Da du kommer til at arbejde tæt sammen med andre afdelinger/kollegaer, er det helt afgørende, at du er dygtig til at kommunikere og samarbejde på tværs af organisationen. Initiativ og selvstændig beslutningstagen er ligeledes en naturlig del af din måde at arbejde på.

Du skal forvente cirka 30 rejsedage årligt – globalt.

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.