Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viktech søger dygtige VVS'ere til Fredericia

Vores kunde mangler 2 engagerede VVS'ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet.

Vi forventer:

- Du er faglært VVS'er

- Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats

- Er kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

- Faste rammer med din egen personlige kontaktperson

- Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj

- Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten

- Sociale arrangementer med dine kollegaer

Om Viktech:

Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329936955Phoenix-d6e958ac12019-01-04T00:00:00Viktech søger dygtige VVS'ere til Fredericia

Vores kunde mangler 2 engagerede VVS'ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet.

Vi forventer:

- Du er faglært VVS'er

- Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats

- Er kvalitetsbevidst

Vi tilbyder:

- Faste rammer med din egen personlige kontaktperson

- Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj

- Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten

- Sociale arrangementer med dine kollegaer

Om Viktech:

Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.

 

 

2019-03-02T00:50:42.010 Vores kunde mangler 2 engagerede VVS ere til vores kunde i Fredericia. Vores kunde har brug for hjælp til trækning af PEX rør, demontering af gamle installationer samt montering af sanitet. Vi forventer: - Du er faglært VVS er - Kan arbejde selvtændigt og er motiveret for at gøre en god indsats - Er kvalitetsbevidst Vi tilbyder: - Faste rammer med din egen personlige kontaktperson - Dit eget kvalitetsværktøj samt arbejdstøj - Arbejdskontrakt med en god løn, der følger overenskomsten - Sociale arrangementer med dine kollegaer Om Viktech: Hos Viktech får du din egen kontaktperson, der holder øje med at du trives. Så snart han ved at projektet slutter, arbejder han målrettet på at finde et nyt projekt til dig blandt sine mange kundekontakter. Vi lægger stor vægt på det faglige netværk samt sociale arrangementer for vores medarbejdere. Vi holder bl.a. sommerfest og julefrokost med julegaver til alle.11Jobnetd6e958ac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandFredericia3428523Viktech P/S Kbh.11Taastrup Hovedgade 417000FredericiaDKDanmark0
job@viktech.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent688811JobNet492597949259791000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d6e958achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d6e958achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d6e958ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d6e958ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/4.jpgViktech søger dygtige VVS'ere til Fredericia12007981Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg359946138Cecilie Vammenjob@viktech.dkDKDanmarkDKDanmark330099023Ventilationsmontører til Fredericia/Ventilation fitters/Aircondition installators for work in FredericiaRobot Vi søger dygtige ventilationsmontører til arbejde i Fredericia. Der er tale om ventilationsanlæg i kontorbyggeri. Din profil: Faglært vvs-montør vvs- og ventilationsmontør, rørsmed, blikkenslager eller lignende. Minimum 3 års erfaring med ventilationsinstallationer i erhvervs- og boligbyggeri. Arbejder godt både alene og i teams. Serviceminded. Mødestabil. En god kollega. Vilkår: Der er taler om projektansættelse i ca. 3,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer anbefalinger og certifikater kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig. English resume: We are in need of 2 professional and educated ventilation fitters aircondition installators for office installations in office buildings in Fredericia for around 3,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an plumber or ventilation fitter aircondition installator and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Vi søger dygtige ventilationsmontører til arbejde i Fredericia. Der er tale om ventilationsanlæg i kontorbyggeri.

Din profil:

 • Faglært vvs-montør/vvs- og ventilationsmontør, rørsmed, blikkenslager eller lignende.
 • Minimum 3 års erfaring med ventilationsinstallationer i erhvervs- og boligbyggeri.
 • Arbejder godt både alene og i teams.
 • Serviceminded.
 • Mødestabil.
 • En god kollega.

Vilkår:

Der er taler om projektansættelse i ca. 3,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse.

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer/anbefalinger og certifikater/kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume:

We are in need of 2 professional and educated ventilation fitters/aircondition installators for office installations in office buildings in Fredericia for around 3,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net/find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an plumber or ventilation fitter/aircondition installator and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Priceless People ApSFredericia2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
330096730VVS Energispecialist / installationstekniker søges til service og mindre opgaverProfile Er du VVS uddannet og kan du tænke dig, at arbejde i en virksomhed hvor det går stærkt? Så er det lige dig, vi har brug for. Vi mangler en medarbejder med god teknisk sans. Vi forventer at du:Kan arbejde selvstændigtHar kendskab til varmepumper. Installation og service.Kan varetage både større og mindre serviceopgaverHar godt humør.Vi tilbyder dig:Løn efter kvalifikationerGodt arbejdsmiljø og dygtige kollegerFirmabil til arbejdskørselOrdentligt værktøj og arbejdstøj.Er du den rigtige medarbejder, kan vi på sigt tilbyde kompetence udvidelse som:Køle-certifikatGas-certifikatFjernvarme-certifikat.Alke Kjøngerskov VVS navn og krav står for kvalitetsarbejde, der altid skal udføres til kundens tilfredshed. Det er vores indgangsvinkel til alle typer arbejder og opgaver. Alke Kjøngerskov VVS s aktiviteter er fra den mindre serviceopgave hos privatkunden til større entrepriseopgaver med tilknyttet underentreprenør. Alke Kjøngerskov VVS tilbyder facilitetsstyring til erhvervsvirksomheder, boligforeninger m.v. i tæt samarbejde med vore kunder og dygtige medarbejdere, samt nøje udvalgte samarbejdspartnere, ønsker vi at fremstå som en førende service og installationsvirksomhed, ved at skabe merværdi og lønsomhed for vor kunder. Alke Kjøngerskov VVS er innovativ på mange områder indenfor den installationstekniske branche, som er værdiskabende for vor kunder. Ansøgning sendes via knappen Send ansøgning . Venlig hilsen Kent og Allan Se mere på vores ansøgersite: https: alkevvs.ofir.comEr du VVS – uddannet og kan du tænke dig, at arbejde i en virksomhed hvor det går stærkt?
Så er det lige dig, vi har brug for. Vi mangler en medarbejder med god teknisk sans.

Vi forventer at du:
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har kendskab til varmepumper. Installation og service.
 • Kan varetage både større og mindre serviceopgaver
 • Har godt humør.
Vi tilbyder dig:
 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger
 • Firmabil til arbejdskørsel
 • Ordentligt værktøj og arbejdstøj.
Er du den rigtige medarbejder, kan vi på sigt tilbyde kompetence udvidelse som:
 • Køle-certifikat
 • Gas-certifikat
 • Fjernvarme-certifikat.
Alke Kjøngerskov VVS – navn og krav står for kvalitetsarbejde, der altid skal udføres til kundens tilfredshed. Det er vores indgangsvinkel til alle typer arbejder og opgaver.

Alke Kjøngerskov VVS’s aktiviteter er fra den mindre serviceopgave hos privatkunden til større entrepriseopgaver med tilknyttet underentreprenør.

Alke Kjøngerskov VVS tilbyder facilitetsstyring til erhvervsvirksomheder, boligforeninger m.v. i tæt samarbejde med vore kunder og dygtige medarbejdere, samt nøje udvalgte samarbejdspartnere, ønsker vi at fremstå som en førende service og installationsvirksomhed, ved at skabe merværdi og lønsomhed for vor kunder.

Alke Kjøngerskov VVS er innovativ på mange områder indenfor den installationstekniske branche, som er værdiskabende for vor kunder.

Ansøgning sendes via knappen " Send ansøgning".

Venlig hilsen
Kent og AllanSe mere på vores ansøgersite: https://alkevvs.ofir.com

ORS/Small/22b62bb2_logo.jpegAlke Kjøngerskov VVSTørring2019-10-09T00:00:002019-10-31T00:00:00
330095023VVS'er med A-certifikat til MiddelfartRobot For en virksomhed i Middelfart, søger vi lige nu en VVS er til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et vikariat på 37 timer i ugen i ca. 2. måneder. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du er faglært VVS er - Du kan arbejde selvstændigt - Du har A-certifikat - Du har kørekort Virksomheden tilbyder: - God arbejdsplads med dygtige kollegaer - Opstart hurtigst muligt - Mulighed for fastansættelse - Firmabil Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til midt@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS Middelfart Vi kan træffes på 70223311

For en virksomhed i Middelfart, søger vi lige nu en VVS’er til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et vikariat på 37 timer i ugen i ca. 2. måneder.

 

Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du er faglært VVS’er

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du har A-certifikat

- Du har kørekort

 

Virksomheden tilbyder:

- God arbejdsplads med dygtige kollegaer

- Opstart hurtigst muligt

- Mulighed for fastansættelse 

- Firmabil 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "midt@work4all.nu" - mærk ansøgningen ”VVS Middelfart"

Vi kan træffes på 70223311

Work4all VejleMiddelfart2019-09-24T00:00:002019-11-18T00:00:00
330092385Dygtig VVS-montør til spændende varieret stillingRobot Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens. Din profil VVS-montør rørsmed af uddannelse. Erfaring med både nyinstallation, renovering og service af vvs-installationer. Du arbejder godt selvstændigt og egner dig godt til frihed under ansvar. Du er glad og udadvendt og har let ved at omgås kunderne. Du har kørekort (B). Du er løsningsminded og en god kollega. Vilkår Et rigtigt godt job med fastansættelse og løn efter kvalifikationer, overenskomstmæssig pension mv. Er du den rette m k, har du et fast job flere år frem, som er spændende og varieret med få, men gode kolleger i en virksomhed, som er under positiv udvikling og med plads til humor i hverdagen og et dejligt arbejdsmiljø. Du får servicevogn stillet til rådighed. Overvejer du at flytte til området, kan vi oplyse, at der er attraktive og billige boliger i området og et dejligt, socialt nærmiljø, hvor folk kommer hinanden ved. Værd at overveje for de fleste. Ansøgning Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload din ansøgning (mærket VVS-montør til Nordborg), dit CV, dit billede samt referencer og kopi af svendebrev og eventuelle kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig.

Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens.

 

Din profil

 • VVS-montør/rørsmed af uddannelse.
 • Erfaring med både nyinstallation, renovering og service af vvs-installationer.
 • Du arbejder godt selvstændigt og egner dig godt til frihed under ansvar.
 • Du er glad og udadvendt og har let ved at omgås kunderne.
 • Du har kørekort (B).
 • Du er løsningsminded og en god kollega.

Vilkår

Et rigtigt godt job med fastansættelse og løn efter kvalifikationer, overenskomstmæssig pension mv. Er du den rette m/k, har du et fast job flere år frem, som er spændende og varieret med få, men gode kolleger i en virksomhed, som er under positiv udvikling og med plads til humor i hverdagen og et dejligt arbejdsmiljø. Du får servicevogn stillet til rådighed.

Overvejer du at flytte til området, kan vi oplyse, at der er attraktive og billige boliger i området og et dejligt, socialt nærmiljø, hvor folk kommer hinanden ved. Værd at overveje for de fleste.

Ansøgning

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload din ansøgning (mærket VVS-montør til Nordborg), dit CV, dit billede samt referencer og kopi af svendebrev og eventuelle kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

Priceless People ApSNordborg2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330087285VVS'er til BrandeRobot For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er - du kan arbejde selvstændigt - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen VVS, Brande

For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS’er til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Vi forventer følgende af dig:

- du er mødestabil og fleksibel

- du er faglært VVS’er

- du kan arbejde selvstændigt

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse  

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "VVS, Brande"

Work4all VejleBrande2019-09-10T00:00:002019-11-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ventilationsmontører til Fredericia/Ventilation fitters/Aircondition installators for work in Fredericia

Priceless People ApS

Fredericia
Vi søger dygtige ventilationsmontører til arbejde i Fredericia. Der er tale om ventilationsanlæg i kontorbyggeri. Din profil: Faglært vvs-montør vvs- og ventilationsmontør, rørsmed, blikkenslager eller lignende. Minimum 3 års erfaring med ventilatio...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019

VVS Energispecialist / installationstekniker søges til service og mindre opgaver

Alke Kjøngerskov VVS

Tørring
Er du VVS uddannet og kan du tænke dig, at arbejde i en virksomhed hvor det går stærkt? Så er det lige dig, vi har brug for. Vi mangler en medarbejder med god teknisk sans. Vi forventer at du:Kan arbejde selvstændigtHar kendskab til varmepumper. Ins...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

VVS'er med A-certifikat til Middelfart

Work4all Vejle

Middelfart
For en virksomhed i Middelfart, søger vi lige nu en VVS er til service med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et vikariat på 37 timer i ugen i ca. 2. måneder. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du er faglært VV...
Indrykket:24. september 2019
Udløbsdato:18. november 2019

Dygtig VVS-montør til spændende varieret stilling

Priceless People ApS

Nordborg
Vi søger en dygtig og frisk VVS-montør til arbejde for vores kunde i Nordborg. Der er tale om et spændende job med mange forskellige opgaver, så der er ikke 2 dage, der er ens. Din profil VVS-montør rørsmed af uddannelse. Erfaring med både nyinstall...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

VVS'er til Brande

Work4all Vejle

Brande
For en virksomhed i Brande, søger vi en faglært VVS er til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Vi forventer følgende af dig: - du er mødestabil og fleksibel - du er faglært VVS er - d...
Indrykket:10. september 2019
Udløbsdato:4. november 2019