Viktech søger en hydraulikmontør

For vores kunde søger vi en hydraulikmontør til Lindø (Munkebo) til en TRY & Hire

 

Da firmaet har rygende travlt, søger de engagerede og fleksible medarbejdere med rette kvalifikationer til deres hydraulikafdeling. De søger medarbejdere til deres serviceafdeling i forbindelse med Lindøterminalen. Der vil hvad enten man arbejder med udgangspunkt fra Svendborg eller Lindø, også være tale om servicejob ved deres kunder worldwide.

 

Arbejdsopgaver

• Opbygning og installation af nye hydrauliksystemer. Det være sig opbygning af anlæg på egne værksteder, eller onside hvor anlægget skal anvendes.

• Montagen vil typisk være montering af ventiler, pumper, motorer, cylindere mv., samt opbygning af komplette rørinstallationer, afsluttende med en flushing og indkøring.

• Reparations- og serviceopgaver i offshore,- marine- og industrisektoren, herunder lovpligtige eftersyn af kraner og livbådsdavits.

• Jobbene foregår typisk i teams, der er tilpasset det enkelte jobs størrelse og indhold.

 

Kvalifikationer

Uddannelse som entreprenør- / landbrugsmaskinmekaniker, eller tilsvarende uddannelse indenfor metalindustrien, er et krav!

Den ideele ansøger, arbejder allerede med hydraulik og har opbygget en solid viden og erfaring indenfor området. Der må påregnes 25 - 40 rejsedage om året.

 

Firmaet tilbyder

• En spændende og dynamisk arbejdsplads, med mange faglige udfordringer, i en til tider travl og hektisk hverdag.

• Stor mulighed for personlig og faglig udvikling, da vi arbejder med mange opgavetyper.

• En attraktiv løn efter kvalifikationer.

• Gode arbejdsforhold.

• Gode hjælpsomme kollegaer.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicemontører til værksteds- og rejsearbejde

SH GROUP A/S

Svendborg
Da vi har meget travlt i vores serviceafdeling, søger vi hermed 3 stabile og fleksible medarbejdere. Paletten af arbejdsopgaver Renovering, ombygninger og reparationer af skibsudstyr (kraner, spil, a-rammer, cylindere, slangeudskiftning, loadtests) ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018