Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde i produktionen hos Velux i Thyregod?

Velux Thyregod søger produktionsmedarbejdere til vikarstillinger og faste stillinger

Ser du dig selv arbejde for en stor international produktionsvirksomhed og være en del af en virksomhed, der er førende på sit felt? Vi søger i øjeblikket efter kandidater til længevarende stillinger med mulighed for fastansættelse ved Thyregod bygningsindustri. Der søges kandidater til både montage-, træ- og overfladeafdelingen. Opstart er hurtigst muligt for den rette kandidat. Så er det dig vi søger?

Din rolle:
Du vil som produktionsmedarbejder arbejde selvstændigt, men også indgå i samarbejde med de forskellige afdelinger. Der er brug for medarbejdere til flere afdelinger, hvorfor arbejdsopgaverne kan være mange. Gennemgående er, at der arbejdes som en del af produktionslinjen. Det er vigtigt, at du har sans for kvalitet og grundighed, da du vil indgå som et vigtigt led i produktionen.

Dig som person:
Det er en fordel, hvis du har erfaring med produktionsarbejde, montage eller håndværksmæssig uddannelse eller baggrund. Du er som person motiveret og har lysten til, at tage nye udfordringer op. Herudover er du som person stabil og frisk og klar på et fysisk krævende arbejde, hvor du kommer til at bruge dine hænder meget. Du kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe dig et overblik over arbejdsgangen. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har en seriøs tilgang til dine opgaver. Du kan tale, læse og forstå dansk. Truckcertifikat og Epoxycertifikat er en fordel, men ikke et krav.

Praktiske oplysninger:
Du vil indgå i en produktion bestående af en gruppe højt motiverede medarbejdere, med en god faglig viden. Der er mulighed for at prøve kræfter med forskellige led i produktionen.
Der er tale om fuldtidsarbejde på enten dag-, aften- eller nathold. Stillingerne er med henblik på fastansættelse.
Der vil være sidemandsoplæring og sikkerhedsgennemgang.

Hvorfor vælge os?
Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde er det vores opgave, at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde vil du som vikar være en del af en virksomhed hvor stemningen og atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive taget imod med åbne arme. Derudover tilbyder kunden attraktiv løn gældende efter overenskomst.

Vi søger løbende medarbejdere, og tager derfor løbende kandidater ind til samtale.

Har ovenstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside.

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på +45 3838 7070.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.