Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med børn og have en fleksibel hverdag med et minimum af transporttid til og fra arbejde?

Bor du i Gentofte Kommune og har du lyst til at have et selvstændigt, ansvarsfuldt og givende job? Så kan stillingen som kommunal dagplejer måske være lige noget for dig?

Som dagplejer vil du opleve en hverdag, hvor dit hjem danner rammen om et pædagogisk miljø for fire børn i alderen 0-3 år. En gang ugentligt mødes du med to-tre dagplejekollegaer i dagplejens legestue, som er beliggende i samme villa som Dagplejens gæstehus, hvor der tilbydes gæstepasning når dagplejerne er fraværende.

Lyder det som noget for dig, så tilbyder vi:
En arbejdsplads, som er dit hjem, med tilsyn minimum tre til fire gange årligt af en dagplejepædagog, som ligeledes bistår med sparring og vejledning.

Du kan være med til at udfolde arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan, som vi er ved at omsætte til hverdagspraksis. Vi stræber efter et styrende fokus på kerneopgaven og børneperspektivet og arbejder for legens værdi, børnefællesskaber, trivsel, udvikling og læring.

Som kommunal dagplejer tilbyder vi, at du bliver en del af et stærkt og udviklingsorienteret arbejdsfællesskab, hvor du løbende bliver tilbudt relevante kurser.

Gentofte dagpleje er et kommunalt dagtilbud bestående af 13 kommunale dagplejere, tre gæstehusmedarbejdere, to dagplejepædagoger og en dagplejeleder.

Citat fra dagplejer: ”at være dagplejer har stor betydning for mig; jeg har haft mulighed for at give andre forældres børn et afvekslende pædagogisk læringsmiljø i hjemlige omgivelser med den tryghed og det nærvær, som jeg samtidig også har kunne give mine egne børn, ved at være der når de skulle afsted om morgenen og når de kom hjem om eftermiddagen, i 4 ud af ugens 5 dage... en luksus som er værdsat af alle.”

Dit bidrag til os:
Om du har en pædagogiske uddannelsesmæssig baggrund eller andet erfaring, er mindre vigtigt, så længe du har lyst til at deltage og bidrage til fortsat faglig læring - og udvikling. Du er nærværende og kan godt lide at lege med. Dit samarbejde med forældrene skal ligeledes være båret af en anerkendende tilgang, så vi bedst muligt kan rammesætte de bedste læringsmiljøer for det gode børneliv.

Hjemmet som en professionel arbejdsplads:
Du har bopæl i Gentofte Kommune og du er indstillet på at modtage pædagogisk tilsyn og er villig til at ændre i eksempelvis indretningen i den del af dit hjem, der benyttes til pædagogisk praksis, hvis dette bliver nødvendigt.

Der skal findes plads til barnevogne, pusleplads, legetøj, bleer, skiftetøj mm. –samt at fire børn skal kunne sidde forsvarligt og pædagogisk ved måltider.

Du sørger for fuld forplejning med varieret delvist økologisk kost til børnene i det tidsrum, de er hos dig.

Dit hjem er røgfrit.

Vil du være en del af den kommunale dagpleje, så ansøg nu

Kan du se dig selv som en dagplejer, så send ansøgning og relevante dokumenter vi knappen "Send ansøgning"

Aflønning og ansættelse efter gældende overenskomst. Ansøgningsfristen er snarest og vi indkalder løbende til samtale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst:
Kathrine Michaelsen
Dagplejepædagog
kmic@gentofte.dk
Telefon: 40914729
Snarest muligt

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.