Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du arbejde med et speciale, der går lige i blodet? Vi søger sygeplejersker til Hæmatologisk afdeling, afsnit M på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Hæmatologi ”… det er noget med blodet … ”

.... men det er også utrolig meget andet. Det er et speciale, hvor du vil lære alt om blodsygdomme, men også lidt om kardiologi, neurologi, nefrologi m.m. Blodet strømmer gennem hele kroppen, og kan derved påvirke mange af kroppens livsvigtige funktioner. Samtidig er Hæmatologi et speciale, hvor du kommer helt tæt på patienterne og deres nærmeste. Du vil derfor også lære meget om psykiske, sociale og eksistentielle forhold og behov for det enkelte menneske.

Vi håber, at du er blevet fristet til at læse videre, og lære mere om os, og hvad du hos os vil blive særlig dygtig til.

Hvem er vi?:

Vi har et fantastisk afsnit, som oser af faglighed, dedikation til specialet og et unikt arbejdsfællesskab, og som vi håber, at du har lyst til at opleve på egen hånd.

I 2018 fik Hæmatologisk afdeling tildelt "Patienternes pris" for vores måde altid at sætte patienterne i centrum. Beskrivelsen lød: "....som patient ønsker vi en høj faglighed. Men fagligheden skal også pakkes ind i menneskelige egenskaber. Personalet skal lytte til, hvad vi siger, tage vores udsagn alvorligt og udvise nærvær og empati, så bliver forløbet bedre, og man føler sig tryg....".

Vi hedder, afsnit M, og hører under Hæmatologisk afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde. Vi varetager plejen og behandling til patienter med myelomatose, akut leukæmi og benigne Hæmatologiske sygdomme. Vi prioriterer at patientforløb er individuelt og tværfagligt tilrettelagt, og sker i et tæt samarbejde med patient og pårørende. Den gode relation, kontinuitet og medinddragelse er essentielle begreber i vores sygepleje.

Sygeplejefaglig udvikling og forskning er en stor del af vores hverdag. Vi er meget inspireret af aktionsforskning, og arbejder ud fra en personcentreret tilgang. Det betyder, at når vi arbejder med projekter, gør vi det ud fra et sygeplejefagligt, patientorienteret og organisatorisk perspektiv. Alle, om man er basissygeplejerske, sygeplejespecialist eller har anden funktion, er og kan være med til at udvikle, forandre og forbedre sygeplejen ud fra, hvad der er bedst for patienterne og de pårørende. Læs mere her Det er derfor også med stolthed, at vi kan fortælle, at afdelingen fra januar 2020 har indledt et samarbejde med professor i sygepleje Brendan McCormack.

Vi har særlig fokus på udvikling af muligheder for hjemmebehandling. Mange af patienterne modtager deres behandling via en pumpe, som de bærer i en bæltetaske de kan tage med hjem. De oplæres til selv at varetage pleje af deres centrale vene kateter, samt selv at trække blodprøver. Det giver patienterne medansvar og selvkontrol, hvilket har stor betydning. Flere patienter har givet udtryk for, at de oplever en større frihed og større livskvalitet, når de kan være hjemme i stedet for indlagt. Følg linket, og se en spændende verden

Afdelingen har sit eget værested for unge patienter i alderen 18-39 år med kræft. Der er ansat en ungekoordinator og tilknyttet flere sygeplejersker, som er uddannet ungeambassadør. Stedet er blevet døbt Mod!Kræft, og har stor succes. Se mere her. Du kan også læse mere på Instagram @mod.kraeft.

Sygeplejegruppen er bredt sammensat af novicer og eksperter, hvilket skaber en meget energisk, positiv og faglig dygtig personalegruppe. Vi er heldige at have et rigtig højt erfaringsniveau. Vi arbejder i makkerpar, som betyder, at man samarbejder og sparer i løbet af dagen. Se mere her.

Hvad bliver du som sygeplejerske dygtig til hos os?:

 • Træne og anvende dit kliniske blik, og derved kunne se årsagssammenhænge og få en større forståelse for den enkelte patients situation.

 • Udføre akut sygepleje til patienter som kan være sepsistruede, i blødningsrisiko, smertepåvirket, dialysekrævende eller som er respiratorisk påvirket/truet.

 • Administrere antibiotika, blodtransfusioner, kost- og væsketerapi, kemoterapi både pr. os, som injektion og infusion.

 • Instrumentel sygepleje som f.eks. at rense, skylle og trække blodprøver på CVK, anlæggelse af PVK, KAD, sonde m.m.

 • Varetage pleje og behandling til patienter som skal autolog stamcelletransplanteres.

 • Oplære patienterne i selv at varetage pleje af deres CVK og selv at trække blodprøver.

 • Indgå i vigtig relationer med patienterne og de pårørende samt kolleger monfagligt som tværfagligt. Du vil lære at skulle kommunikere med alvorligt syge patienter og deres pårørende, tage den svære samtale, planlægge komplekse udskrivelser m.m.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

 • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad du kommer med af erfaringer.

 • Faglig og personlig udvikling ved at bidrage til kerneopgaven og arbejdsfællesskabet.

 • Deltagelse i afdelingens udviklings- og forskningsprojekter, HÆM I, II og III kurser og ”faglige interessegrupper”.

 • Supervision ved afdelingens psykolog.

 • 5 gyldne faglige minutter hver morgen, tværfaglige afsnitskonference hver 2. uge, sygeplejefaglig kl. 13-møde hver dag m.m.

 • Et arbejds- og læringsmiljø, hvor der kan grines og jokes, og hvor samarbejde, indflydelse, respekt og social kapital prioriteres højt

 • Kolleger, både monofagligt og tværfagligt, som brænder for specialet, og som føler, at vi har en pligt til at bidrage til arbejdsfællesskabet

 • Ambitiøse, ansvarsbevidste og anerkendende ledere

 • Kursus i medicinsk kræftbehandling, der består af både en teoretisk og en praktisk del i forhold til administration af kemoterapi

 • Et fantastisk psykisk arbejdsmiljø og mange sociale arrangementer.

 • Vi har tog og busdrift lige til døren og Holbæk motorvejen lige i baghaven

Fristet til at søge?

Det håber vi. Hæmatologisk erfaring er ikke en forudsætning for at søge. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære specialet at kende. Så finder vi ud af resten sammen.

Vi søger pr. den 1. april 2020, eller efter aftale, sygeplejersker til fast ansættelse. Stillingen er på 32 – 37 timer pr. uge, i skiftende vagter - med mulighed for to-holdsskift - og med weekendvagt hver 3. weekend.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og se afdelingen. Du kan ringe til afdelingssygeplejerske Britta Louise Schack, 47 32 48 80 eller souschef Mia Skoropa, 47 32 48 81.

Vi håber, at høre fra dig.

Mange hæmatologiske hilsener

Sygeplejegruppen på afsnit M, Hæmatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital

Praktiske informationer

Løn i henhold til overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist den 22. marts 2020

Ansættelsessamtaler holdes løbende

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.