Vil du arbejde med kontrol af sort økonomi?

Vil du være med til at sikre, at alle betaler den skat de skal, samt sikre lige konkurrence blandt virksomhederne, så samfundsøkonomien og den danske velfærd opretholdes? Vil du være en af vores kolleger inden for kontrol af sort økonomi?

Har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber, budgetter og privatforbrugsberegninger? Så er her muligheden for at gøre en synlig forskel – da vi søger nye medarbejdere til vores enhed i Horsens.


Sagsbehandling – visitering og kontrol af anmeldelser

Skattestyrelsen modtager årligt ca. 8.000 anmeldelser om sort økonomi. Anmeldelserne handler fx om virksomheder, der ikke er registreret, udførelse af sort arbejde, manglende eller ukorrekte oplysninger omkring moms og resultat af virksomhed. Som medarbejder bliver du en del af et team, der arbejder med visitering og kontrol af disse anmeldelser af sort økonomi.

Afdelingen Borger 14 - Anmeldelser arbejder for at begrænse skattegabet på borger- og virksomhedsområdet. Arbejdet sker ved hjælp af analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol.

Din hverdag vil bestå af bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • ?Visitering af modtagne anmeldelser, herunder fordeling til andre specialiserede enheder og underretning til den anmeldte.
  • Yderligere undersøgelser af prioriterede anmeldelser, herunder kontrol af regnskaber og kontoudtog, pengestrømsanalyse, privatforbrugsberegninger mv.
  • Tværgående samarbejde i Skattestyrelsens øvrige enheder.
  • Samarbejde med andre myndigheder.


Behandlingen af anmeldelser og kontroloplysninger er en driftsopgave, og vi er i løbende udvikling med et øget fokus på brug af data og analyser, for at sikre en effektiv visitering og kontrol.

Vi arbejder med mål og driftsstyring, og du vil få indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag, hvor opgaverne byder på en god vekselvirkning med stor selvstændighed samt faglig sparring. Du vil indgå i et fagligt samarbejde både med kollegaerne i din enhed, og kollegaerne i andre dele af organisationen. Du vil få mulighed for at oparbejde stor faglighed og opnå dyb indsigt på kontrolområdet.

?Vi arbejder intensivt med udvikling af medarbejdernes kompetencer. Alle medarbejdere får derfor løbende feedback for deres arbejde gennem mål- og performancesamtaler. Har du evnerne og viljen, er der også gode muligheder for videre- eller efteruddannelse.

Vi tilstræber, at du bliver hos os længst muligt. Derfor sørger vi for, at du hele tiden bliver dygtigere. Vi har konstant fokus på at skabe arbejdspladser, der får jobliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Det har vi, fordi vi tror på, at der er en direkte sammenhæng mellem kolleger, der trives, er glade for hinanden og har lyst til at udvikle sig fagligt. Derfor vil vi også sikre, at du får mulighed for at bringe dine kompetencer og erfaringer i spil.Analytiske, nysgerrige og teoretiske egenskaber

Anmeldelsesenhederne er bredt funderede enheder, hvor mange skatte- og momsretlige kompetencer kommer i spil. Stillingen kræver, at du kan dykke ned i både komplekse og mindre komplekse kontrolsager, samt at du har stort fokus på både formalia og produktivitet.

Derfor må du gerne have en uddannelsesbaggrund som minimum bachelor, HD, cand.merc.aud. eller diplom i Skat. Du kan også være uddannet skatterevisor eller tilsvarende.

?Vigtigst er, at du har erfaring med revision og regnskab. Har du praktisk erfaring og tilegnet dig kompetencer inden for kontrol, skat og moms, vil det være en fordel.

Du har gode samarbejdsevner, er effektiv, robust og seriøs. Du er venlig og diplomatisk, kan forholde dig objektivt i situationer og til personer. Samtidig har du en personlig og faglig gennemslagskraft, så du professionelt kan håndtere alle situationer.

?Du er vant til at anvende IT i dit arbejde, og du er generelt god til at sætte dig ind i nye systemer.

Som kollega har du en positiv indstilling og god energi, og du sætter pris på at være en del af et godt team, hvor sparring og vidensdeling er helt afgørende for, at vi kan levere kvalitet i vores opgaveløsning.Borgere 14 - Anmeldelser - din nye arbejdsplads

Vi er en del af afdelingen Borgere, der er en af fem specialiserede afdelinger på Personskatteområdet i Skattestyrelsen. Afdelingen beskæftiger ca. 300 medarbejdere, som pr. 1. december 2020 er geografisk placeret på 5 adresser i Danmark.

Afdelingen Borgere bidrager til at sikre en korrekt og nem opkrævning af de ca. 550 mia. kr., der årligt opkræves i personskatter til brug for finansieringen af den offentlige sektor. Afdelingen er ansvarlig for korrekt beskatning af knap 4,2 mio. personer og 180.000 virksomheder uden CVR-nummer. Afdelingens hovedopgaver er: Sagsbehandling i forbindelse med forskuds- og årsopgørelser, genoptagelser af årsopgørelser, dødsbobeskatning, gaveafgiftssager og kontrol af disse opgaver samt af sort økonomi.

Enheden i Horsens beskæftiger sig med opgaver inden for sort økonomi, herunder anmeldelser. ?

Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger med en uhøjtidelig, fri og humoristisk omgangstone.Ansøgning og kontakt

Send via linket ”Søg stillingen” din ansøgning, CV, uddannelsespapirer samt yderligere relevant materiale senest den 19. juli 2020. Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober 2020.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Preben Blom, på telefon 7238 9439.?

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil forud for ansættelse blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.?

Frem til 30. november 2020 er arbejdsstedet Løvenørnsgade 25, 8700 Horsens. Fra 1. december 2020 vil det være Vendersgade 74, 7000 Fredericia.Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Akademisk medarbejder inden for områderne landbrug, næringsstofudvaskning og stoftransport

Aarhus Universitet

Silkeborg
Institut for Bioscience, Aarhus Universitet søger en akademisk medarbejder til en fast ansættelse inden for områderne landbrug, næringsstofudvaskning og stoftransport. Stillingen ønskes besat fra 1.9.2020 eller snarest herefter. Arbejdsområde Instit...
Indrykket:26. juni 2020

Analysemedarbejder til den tværgående produktionsstyringsenhed i Vurderingsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Billund, Cargo Centervej

Billund
Vil du være med til at sikre effektiv og lovlig sagsbehandling af høj kvalitet på ejendomsområdet? Vil du være med til at rulle de nye ejendomsvurderinger ud? Er du god til at holde overblik, have mange bolde i luften og trives du i et stærkt faglig...
Indrykket:26. juni 2020

Kollega til momskontrol i Skattestyrelsen, Aarhus

Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej

Tranbjerg J
Har du en baggrund inden for skat, moms, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver, hvor du både foretager kontrolarbejde, varetager sagsbehandling og kommer på udgående kontroller? Så skal du måske være vores nye kolle...
Indrykket:26. juni 2020

Løntilskudsstilling - Akademiker med interesse for arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd Kolding

Kolding
Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal ...
Indrykket:23. juni 2020

Kundebetjening i Motorstyrelsens ekspedition

Skatteforvaltningen, Aarhus, Lyseng Allé

Højbjerg
Brænder du for at yde god kundebetjening, og trives du i en afvekslende hverdag? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig. Motorstyrelsen søger to medarbejdere til vores ekspedition i Aarhus. Du kommer til at betjene borgere og virksomheder f.eks. i...
Indrykket:22. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Akademisk medarbejder inden for områderne landbrug, næringsstofudvaskning og stoftransport

Aarhus Universitet

Silkeborg
Institut for Bioscience, Aarhus Universitet søger en akademisk medarbejder til en fast ansættelse inden for områderne landbrug, næringsstofudvaskning og stoftransport. Stillingen ønskes besat fra 1.9.2020 eller snarest herefter. Arbejdsområde Instit...
Indrykket:26. juni 2020

Analysemedarbejder til den tværgående produktionsstyringsenhed i Vurderingsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Billund, Cargo Centervej

Billund
Vil du være med til at sikre effektiv og lovlig sagsbehandling af høj kvalitet på ejendomsområdet? Vil du være med til at rulle de nye ejendomsvurderinger ud? Er du god til at holde overblik, have mange bolde i luften og trives du i et stærkt faglig...
Indrykket:26. juni 2020

Kollega til momskontrol i Skattestyrelsen, Aarhus

Skatteforvaltningen, Aarhus, Slet Parkvej

Tranbjerg J
Har du en baggrund inden for skat, moms, regnskab eller revision og kunne du tænke dig varierende arbejdsopgaver, hvor du både foretager kontrolarbejde, varetager sagsbehandling og kommer på udgående kontroller? Så skal du måske være vores nye kolle...
Indrykket:26. juni 2020

Løntilskudsstilling - Akademiker med interesse for arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet Tilsynscenter Syd Kolding

Kolding
Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, som du skal ...
Indrykket:23. juni 2020

Kundebetjening i Motorstyrelsens ekspedition

Skatteforvaltningen, Aarhus, Lyseng Allé

Højbjerg
Brænder du for at yde god kundebetjening, og trives du i en afvekslende hverdag? Så er Motorstyrelsen måske noget for dig. Motorstyrelsen søger to medarbejdere til vores ekspedition i Aarhus. Du kommer til at betjene borgere og virksomheder f.eks. i...
Indrykket:22. juni 2020