Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bidrage til, at vores sygeplejestuderende får et fantastisk klinikforløb?

Vi søger en sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion til et velfungerende ældrepsykiatrisk afsnit på Psykiatrisk Center Amager. Så hvis du synes, at det er spændende at arbejde med vejledning og uddannelse, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du bliver en del af et stærkt uddannelsesmiljø med plads til udvikling og læring. Her er tid til at være studerende og tid til vejledning af studerende en høj prioritet. Det er en af grundene til, at mange af vores studerende fortsætter ved os som timelønnede og flere bliver fastansat efter endt uddannelse.


Velkommen indenfor i PE1, ældrepsykiatrisk afsnit
I ældrepsykiatrisk afsnit brænder vi for at arbejde med ældre og de komplekse problemstillinger, der følger med det at have en psykisk sygdom kombineret med aldersbetingede somatiske lidelser.

Vi har plads til 14 patienter primært over 65 år, der indlægges til udredning og behandling. Indlæggelsestiden er gennemsnitligt 25 dage, så du vil have mulighed for at følge patienternes udvikling og bedring over tid.


Hvad kommer du til at lave?
Udover dine sygeplejefaglige opgaver får du, sammen med vores anden kliniske vejleder, ansvaret for at få vores sygeplejestuderende godt igennem klinikperioderne på 3. og 6. semester. Dertil vil du i det daglige medvirke til udviklingen af læringsmiljøet samt bidrage til et højt fagligt niveau for patientpleje og pårørendeinddragelse.

Mere præcist vil dine arbejdsopgaver bl.a. indebære at:

 • være vejleder for 3. og 6. semester studerende og sørge for, at de studerende får vejledning og evaluering i patientnære interaktioner og situationer
 • vejlede og følge op på de studerendes studieplan samt afholde obligatoriske studiesamtaler
 • agere kontaktperson for 3 patienter sammen med to andre kolleger
 • varetage de kliniske opgaver; medicingivning og daglig sygepleje til dine tildelte patienter
 • følge op på mål og handleplaner i samarbejde med patient, pårørende og øvrige sundhedsprofessionelle
Vi arbejder løbende med forbedringer og kompetenceudvikling. For tiden har vi fokus på arbejdet med safewards som metode til at højne kvaliteten for vores patienter under indlæggelsen.


Vores forventninger til dig
Vi søger en sygeplejerske med dansk autorisation og minimum et par års erfaring indenfor faget.

Derudover ser vi gerne, at du

 • sætter patienten og dennes pårørende i centrum
 • kan arbejde selvstændigt, men samtidigt har gode samarbejdsevner
 • kan udvise konduite, handlekraft og holde hovedet koldt i tilspidsede situationer
 • både har lyst til vagter, hvor vi løber stærkt og rolige vagter med tid til miljøterapeutiske aktiviteter
 • har lyst til at bidrage til og tage medansvar for et godt arbejdsmiljø.
Hvorfor skal du vælge vores team?

 • Vi er et fagligt kompetent og solidt team. Vi er en flok engagerede og fagligt kompetente kollegaer, der værdsætter gensidig respekt og en venlig og omgængelig omgangstone, hvilket blandt andet fører til, at mange af vores kollegaer bliver hos os i mange år.
 • Den gode sygepleje i fokus. Her får du direkte indflydelse på pleje og behandling af patienterne. Vi prioriterer et højt fagligt niveau i vores pleje af patienterne og i kontakten med de pårørende. Dertil bliver du en del af et afsnit med de rigtige fysiske rammer til at udføre den gode sygepleje.
 • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Du får et grundigt introduktionsforløb med udgangspunkt i dit erfaringsniveau, hvor du vil gennemgå vores kompetenceudviklingsprogram. Desuden vil du blive tilmeldt vores obligatoriske kurser i voldsforebyggelse og konflikthåndtering, og efterfølgende vil du 4 gange om året deltage i vedligeholdelsestræning.
 • Udvikling til den enkelte. Du får supervision og undervisning en gang om ugen. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser og videreuddannelser.
Ønsker du at vide mere om stillingen?
Har du spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os? Kontakt afdelingssygeplejerske Michael Langdorf-Jørgensen på 2444 4569, eller på michael.langdorf-joergensen@regionh.dk.

Du kan læse og høre mere om vores spændende karrieremuligheder for sygeplejersker og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse den 1. december 2020 eller snarest herefter.

Stillingen er primært i dag- og aftenvagter. Vil du hellere have dag- og nattevagter, så finder vi også ud af det.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.


Vi glæder os til at høre fra dig

Søg stillingen via linket på siden senest 18. oktober 2020. Sammen med din ansøgning bedes du uploade et CV, autorisation og andre relevante uddannelsesbeviser. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 20 eller 26. oktober 2020.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, altid referencer forud for endelig ansættelse.

Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.


Om Psykiatrisk Center Amager

Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 270.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Psykiatrisk Center Amager har siden 2011 arbejdet med LEAN som metode til at skabe en forbedringskultur.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.