Vil du bidrage til unik kardiologisk sygepleje i Hjertecentret?

Vi ønsker at levere et sammenhængende patientforløb, som er kendetegnet ved høj faglig kvalitet, og vi går gerne langt for at finde individuelle løsninger. Vi motiveres af at lykkes med vores ofte meget komplekse patientforløb og finder styrken i at have et tæt samarbejde og sparring med vores kollegaer.

Vi kaster os gerne ud i nye veje for at blive klogere og bedre til at styrke vores faglighed omkring kerneydelsen. Vi inspireres af innovative tilgange til forandringer, direkte patient feedback, samarbejde på tværs af specialer og stærke faglige netværk. Vi er omhyggelige med at finde de bedste muligheder i samarbejde med hver enkelt patient, og vi har høje ambitioner om at blive endnu bedre.

Kompleksiteten på vores afsnit omhandler den meget specialiserede pleje og behandling, som patienter i svære livssituationer har brug for hos os. I Kompleksafsnittet møder du akutte patienter indlagt med hjerteklapsygdomme og voksne med medfødte hjertesygdomme i såvel kortere som lange indlæggelsesforløb. Patienterne er fra 16 år og opefter, og vi har plads til 15 indlagte patienter og derudover flere specialistfunktioner og sygeplejeambulatorier.Vi arbejder i teams, som er bygget op omkring afsnittets to hovedspecialer, og har en stabil afdelingssygeplejerske samt 3 kliniske sygeplejespecialister tilknyttet specialerne.

Afdelingen lægger vægt på fleksibel vagtplanlægning, hvor der tages højde for individuelle behov og ønsker. Vi passer på vores normering, så fokus kan forblive på kvaliteten af patientplejen og stiller derfor også store krav om ansvarlighed i forhold til, at alle kan bidrage positivt til kerneopgaven.

Vi søger sygeplejersker pr. 1. juli 2018 i blandede vagter på sengeafsnittet i Hjertemedicinsk kompleksafsnit 3144, der har lyst til at

  • Fokusere på den grundlæggende sygepleje som et væsentligt element i de højt specialiserede behandlingstilbud.
  • Finde veje i en kompleks hverdag og unikke løsninger for det enkelte menneske.
  • Arbejde selvstændigt med tildelt patientpleje og indgå i makkerpar mhp. faglig sparring.
  • Indgå i et team, hvor alle har et ansvar, men også mulighed for involvering i og indflydelse på et højt fagligt niveau og den videre udvikling af sygeplejen.
  • Tage ansvar for at vi fortsat udvikler sygeplejen ved aktivt at deltage i teammøder, personalemøder, faglige undervisningstilbud i arbejdstiden såvel som uden for arbejdstiden.
Vi tilbyder dig
  • 1 års oplæringsprogram, hvoraf minimum 4 uger er introduktion med sygeplejerske makker uden for normering.
  • Kardiologisk uddannelse.
  • Mulighed for at varetage et ansvarsområde, arbejde med et projekt, deltage på HJC træningsforløb mm.
Vi ønsker, at du har
  • Erfaringer, faglig viden og ambitioner som du vil anvende i dit daglige arbejde.
  • Kompetencerne: Team-ånd, høj ansvarlighed, stor empati, omstillingsparathed, åbenhed for at lære nyt, professionalisme med fokus på kerneopgaven.
Vil du gerne være med til at præge sygeplejen til den komplekse hjertepatient nu og i fremtiden?

Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning. Vil du besøge afdelingen eller læse vores oplæg til stillingsbeskrivelse, så kontakt Kim Mechta Nielsen på tlf. 35 45 86 62.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsprocedure
Interesserede uanset alder, køn, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send ansøgning og CV via link på denne side senest tirsdag den 22. maj 2018.

Samtaler vil blive afholdt fredag den 25. maj 2018 i tidsrummet 09.00 til 12.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ønsker du en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, udvikling og speciale uddannelse, så er en stilling på vores Hjertemedicinske afsnit C måske noget for dig.

Medicinsk Afdeling

København
Afsnittet: Afsnit C er en del af Medicinsk Enhed på Amager Hospital. Vi har plads til 27 patienter, fortrinsvis med kardiologiske lidelser. Der mulighed for at telemetriovervågning af alle 27. Der modtages akutte patienter hele døgnet fra akutmodtag...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Sygeplejerske til Rana kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Oplev den norske natur sammen med din veninde. Rana kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Rana Kommune er er Norg...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Grimstad kommune

Vikar House A/S

København
Flyt til Norge og få en oplevelse for livet. Grimstad kommune søger en sygeplejerske til Plejehjem eller Hjemmeplejen. Få en oplevelse og gør dig selv mere attraktivt på jobmarkedet. Grimstad kommune byder på mange oplevelser og seværdigheder. Oplev...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sygeplejerske til Balsfjord

Vikar House A/S

København
Vi søger 2-4 sygeplejersker, Hjemmesygeplejen eller Plejehjem. Nyuddannede som erfarne! Oplev den norske natur, med midnatssol og fjeldvandring. En oplevelse for livet. At udfordre sig selv er en styrke. Har du prøvet at arbejde i udlandet tidligere...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Vikariat 4 måneder som koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske

Psykiatrisk Center København

København
Vikariat på 4 måneder som koordinerende ansvarshavende natsygeplejerske til fuldtidsstilling på Psykiatrisk Center København Vi søger erfaren psykiatrisk sygeplejerske, der vægter høj faglighed og brænder for sygeplejen til mennesker med psykiatrisk...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:27. april 2018