Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du bruge din faglighed til at gøre en forskel for vores yngste børn? I Børnehuset Birkemosen, som er et lille dagtilbud søger vi en dygtig pædagog, der kan arbejde med den styrkede læreplan og faglighed i vuggestuehøjde.

Om jobbet

I Birkemosen skal du være med til at løfte en vigtig opgave. Sammen med ny leder samt gamle og nye medarbejdere skal du være med til at genfinde den fælles pædagogiske retning samt udvikle og implementere den styrkede læreplan. Derfor håber vi, du har lyst til at starte noget godt op og sammen med os tage med på den rejse.

Du får mulighed for faglige udfordringer, og du får en leder der vægter indflydelse og medinddragelse højt- en leder der tror på at vi sammen spiller hinanden gode.

I vuggestuen vil du have din daglige gang på en velfungerende stue, og du behøver ikke at have masser af erfaring. Men vi forventer, at du på sigt vil arbejde systematisk med den styrkede læreplan.
Hos os skal både børn og voksne nemlig glæde sig til at møde op hver dag. Børnene skal opleve engagerede og dygtige pædagoger – og pædagogerne skal udvikle sig og bidrage til, at institutionen er en dejlig arbejdsplads.

Din profil

Vi forventer, at du er uddannet pædagog og med en høj faglighed og interesse for børns udvikling

Vi er i gang med en faglig udvikling, og vi leder efter dig, som vil bidrage til den positive retning med viden, idéer og fagligt modspil. Som pædagog ved du, at arbejdet med børn kræver lige at dele tålmodighed og nærvær.

Du er rollemodel for børnene, og skal hjælpe vores børn med at udvikle sig gennem leg og læringsmiljøer med fokus på børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Du er optaget af hverdagens betydning
Du har fokus på, hvordan hverdagsrutinerne kan understøtte udviklingen af selvhjulpenhed, handleevne, samarbejde og deltagelse i fællesskaber, og du ved at læring sker gennem brug af sprog og deltagelse i social praksis. Du elsker at lege og skabe bevægelse med kreativitet, musik, eller lignende.
For børnene i Birkemosen bliver du nemlig en vigtig del af hverdagen, og det er både en forpligtende og virkelig berigende rolle. Vi arbejder målrettet for at skabe en hverdag, hvor den faglige dømmekraft og den pædagogiske intention træder tydeligt frem gennem inkluderende læringsmiljøer og fællesskaber med plads til alle børn

Vi håber, du er fuld af initiativ, og hvis du har lysten til mere ansvar, så kan vi tilbyde dig faglige eller koordinerende opgaver, hvor du får masser af ansvar og frihed til at føre dine idéer ud i livet. Hos os er der rig mulighed for at bruge din faglighed og få indflydelse

Derfor skal du vælge os

Vi vil tage godt imod dig og sørge for, at du får en god og tryg opstart hos os. Din kollega på stuen vil sørge for at sætte dig ind i opgaverne.

Vi har faste ugentlige stuemøder, hvor vi sammen drøfter hverdagen og den pædagogiske udvikling.

Rudersdal Kommune kompetenceuddanner alle i den styrkede læreplan. Det betyder alle pædagoger bliver med tiden faglige fyrtårne, og man opnår herved et dybere indblik i læreplanen, samt arbejdet med implementering og evaluering, som er med til at gør den styrkede læreplan til virkelighed.

Vi vægter det gode samarbejde og kollegaskab højt. Godt humør fylder meget i arbejdsdagen. Men det betyder også, at vi er afhængige af hinanden og løfter i flok, også på en regnvejrs dag i januar.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 32 timer/ugen med tiltrædelse pr.1 juni 2021 – eller før.

Om os

Børnehuset Birkemosen er en lille integreret institution med ca.70 børn glade børn, i alderen 0-6 år og 15 medarbejder. Vi ligger i Birkerød og er en del af område intuitionen Birkehaven. Vores huse ligger i skønne, grønne omgivelser tæt på skov og vand, og vi elsker at trække i overtøjet, gå på opdagelse og inddrage naturen i den pædagogiske praksis.

Rudersdal Kommune er en faglig ambitiøs kommune der arbejder med vurderingsredskabet Hjernen og Hjertet, hvor alle børn vurderes i forhold til læring, udvikling, trivsel og dannelse.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Samtaler: Vi holder løbende samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.