Gem job

Vil du gerne bo i Malta, mens du arbejder som game presenter for danske kunder?

Hvis du har drømt om at kombinere et fornuftigt arbejde med et godt liv i sydens sol, så har du chancen for at gøre drømmen til en realitet.

Vi kan nemlig tilbyde dig muligheden for, at prøve dine kræfter af som game presenter i Malta. Vi leder efter folk, der har eventyrlyst kombineret med en god arbejdsmoral. Opholdet i Malta kan blive en oplevelse for livet, og du får chancen for at udvikle dig professionelt, mens du i fritiden kan opleve Maltas strande, gode mad og spændende kultur.

Praktiske oplysninger
Du får rejsen til Malta samt dit hotelophold i de første 3 uger betalt. Inden dit ophold på hotellet er slut, hjælper virksomheden dig med at finde en lejlighed.
Under de 3 ugers ophold får du tid til at se øen samt undersøge, hvor du gerne vil bo hende i Malta. Der er folk der gerne vil bo 10 meter fra stranden og andre der gerne vil bo tæt på arbejdet. Vi anbefaler dog, at man bosætter sig tæt på arbejdet.

Hvad skal du arbejde med?
Som nævnt kommer du til at arbejde som game presenter. Arbejdspladsen er et online Casino, hvor du faktisk har rollen som croupier. Hvis du er i tvivl om, hvad en croupier er, så er det ham/hende den velklædte der står ved rouletten eller ved pokerbordet og styrer spillets gang.
Du kommer til at være croupier for danske kunder. Det er en fordel hvis du har gode sociale kompetencer, eftersom en del af spillet ofte kan være om man er god til hyggesnak med spillerne. Erfaring fra butikker, caféer eller restauranter er bestemt en fordel men ikke et krav.

Arbejdsugen er på 5 dage og du har en normal arbejdsdag på 8 timer.

Solid oplæring
Inden du starter med at arbejde, får du en solid oplæring. Oplæringen tager 2 uger, og du kommer til at være godt forberedt inden du starter. Derfor skal du ikke kunne arbejdet inden du lander i Malta. 

Du står aldrig alene dernede!
På vores team har vi enorm meget erfaring med at finde arbejde til folk i udlandet, men vi har også selv personlig erfaring med at bo i udlandet. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt der er ting du kommer i tvivl om. Udover at være mentor på det faglige, personlige og praktiske plan, så vil vi også hellere end gerne komme med forslag til fritidsaktiviteter som gode spisesteder, hyggelige caféer og spændende destinationer.

Hvor meget kan du tjene?
Lønnen er omkring 2000 euro brutto, hvilket svarer til en nettoløn på 1500 euro.

Udover lønnen har du mulighed for at tjene op til 500 euro ekstra om måneden i bonus. Såfremt man er ambitiøs på arbejdet er det ikke så svært at tjene sin bonus. Vores erfaring har vist, at dem som er ambitiøse tjener en god bonus hver måned.

Lønnen som du kan tjene er god, og den giver dig muligheden for at nyde øen i fritiden.

Ydermere får du gratis frugt, fri adgang til fitness samt gratis transport til arbejde når du har nattevagt.

Hvordan kan dette arbejde hjælpe dig i fremtiden?
Det er altid fornuftigt at have fremtiden med i sine overvejelser. En erfaring i udlandet kan altid vække interesse hos fremtidige arbejdsgivere. Det er ikke en hemmelighed, at vi lever i en meget globaliseret verden, så derfor er der også efterspørgsel efter folk, der har erfaring og knowhow med sig fra udlandet. Man skal heller ikke glemme, at det viser karakter, at man har boet i udlandet.

Hvis du har flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 42523737 eller på mail alexander@jobsun.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.