Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre en forskel - både fagligt og personligt?

Horsens Byskole søger en afdelingsleder, der har ambitioner om ledelse og om at løfte elevernes faglige niveau. Du skal have lyst til at stå på tæer, så vi sammen kan lykkes med opgaven med at skabe en fantastisk skole for både elever og voksne. Det er en skole, hvor vi har høje forventninger til elever, forældre og hinanden -  hvor vi rykker i fællesskab.

Vi søger en person, der har en stærk pædagogisk profil og har den fornødne balance mellem drift og udvikling. Dit fokus skal være på at skabe gode resultater sammen med medarbejderne ved at arbejde med et forskningsinformeret afsæt.

Personlige kvalifikationer:
Du skal kunne skabe tydelig retning for såvel lærere som elever i din afdeling, og du skal være i stand til at varetage både udviklingssamtaler med såvel medarbejdere som PLF. Du er uddannet lærer og har en bred viden om bl.a. faglige og pædagogiske læringsprocesser, strategi og medarbejderudvikling, som kan være med at sætte retning for og udvikle Horsens Byskole som én skole sammen med det samlede ledelsesteam.
                                                    
Derudover lægger vi vægt på at:

 • Du har et vist kendskab til udskolingen og de opgaver, der knytter sig hertil
 • Du kan gå forrest og indgå i den fælles opgaveløsning
 • Du har gode kommunikative evner, og det er naturligt for dig at arbejde med involvering og inddragelse
 • Du har et fagligt fokus med opgaven i sigte
 • Du er engageret, empatisk og har stærke relationelle kompetencer
 • Du er faglig entusiastisk og bringer det bedste frem i medarbejderne
 • Dit samarbejde er kendetegnet ved at være tillidsfuldt og udviklende på alle niveauer
 • Du vil noget på eleverne og personalets vegne
 • Du har lyst til at udvikle dig som leder og lære ledelse som fag
Vi kan tilbyde en skole:
Horsens Byskole består af tre afdelinger med ca. 1000 elever i alt. Afdelingerne ligger på Lindvigsvej og Kildegade, hvor eleverne kan gå fra 0.- 6. klasse samt på Fussingsvej, hvor eleverne kan gå fra 0.-9. klasse. Efter 6. klasse mødes alle eleverne i en fælles udskoling på Fussingsvej.
Ud over den almene undervisning har vi også en fuld specialklasserække (0.- 9. årgang), som er beliggende på Lindvigsvej og Fussingsvej.
 • Hvor vi vægter professionalisme og faglighed
 • Hvor samværsformen er præget af professionalisme, faglighed, arbejdsglæde, humor og engagement
 • Hvor vi omsætter skolens indsatsområder sammen med medarbejderne
 • Hvor vi har dygtige og initiativrige medarbejdere, der brænder for at lave en god skole.

Vi har desuden et fagligt dygtigt og engageret personale, der arbejder målrettet på både at udfordre og løfte vores elever på alle parametre. Det er en personalegruppe, der brænder for at gøre en forskel for den enkelte med øje for fællesskabet. I udskolingen arbejdes der især med læring og at kunne fastholde og øge tilgangen af elever, elevløft samt fravær.
Udskolingen er 3-sporet og samarbejder med LINK-klasse, hvor der arbejdes med inkluderende undervisningsmiljøer. I øjeblikket er der ca. 217 elever og 20 medarbejdere, fordelt på 10 klasser. Du vil ikke være nærmeste leder for alle medarbejdere.
Du bliver en del af et ledelsesteam på 8 personer, der består af en afdelingsleder på hver af de to afdelinger Kildegade og Lindvigsvej, en afdelingsleder for indskolingen og en for mellemtrinnet på Fussingsvej, en administrativ leder, en viceskoleleder samt en skoleleder.
Ledelsesteamets samarbejde er præget af gensidig respekt, og vi trives med at blive udfordret på vores praksis. Det er værdifuldt at mærke et vi i viljen til at udrette noget sammen.

På Horsens Byskole arbejder vi i professionelle læringsfællesskaber (PLF) og samarbejdet er omdrejningspunktet for børnenes læringsudbytte. Vi tænker og arbejder systemisk, og i vores daglige arbejde bruger vi bl.a. NEST tilgangen. PLC er en faglig spydspids, og du vil få et samarbejde med både vejledere, koordinatorer og leder omkring det faglige niveau. Vi skal løfte vores elever fagligt set i dansk og matematik, og derfor ser vi personlig mestring som en forudsætning for hele elevens udvikling og læring. Vi ser det som en vigtig opgave at tilbyde attraktive tilbud til både de fagligt dygtige elever og til dem, der har brug for en ekstra støtte, så alle udnytter deres ressourcer og potentialer fuldt ud. Vi har forventninger til hinanden – til børnene/de unge og deres forældre. Det handler om, at vi løfter i flok.

Skolens indsatsområder er;
Fælles PLC
 • Særlig indsats omkring dansk og matematik + sprogbaseret undervisning
 • Fælles tilgang til klasserumsledelse (NEST-inspiration jf. 4 principper)
 • Prototypeperiode – ”Du kan gøre en forskel”
 • Hvilken skole vil vi gerne have (grundlag)?

Ansættelsesproces:
Vi holder åbent hus i udskolingen d. 2. november 2020 kl. 15.00 på Fussingsvej 6.
Send din ansøgning via linket nedenfor senest søndag den 15. november 2020. Vi forventer at holde 1. runde af ansættelsessamtaler den 19. november 2020 og 2. runde den 24. november 2020.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse den 1. januar 2021 eller snarest muligt derefter.


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Anette Leonhard på telefon 76 29 40 80 / 21 48 03 90


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.