Vil du gøre noget godt for andre? - Vil du føle at du gør en forskel? - Arbejdssted: Nordsjælland

Vil du gøre noget godt for andre?

Vil du føle at du gør en forskel?

Arbejdssted: Nordsjælland.

Hos CDO Familieservice gør vi ikke rent - vi giver familier mere tid! Tid til det, der betyder noget for dem i deres hverdag. Derfor søger vi heller ikke bare rengørings assistenter - vi søger den, eller de, som er rigtige for firmaet og rigtige for vores kunder.

Vi leder efter en som kan rubbe neglene og få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten, en som bruger det meste af dagen med et smil på læben og ikke har noget imod udfordringer eller fysisk arbejde. Vi søger efter integritet og oprejst pande.

Til gengæld for slid og slæb tilbyder vi at du er med til at sprede glæde og gøre en forskel for en masse familier i deres hverdag. En varierende arbejdsdag. En chef man kan tale med og en ganske ok løn.

Hvis dette er dig og du skal kunne tale dansk og have egen bil, så tøv ikke med at rette henvendelse til CDO Familieservice på info@cdofamily.dk med et CV og en lille tekst om dig og hvad du kan tilføre CDO Familieservice. Stillingen er i Nordsjælland.

Gå evt ind på www.CDOFamily.dk og læs mere om os.

Med venlig hilsen

Elizabeth Hovidsen

CDO Familieservice


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.