Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du har styrket dine kompetencer som Social og sundhedsassistent, så har vi en ledig aftenvagtstilling på Torstorp Rehabiliteringscenter, Høje-Taastrup Kommune

Vi har 1 fast stilling på 28-30 til aftenvagt fra 1. november 2020.  
Stillingen er primært i vores udekørende rehabiliteringsteam, men du skal også været motiveret for at arbejde på vores døgnrehabiliteringscenter med 16 borgere. Du arbejder 2-5, dvs. fast onsdag-torsdag og har weekend i ulige uger (fra 2021 skifter det til at du arbejder i lige uger)
  
Hvad skal du lave?
Her hos os er vores opgave at styrke rehabiliteringsindsatsen for de svageste hjemmeboende ældre, der har behov for flere tværfaglige indsatser i et rehabiliteringsforløb, og hvis helbredstilstand er væsentlig forringet. Rehabiliteringsopgaven handler derfor i høj grad om at borgeren træner daglige færdigheder.  
 
Du arbejder med komplekse borgerforløb i tidsbegrænsede forløb. Du arbejder ud fra principper om borgerens egne forslag til løsninger anvendes. I samarbejde med borgeren omsætter vi i det tværfaglige team borgerens mål til praktisk handling, så borgeren oplever ét forløb i mødet med kommunen.
 
Som SSA i aftenvagt i det udekørende rehabiliteringsteam, består dine opgaver i høj grad i at, du tilrettelægger og udfører personlig pleje og sygepleje ud fra mål og planer, som er udarbejdet i samarbejde med borgeren. Mange af borgerne kommer fra vores døgnrehabiliteringscenter, som har 16 pladser.
 
Du arbejder i et team, bestående af sygeplejersker, fysio – og ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og ernæringskonsulent. Vi arbejder alle for at opnå de bedste resultater ud fra vores kerneopgave:

Vi lykkes, når borgeren oplever, at vi med fokus på hendes/hans gode liv har opnået sammenhæng i den rehabiliterende tilgang og indsats på tværs af fag og organisation.

Jo mere selvstændige borgere kan tackle deres sundhedsudfordringer, jo bedre har vi gjort vores arbejde. Alle i teamet er engagerede og vi arbejder interprofessionelt med hinanden, lærer af, med og om hinanden.
 
Om dig
Du har kørekort
Du har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og kolleger
Du er stærk i din faglighed og turde tage selvstændige beslutninger
Du er optaget af at deltage i udvikling af samarbejdsflader
Du er gearet til en foranderlig hverdag
Du er god til at dokumentere og har stærke kommunikationsevner. Vi arbejder i CURA
Det er en fordel at du har arbejdet med den rehabiliterende tilgang
 
Yderligere oplysninger
Kan indhentes hos daglig leder Inger Marie Kolind, 43 35 27 05.
Ansøgningsfristen er d. 17.09.20 og ansættelsessamtaler er 24.09.20 fra kl. 13.30
Vi har løn efter gældende overenskomst
Vi har røgfri arbejdsplads
 
Se vores hjemmeside http://torstorpcentret.htk.dk/ underRehabiliteringscenter 
 
 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.