Vil du have en sund uddannelse som ernæringsassistentelev på OUH Odense Universitetshospital?

Vi søger 2 engagerede og mad-interesserede ernæringsassistentelever (både EUD og EUX) med uddannelsesstart den 1. september 2019 eller når grundforløbet starter. Praktikken afvikles hovedsagelig i Logistikafdelingen, Køkkenproduktion i Odense.

 

Adgangskrav:
  • Du skal være villig til at tage et grundforløb, eller være i gang med at tage et, eller have afsluttet et grundforløb, der giver adgang til ernæringsassistentuddannelsen.
  • Du skal have minimum 02 i dansk og matematik i folkeskolens afgangsprøve.
  • Inden du kan begynde hovedforløbet skal du minimum have opnået karakteren 02 på E-niveau for grundfagene dansk og naturfag.

 

Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale på flere måder:

  • Går du i 9. eller 10. klasse, eller er du gået ud for mindre end et år siden skal du starte på grundforløb 1 og kan indgå uddannelsesaftale med løn både under grundforløb 1 og grundforløb 2.
  • Er du allerede startet på grundforløb 1, kan der indgås en uddannelsesaftale med start på grundforløb 2 med løn.
  • Har du færdiggjort eller du i gang med grundforløb 2, er du klar til at starte uddannelse på OUH med start 1. september 2019.
 

Du skal vedlægge kopi af dine beviser og har du ikke afsluttet dit grundforløb, skal du oplyse, hvornår du forventer det afsluttet. Vedlæg gerne udtalelser. Er du over 25 år og vil komme i betragtning til voksenelevløn skal du dokumentere minimum 1 års relevant erhvervserfaring.

 
Uden dokumentation bliver ansøgningen ikke vurderet, og der gives afslag.
 

Vil du have:

  • En god faglig uddannelse, der veksler mellem teori og praksis. EUD tager mellem 2 år og 5 måneder til 2 år og 7 måneder, hvor 3 x 10 uger er på skole. EUX tager 3 år og 2 måneder med 3 skoleperioder med en varighed på i alt 68 uger.
  • Løn under din uddannelse
  • En uddannelse, hvor du udfordres fagligt og personligt
  • Et godt fællesskab med de øvrige elever med elevmøder, studiedage og studieture, samt sociale arrangementer med kolleger i køkkenet. 

 

Vi er meget interesseret i dig, hvis du: 

Opfylder adgangskravene og 

  • Interesserer dig for at lave mad og for håndværket at lave god ernæringsrigtig mad til mange 
  • Er uddannelsesparat og ansvarsbevidst
  •  Har gå på mod, et godt humør og god situationsfornemmelse
  •  Er engageret i din uddannelse og vil gøre en indsats for den hos os.   

 

Praktikken:

Foregår i Logistikafdelingen Køkkenproduktion, der er et stort og teknologisk køkken med køleproduktion. Køkkenet har på nuværende tidspunkt det økologiske spisemærke i sølv. Du får undervejs i din uddannelse oplæring i bl.a. varemodtagelse, fortilberedning, varm og kold produktion, diæter, bagerafdeling, planlægning og indkøb. Du skal i punktpraktikker i de mindre afdelingskøkkener på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus. Her vil du være i kontakt med patienter/kunder og møde andre måder at producere, anrette, samt servere mad på. Vi har fokus på dig og din uddannelse og du har selv mulighed for indflydelse med blandet andet udstationering til andre køkkener. 

 

Ansøgningsproces:

Sidste ansøgningsfrist er den 7. juni 2019. Der udsendes invitationer til ansættelsessamtaler i uge 24 og samtalerne forventes afholdt den 18. juni 2019. Alle ansøgere modtager svar senest i uge 26.

Vil du vide mere:

Kontakt uddannelseskoordinator Lise Lotte Hjorth Sørensen på tlf.: 2144 9985, pr. mail. lise.lotte.soerensen@rsyd.dk og se mere på: https://blivernaeringsassistent.dk/
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330011276Phoenix-585e65f012019-04-25T14:02:23.237Vil du have en sund uddannelse som ernæringsassistentelev på OUH Odense Universitetshospital?

Vi søger 2 engagerede og mad-interesserede ernæringsassistentelever (både EUD og EUX) med uddannelsesstart den 1. september 2019 eller når grundforløbet starter. Praktikken afvikles hovedsagelig i Logistikafdelingen, Køkkenproduktion i Odense.

 

Adgangskrav:
  • Du skal være villig til at tage et grundforløb, eller være i gang med at tage et, eller have afsluttet et grundforløb, der giver adgang til ernæringsassistentuddannelsen.
  • Du skal have minimum 02 i dansk og matematik i folkeskolens afgangsprøve.
  • Inden du kan begynde hovedforløbet skal du minimum have opnået karakteren 02 på E-niveau for grundfagene dansk og naturfag.

 

Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale på flere måder:

  • Går du i 9. eller 10. klasse, eller er du gået ud for mindre end et år siden skal du starte på grundforløb 1 og kan indgå uddannelsesaftale med løn både under grundforløb 1 og grundforløb 2.
  • Er du allerede startet på grundforløb 1, kan der indgås en uddannelsesaftale med start på grundforløb 2 med løn.
  • Har du færdiggjort eller du i gang med grundforløb 2, er du klar til at starte uddannelse på OUH med start 1. september 2019.
 

Du skal vedlægge kopi af dine beviser og har du ikke afsluttet dit grundforløb, skal du oplyse, hvornår du forventer det afsluttet. Vedlæg gerne udtalelser. Er du over 25 år og vil komme i betragtning til voksenelevløn skal du dokumentere minimum 1 års relevant erhvervserfaring.

 
Uden dokumentation bliver ansøgningen ikke vurderet, og der gives afslag.
 

Vil du have:

  • En god faglig uddannelse, der veksler mellem teori og praksis. EUD tager mellem 2 år og 5 måneder til 2 år og 7 måneder, hvor 3 x 10 uger er på skole. EUX tager 3 år og 2 måneder med 3 skoleperioder med en varighed på i alt 68 uger.
  • Løn under din uddannelse
  • En uddannelse, hvor du udfordres fagligt og personligt
  • Et godt fællesskab med de øvrige elever med elevmøder, studiedage og studieture, samt sociale arrangementer med kolleger i køkkenet. 

 

Vi er meget interesseret i dig, hvis du: 

Opfylder adgangskravene og 

  • Interesserer dig for at lave mad og for håndværket at lave god ernæringsrigtig mad til mange 
  • Er uddannelsesparat og ansvarsbevidst
  •  Har gå på mod, et godt humør og god situationsfornemmelse
  •  Er engageret i din uddannelse og vil gøre en indsats for den hos os.   

 

Praktikken:

Foregår i Logistikafdelingen Køkkenproduktion, der er et stort og teknologisk køkken med køleproduktion. Køkkenet har på nuværende tidspunkt det økologiske spisemærke i sølv. Du får undervejs i din uddannelse oplæring i bl.a. varemodtagelse, fortilberedning, varm og kold produktion, diæter, bagerafdeling, planlægning og indkøb. Du skal i punktpraktikker i de mindre afdelingskøkkener på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus. Her vil du være i kontakt med patienter/kunder og møde andre måder at producere, anrette, samt servere mad på. Vi har fokus på dig og din uddannelse og du har selv mulighed for indflydelse med blandet andet udstationering til andre køkkener. 

 

Ansøgningsproces:

Sidste ansøgningsfrist er den 7. juni 2019. Der udsendes invitationer til ansættelsessamtaler i uge 24 og samtalerne forventes afholdt den 18. juni 2019. Alle ansøgere modtager svar senest i uge 26.

Vil du vide mere:

Kontakt uddannelseskoordinator Lise Lotte Hjorth Sørensen på tlf.: 2144 9985, pr. mail. lise.lotte.soerensen@rsyd.dk og se mere på: https://blivernaeringsassistent.dk/
 
Vi søger 2 engagerede og mad-interesserede ernæringsassistentelever (både EUD og EUX) med uddannelsesstart den 1. september 2019 eller når grundforløbet starter. Praktikken afvikles hovedsagelig i Logistikafdelingen, Køkkenproduktion i Odense. Adgangskrav: Du skal være villig til at tage et grundforløb, eller være i gang med at tage et, eller have afsluttet et grundforløb, der giver adgang til ernæringsassistentuddannelsen. Du skal have minimum 02 i dansk og matematik i folkeskolens afgangsprøve. Inden du kan begynde hovedforløbet skal du minimum have opnået karakteren 02 på E-niveau for grundfagene dansk og naturfag. Du har mulighed for at indgå uddannelsesaftale på flere måder: Går du i 9. eller 10. klasse, eller er du gået ud for mindre end et år siden skal du starte på grundforløb 1 og kan indgå uddannelsesaftale med løn både under grundforløb 1 og grundforløb 2. Er du allerede startet på grundforløb 1, kan der indgås en uddannelsesaftale med start på grundforløb 2 med løn. Har du færdiggjort eller du i gang med grundforløb 2, er du klar til at starte uddannelse på OUH med start 1. september 2019. Du skal vedlægge kopi af dine beviser og har du ikke afsluttet dit grundforløb, skal du oplyse, hvornår du forventer det afsluttet. Vedlæg gerne udtalelser. Er du over 25 år og vil komme i betragtning til voksenelevløn skal du dokumentere minimum 1 års relevant erhvervserfaring. Uden dokumentation bliver ansøgningen ikke vurderet, og der gives afslag. Vil du have: En god faglig uddannelse, der veksler mellem teori og praksis. EUD tager mellem 2 år og 5 måneder til 2 år og 7 måneder, hvor 3 x 10 uger er på skole. EUX tager 3 år og 2 måneder med 3 skoleperioder med en varighed på i alt 68 uger. Løn under din uddannelse En uddannelse, hvor du udfordres fagligt og personligt Et godt fællesskab med de øvrige elever med elevmøder, studiedage og studieture, samt sociale arrangementer med kolleger i køkkenet. Vi er meget interesseret i dig, hvis du: Opfylder adgangskravene og Interesserer dig for at lave mad og for håndværket at lave god ernæringsrigtig mad til mange Er uddannelsesparat og ansvarsbevidst Har gå på mod, et godt humør og god situationsfornemmelse Er engageret i din uddannelse og vil gøre en indsats for den hos os. Praktikken: Foregår i Logistikafdelingen Køkkenproduktion, der er et stort og teknologisk køkken med køleproduktion. Køkkenet har på nuværende tidspunkt det økologiske spisemærke i sølv. Du får undervejs i din uddannelse oplæring i bl.a. varemodtagelse, fortilberedning, varm og kold produktion, diæter, bagerafdeling, planlægning og indkøb. Du skal i punktpraktikker i de mindre afdelingskøkkener på OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus. Her vil du være i kontakt med patienter kunder og møde andre måder at producere, anrette, samt servere mad på. Vi har fokus på dig og din uddannelse og du har selv mulighed for indflydelse med blandet andet udstationering til andre køkkener. Ansøgningsproces: Sidste ansøgningsfrist er den 7. juni 2019. Der udsendes invitationer til ansættelsessamtaler i uge 24 og samtalerne forventes afholdt den 18. juni 2019. Alle ansøgere modtager svar senest i uge 26. Vil du vide mere: Kontakt uddannelseskoordinator Lise Lotte Hjorth Sørensen på tlf.: 2144 9985, pr. mail. lise.lotte.soerensen@rsyd.dk og se mere på: https: blivernaeringsassistent.dk10Phoenix585e65f0101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-30T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=207343&DepartmentId=21825&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3513436Klinisk Udvikling11J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 101, 4. sal5000Odense CDKDanmarkORS/585e65f0_logo.pngORS/Small/585e65f0_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid47Tidsbegrænset749036RegionSyddanmarkMinimum20734300025-04-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585e65f0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=585e65f0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585e65f0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=585e65f0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Elev_og_trainee/2.jpgEr Elev & trainee noget for dig? Søg jobbet som medarbejder i dag.12007891Dansk3Læse/ tale15Elev & trainee361567257lise.lotte.soerensen@rsyd.dkDanmarkDanmarkda-DK