Vil du have mulighed for at fordybe dig i højt specialiseret anæstesi?

Afdelingslæge til anæstesiafsnit for øre-næse-halskirurgi, øjenkirurgi, plastik-, mamma- og kæbekirurgi, OUH.
Drømmer du om at blive ekspert i håndtering af vanskelige luftveje? Så kom og vær med til at udvikle dine kompetencer hos os i anæstesiafsnittet for øre-næse-halskirurgi, øjenkirurgi, plastik-, mamma- og kæbekirurgi.
Vi har det hele: Et velfungerende afsnit, hvor vi går langt for patienterne og hinanden, og har et bredt og komplekst opgavefelt for dig som speciallæge. Det rummer blandt andet anæstesi til både børn og voksne, multimorbide og raske patienter og mulighed for at arbejde med anæstesi i højspecialiserede felter som fx cancer cavum oris samt større plastikkirurgiske lap operationer. Vi bedøver endvidere årligt de børn, der er for små eller for syge til at blive bedøvet i privat regi eller i Svendborg.
Du vil ved ansættelse som speciallæge få mulighed for elaborering i håndtering af vanskelige luftveje både i det daglige virke, ved konferencer/kongresser i ind- og udland samt besøg/kortere ophold på andre ØNH afdelinger i Danmark. Endvidere tilbyder vi uddannelse indenfor HBO (hyperbar oxygenterapi) i udlandet ofte i South Carolina, USA.
Om afsnittet
Som afdelingslæge hos os, bliver du knyttet til anæstesiafsnittet for øre-næse-halskirurgi, øjenkirurgi, plastik-, mamma- og kæbekirurgi (Anæstesi EFZK), som har eget opvågningsafsnit. Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V’s afsnit for hyperbar oxygenterapi indgår også i funktionsområdet. Vi er et relativt lille, velfungerende afsnit med 7-8 faste læger og 30 sygeplejersker med flere. Vi lægger vægt på det gode samarbejde i lægegruppen og faggrupperne imellem. Anæstesi EFZK ledes lokalt af en funktionsledelse bestående af en oversygeplejerske og en ledende overlæge (FL).
Mere om opgaven
Udover de nævnte muligheder for at fordybe dig i specialet, forventes du også at bidrage med at:
- Styrke samarbejdsmæssige relationer.
- Styrke tværfaglighed.
- Sikre meningsfuld dialog.
- Omsætte faglige kvalifikationer til kompetent adfærd.
- Iværksætte hensigtsmæssige og nødvendige aktiviteter.
- Forandre dig i forhold til nye krav.
- Sikre kontinuerlig udvikling.
Hvis du har interesse for forskning, vil der også være lejlighed til det.
Du kommer til at indgå i speciallægevagtordningen for klinisk anæstesi (omfatter ikke neuro- og thorax- anæstesi). Vagten er ca. 10 skiftet med tilstedeværelsesvagt aften/nat og dobbelt speciallægedækning svarende til dagtiderne i weekend og søgnehelligdage. Vagterne giver dig således mulighed for at vedligeholde dine kompetencer i anæstesispecialets øvrige områder. I en perioden må der påregnes deltagelse i en enkelt dagtid (weekend/søgnehelligdag) på ITA (intensiv afsnit) per måned.
Funktions- og stillingsbeskrivelse kan hentes her.
Om dig
Du:
- Har specialuddannelse i anæstesiologi.
- Har en strategisk og visionær tilgang – med blik for nye udviklings- og forskningsmuligheder.
- Formår at etablere stabile og smidige samarbejdsrelationer og anser dem for væsentlige.
- Formår at sætte kollegaernes evner i spil samt facilitere tværfagligt samarbejde.
- Arbejder målrettet med inddragelse af patienter og pårørende.
- Er åben og lydhør i din kommunikation.
Arbejdssted
Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er en tværgående klinisk afdeling med et højt aktivitetsniveau og har i kraft heraf en meget bred kontaktflade, der omfatter alle hospitalets afdelinger. De kliniske anæstesiafsnit samarbejder med de kirurgiske og andre afdelinger i forbindelse med anæstesiologiske og kirurgiske opgaver, mens intensiv- og opvågningsafsnittene i større eller mindre udstrækning samarbejder med samtlige kliniske afdelinger på hospitalet.
For at sikre den bedst mulige udnyttelse af den anæstesiologiske special- og ekspertviden er afdelingen geografisk og funktionelt opdelt i 2 hovedafsnit, klinisk anæstesi/opvågningsområdet og intensivområdet. I løbet af de næste år skal der ske en udflytning til Nyt OUH, hvorfor der også kan ske organisatoriske ændringer.
Den lægelige normering på Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V er hospitalets største med omkring 150 læger fordelt på overlæger og afdelingslæger samt læger i hoveduddannelsesstillinger i specialet.
Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V har vedvarende fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og en arbejdsplads med plads til faglig udvikling, videnskabelig aktivitet og uddannelse.
Afdeling V’s strategi ”Hele patienten” beskriver afdelingens vision, mål, indsatser og aktiviteter. Med henblik på at opnå målene definerer strategien byggesten og løfter til patienter, medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle i Afdeling V medvirker til at indfri Strategien.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
- Ledende overlæge for anæstesiafsnit EFZK Karina Okkels Birk, tlf.: 65 41 51 83
- Konst. cheflæge, Anæstesiologisk Intensiv Afdeling V, Jørgen Fisker, tlf.: 24 64 45 68
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger.
Ansættelse er betinget af en ren børneattest. Afdelingen vil rekvirere attest elektronisk via Kriminalregistret (den ansatte skal kvittere for dette i sin e-boks).
Ansøgningsfrist den 6. februar 2023.
?Ansættelsessamtaler vil finde sted 22. februar 2023.
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk