Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du hjælpe en 13-årig pige med autisme? Gentofte Kommune

Har du professionel erfaring i arbejdet med børn samt kendskab til autisme, og vil du være støtte for en 13-årig pige i hverdagene, så er det måske dig, vi søger.

Om opgaven: opgaven er på 8 timer om ugen, mandag, tirsdag, torsdag og fredag 14.30 - 16.30. Pigen kommer hjem fra skole kl.l 14.30 og her er du hjemme hos hende for at tage imod hende. Pigen har det svært i skolen for tiden og det fylder meget for hende, så det ville være oplagt at du har en interesse for at hjælpe hende med dette. 

Om dig:

  • Du har professionel erfaring i arbejdet med børn fx. pædagogmedhjælper, og du har kendskab til autisme. 
  • Du er imødekommende, moden, stabil og omsorgsfuld
  • Du er tænker, at dette er et job, du har lyst til at have i længere tid

 Er du interesseret i jobbet? Vil du søge stillingen, så send din ansøgning og CV og skriv referencenr.: 576 i feltet "Referencenummer" inde i ansøgningsformularen. Skriv i ansøgningen, hvor du har fundet dette stillingsopslag (fx. Jobnet, Ofir, FB). Du finder ansøgningsformularen på vores hjemmeside: www.leute.dk/job.

- Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning med det samme


Om Leute Leute er en dansk virksomhed med hovedsæde i Roskilde. Vi samarbejder med kommuner over hele landet om at skabe de bedste betingelser for børn og unge med særlige behov. Enten fordi de har et fysisk eller psykisk handicap eller fordi deres livsvilkår er mere udsatte, sårbare eller belastede end de vilkår som gennemsnittet i Danmark vokser op under.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.