Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du hjælpe nytilflyttere med at falde godt til?

Det Boligsociale Fællessekretariat i Aarhus søger en medarbejder, som kan være med til at hjælpe de beboere, der skal flytte til et andet boligområde som følge af regeringens ghettoplan. Vores nye medarbejder skal hjælpe beboerne med at falde godt til i deres nye bolig og i deres nye lokalområde.

Det Boligsociale Fællessekretariat er en fælles enhed for alle de almene boligorganisationer i Aarhus. Vi understøtter og styrker de boligsociale indsatser i byens udsatte boligområder. Det gør vi bl.a. gennem analyser og evalueringer, erfaringsudveksling og sparring med helhedsplaner samt gennem bydækkende udviklingsprojekter.

 

OM STILLINGEN

I løbet af de kommende år skal nogle af de beboere, der lige nu bor i Bispehaven og Gellerup-Toveshøj, genhuses i andre almene boligområder i Aarhus og omegn. I samarbejde med Aarhus Kommune ønsker vi at gøre genhusningen så god og smidig som muligt ved at understøtte beboerne i at falde godt til i deres nye bolig og nye lokalsamfund.

Som brobygningsmedarbejder bliver det din opgave at understøtte beboerne under og efter flytningen. Støtten er et tilbud til dem, der skal genhuses, og den skal tage udgangspunkt i den enkelte beboers ønsker og behov. En vigtig del af arbejdet er derfor at skabe en god kontakt til beboerne og afdække deres ønsker og behov. Støtten kan f.eks. være at sørge for praktisk hjælp til at komme på plads i den nye bolig eller hjælp med at skabe kontakt til de nye naboer, den lokale idrætsforening eller den nye skole. Det kan også være at introducere beboerne til nye boligområder forud for genhusningen, så de kan få inspiration til, hvor de gerne vil bo.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med boligforeningernes genhusningskonsulenter og de kommunale myndigheder om opgaven. En stor del af arbejdstiden vil foregå ude i de almene boligområder i Aarhus, hvor du skal arbejde opsøgende og skabe dialog med beboere og andre lokale aktører.

Brobygningindsatsen er ny, og du vil derfor skulle være med til at starte den op og løbende videreudvikle indsatsen. Der er desuden en vis usikkerhed om hvor mange beboere, der skal genhuses hvornår. Derfor vil du muligvis også komme til at løse andre opgaver inden for det boligsociale område. Hvilke opgaver aftales nærmere og afstemmes med dine kompetencer og interesser.

 

VORES NYE BROBYGGER

  • Er socialt kompetent og robust
  • Besidder interkulturelle kompetencer
  • Er dygtig til at kommunikere med mange slags mennesker og har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde selvstændigt og er handlekraftig
  • Trives med en høj grad af uforudsigelighed i arbejdet

 

Vi forestiller os, at du måske har en socialfaglig eller socialpædagogisk baggrund, men det vigtigste er, at du har stor menneskelig forståelse, er tillidsvækkende, og at du er god til at kommunikere.

Erfaring med at arbejde med psykisk sårbare mennesker og folk i socialt udsatte positioner er en fordel, ligesom kendskab til det boligsociale område og det sociale myndighedsområde er det.

 

VI TILBYDER

  • Et spændende og vedkommende arbejde med god mulighed for at præge udviklingen af opgaverne.
  • Et tæt samarbejde med mange inspirerende samarbejdspartnere.
  • Et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab – både med kollegerne i Det Boligsociale Fællessekretariat og med genhusningskonsulenterne.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Genhusningsperioden varer frem til 2030, men indledningsvis er der tale om en 2-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2021 og er på 30-32 timer/uge. Løn efter gældende overenskomst.
Aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Her på siden er stillingen slået op under Boligforeningen Århus Omegn, da vi administrativt hører under deres CVR nummer. Men Det Boligsociale Fællessekretariat er en selvstændig organisation, der har kontor i Pakhusene på Aarhus Ø. Du vil desuden få kontorplads nogle dage hos genhusningskonsulenterne i Bispehaven. Det er nødvendigt, at du har kørekort og rådighed over egen bil, da der vil være en del transport mellem boligområderne i Aarhus.

Yderligere oplysninger om Det Boligsociale Fællessekretariat kan findes pa° fs-aarhus.dk.

Spørgsma°l til stillingen kan rettes til:
Sekretariatsleder Thomas Højmark Fegar, pa° thomas@fs-aarhus.dk / 22 28 19 22 eller til
konsulent Emilie Lykke pa° emilie@fs-­aarhus.dk / 20 80 59 74.

Ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante bilag bedes sendt i e´n samlet pdf-fil til
job@fs-­aarhus.dk og mærket ”Brobygger” i emnefeltet.

 

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 14. januar 2021.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. – 21. januar.
En eventuel anden samtalerunde vil være fredag den 22. januar.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.