Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du hjælpe? Vi søger personale der kan vaccinere mod COVID-19

Kom og vær med til at beskytte befolkningen mod COVID-19!
På Sygehus Sønderjylland søger vi nu personale, som kan indgå i det vigtige arbejde med at vaccinere personale, patienter og grupper af borgere mod Covid-19.

Vi har i Danmark nu vaccineret siden jul, og skal nu i takt med den øgede levering af vacciner, også øge antallet af vaccinationer.

Din baggrund
Du behøver som udgangspunkt ikke være sundhedsfaglig uddannet, vigtigst er at du har stor lyst og evne til at snakke med borgeren, samt ikke er nevøs for at give injektioner. Du skal endvidere have en sund fysik, da vi går og står meget.

Du kan sagtens være en ung person på minimum 18 år, der har planer om at blive sygeplejerske, læge eller andet med relation til sundhedsvæsenet.

Om jobbet
Din primære opgave vil blive at vaccinere imod COVID-19. Med til det hører at sikre tilstrækkelig information forud for vaccinationen (herunder informeret samtykke fra den, der skal vaccineres), og at administrere og håndtere selve vaccinationen, samt sikre den rette registrering.

Du vil blive lært grundigt op i injektionsteknik, sikkerhed, værnemidler, hygiejne og andre centrale forhold. I dagligdagen samarbejder du med en eller flere kollegaer om den specifikke opgave, og der vil være specialuddannet personale til stede i vaccinationsklinikkerne, der er klar til at tage sig af eventuelle allergiske reaktioner.

Arbejdsstederne bliver Aabenraa og/eller Sønderborg. Du bedes angive i ansøgningen, om du søger job i Aabenraa eller Sønderborg eller om du er interesseret i arbejde begge steder. På sigt skal vi også bemande de udekørende funktioner.

Vi vaccinerer alle ugens syv dage inkl. søn- og Helligdage. Foreløbig kun i dagtiden, på sigt kan der blive tale om aftenvagter. Du skal påregne, inden for overenskomsten, en hvis form for fleksibilitet, da levering af vacciner kan være svingende. 

Om dig som person
Du er som person rolig, danner dig overblik og er effektiv i din opgaveløsning. Du er også imødekommende og god til at skabe tryghed omkring dig, og du søger altid det gode samarbejde med patienter og kolleger.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er tidsbegrænsede og løber i første omgang til 31. august 2021  med mulighed for forlængelse. Du skal kunne møde på arbejde mindst to hele arbejdsdage om ugen, dette inkl. at kunne arbejde lørdag og søndag hver anden weekend.

Aflønningen vil ske ud fra gældende overenskomst og vurderes efter uddannelsesbaggrund og kompetencer.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Du søger jobbet via nedenstående link. Sammen med ansøgningen bedes du vedhæfte uddannelsesbevis, CV samt dokumentation for ren straffeattest.

Vi udvælger ansøgere til samtale løbende, samt ansætter løbende.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Klinikleder Charlotte Pugh, charlotte.pugh2@rsyd.dk eller mobil; 23 39 69 02.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.