Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du kickstarte din karriere som Data Engineer i Skatteforvaltningen?

Har du evnen til at automatisere og strømline datapipelines, samt skabe sammenhæng og viden på tværs af Skatteforvaltningens data? Har du lyst til at arbejde teambaseret i et agilt udviklingsmiljø, sammen med kompetente kolleger? Og brænder du for at løse en samfundskritisk opgave? Så har vi brug for dig, som en af vores nye Data Engineers!

Data i centrum
Fagdirektørområdet Data og Analyse spiller en central rolle i opbygningen af den data- og analysedrevne Skatteforvaltning, hvor din opgave bliver at tilvejebringe datagrundlaget for fremtidens løsninger. Vi udbygger i disse år vores dataplatform, så den foruden et traditionelt Data Warehouse med tilhørende Business Intelligence også rummer ydelser som fx Robotics (procesautomatisering), Dataanalyse (AI, primært i form af Machine Learning) og dataintegration med eksterne samarbejdspartnere.

Din rolle som Data Engineer
Du bliver en del af det faglige fællesskab i centeret Data Warehouse og Business Intelligence, som pt. består af Data Engineers og BI forretningskonsulenter som er fordelt i København og i Middelfart.

Din rolle bliver eksempelvis at:

 • udvikle og implementere standardiserede og automatiserede ingest-processer
 • transformere data fx til udstilling i datamarter og web-baserede API’er
 • bidrage til Data Warehouse modellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer.
 • udarbejde designspecifikationer og øvrig teknisk dokumentation af løsninger
 • indgå i et Scrum-team med daglige stand-ups, sprint planlægning mm.

I stillingen får du mulighed for at suge ny viden til dig og at arbejde med ny teknologi til at udvikle gode løsninger.

Hvem er du
Vi forestiller os, du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand.merc.it, cand.it, datamatiker eller en anden it-faglig uddannelse og har særlig interesse for data.

Du har i forbindelse med din uddannelse og/eller anden stilling oparbejdet kompetencer eller interesser inden for et eller flere af nedenstående:

 • Databaser og SQL
 • Programmering i fx Python
 • Datamodellering (Relationel og/eller dimensionel)
 • Samarbejdet med IT-udviklere samt interessenter med andre fagligheder
 • Tydelig kommunikere og formidling af teknisk information til samarbejdspartnere i forretningen
 • Jonglering af flere bolde i dit arbejde
 • Navigation i omgivelser under konstant udvikling
Koncernsproget er dansk, så vi forventer, at du kan forstå og formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder
I Udviklings og Forenklingsstyrelsen er vi mere end 1.100 specialister med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi og tværfagligt samarbejde. Der er gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, samt at få varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Vi har en uformel omgangstone samt fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.

Du får tilknyttet en faglige mentor, og deltager i et onboarding-forløb, hvor du får introduktion til virksomheden samt bliver oplært i vores vigtigste værktøjer.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 2. august 2020.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Astrid Iversen på tlf. 72 37 06 18.

Vi forventer at benytte en personlighedsanalyse og en logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er per 1. oktober 2020 Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg eller Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.