Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du lege med? Hårup Børnegård søger en pædagog


Om jobbet
Vi søger en pædagog på 30 timer i ugen i et vikariat frem til 31. juli 2018 med mulighed for forlængelse. Gerne med start hurtigst muligt eller pr. 1. april 2018. Arbejdstiden varierer mellem 6.30 og 17 og du skal kunne arbejde i dette tidsrum. Vi prioriterer nærvær og omsorg i dagligdagen og arbejder kontinuerligt på at etablere tætte og betydningsfulde relationer til alle børn. I denne proces mener vi, at det er af afgørende betydning at læringsmiljøet er præget af høj kvalitet og at børn og forældre møder engagerede voksne og du vil blive en vigtig medspiller heri.


Din profil
Vi søger en pædagog der har en anerkende og ressource tænkende tilgang til børn, forældre og kollegaer. Du har gode samarbejds- og formidlingsevner. Du er som person nærværende, tydelig og organiseret og du kan tage del i såvel tilrettelæggelsen og udførelsen af det daglige arbejde.


Derfor skal du vælge os
Hårup Børnegård er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år, fordelt på 4 stuer. Vi er lige nu 14 ansatte i huset. Den ledige stilling er i børnehaven. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med en god fællesskabsfølelse. Her er et glimt i øjet, stort engagement hos forældre og personale. Vi rummer stor faglighed og vores hus er fyldt med glade børn.


Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.


Hvis du vil vide mere
Er du interesseret i den ledige stilling er du velkommen til at ringe og aftale tid til et forbesøg med vores pædagogiske leder Anita på tlf.: 41 85 40 27


Ansøgning
Klik på nedenstående link for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.


Om os
Hårup Børnegård er en del af dagtilbuddet Hårup-Elev, som består af 4 afdelinger. Institutionen ligger centralt placeret i lokalsamfundet i Hårup, hvor der både er gårde, alment byggeri og parcelhuse. Skolen ligger lige ved siden af og vi har derfor et tæt samarbejde omkring indskolingen. Vi har en stor naturlegeplads med skov, krat, træer og buske, bålhytte i skoven samt en bålplads tæt på huset. Vi har derudover en fodboldbane, motorikbane, gynger og meget andet. Inde i huset har vi et bibliotek - her arbejder vi med sprogstimulering og dialogisk oplæsning.


Jobnet.dk
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her