Vil du med din viden og færdigheder bidrage til at gøre Danmark mere sikker

Brænder du for teknologiske løsninger og har du evnerne – så har Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) lige nu brug for flere nye it-kolleger.

FE er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Som it-arbejdsplads bruger vi aktivt de muligheder, som den teknologiske udvikling giver os. Det gør vi med en bred og dyb teknologisk ekspertise, mod, kreativitet og en praktisk evne til at integrere avancerede teknologier. Vi lever dagligt med opgaver og succeser, der ofte vil være hemmelige. Vi var her i går, vi er her i dag, og vi er her også i morgen.

Vi søger flere nye dygtige kolleger, som har it-interesse og -evner, som rækker ud over det normale. Til vores mange spændende it-stillinger har vi brug for forskellige profiler og søger lige nu kompetencer bredt inden for it.

Vi dækker bl.a.:
• den fulde it-stack – alt fra applikationer på desktoppen til servere og switche i datacentre
• design, udvikling og vedligehold af state-of-the-art infrastruktur
• de fleste teknologier – kommercielle, open source og egenudviklede

Du og din baggrund er vigtig
Vores ekstraordinære opgaver binder os sammen på tværs af forskelligheder og baggrunde. Vi lægger vægt på det, du kan, og den du er. Det vigtigste for os er, at du har interesse for it ud over det normale, og at du har en naturlig nysgerrighed og holder dig opdateret inden for dit område.

Synes du, at det lyder spændende og kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så send os hurtigt en ansøgning, hvor du:
• sætter ord på, hvem du er, hvilke evner du har og, hvorfor du søger
• beskriver den bedste opgave inden for it, som du har været med til at løse
• beskriver din drømme it-opgave – hvad vil du allerhelst arbejde med, hvis du helt selv kunne vælge.

Din nye arbejdsplads
FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, hurtigst muligt.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler med henblik på hurtig ansættelse. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.