Gem job

VIL DU MED PÅ KUNDEKONSULENTHOLDET I EN SOLID IT-VIRKSOMHED?


Et fast job med mulighed for både deltid og fuldtid, hvor du håndterer opkald fra virksomhedens kunder 

Vil du gerne give kunderne oplevelsen af god kundeservice? Og er du først tilfreds, når der er fundet et svar på hver enkelt kundes spørgsmål om bankservice? Er du interesseret i at blive en del af en gruppe kundekonsulenter i en virksomhed, hvor du kan arbejde enten på fuldtid eller deltid, fx som studiejob? 

Så skal du læse med her: 
Vi søger flere personer til en jobmulighed hos vores kunde med start snarest muligt. 
Vores kunde er en virksomhed, hvor medarbejderne er glade for at være – og gerne er ansat længe. Du bliver en del af et hold, som hygger sig med hinanden, når tiden er til det.  

Du modtager en grundig oplæring, så du bliver godt rustet til at rådgive kunderne. Gennem oplæringen får du indsigt i juridiske, finansielle og sikkerhedsorienterede emner samt vigtigheden af at yde god kundeservice.

Den gode bankoplevelse: 
Virksomheden er en veletableret IT-virksomhed, som startede i 1963. De beskriver deres produkt på deres hjemmeside således: ”…hos os er der plads til alle. Fra den lille lokale sparekasse til det store nordiske pengeinstitut. Med vores platform er du stærk som de største og fleksibel som de mindste - og derfor starter den gode bankoplevelse lige her.”  

Jobbet:
Sammen med dine kolleger i End User Support-teamet modtager du opkald fra virksomhedens kunder og hjælper dem med deres bankrelaterede spørgsmål. Du besvarer også e-mails og håndterer administrative opgaver. Antallet af opkald varierer, og i perioder er der mere stille end andre. 

I denne virksomhed bruger du den nødvendige tid på hver enkelt kunde, og du afslutter først samtalen, når der er fundet en løsning. Du sørger herudover for at registrere sagsforløbet på hver enkelt kunde i et it-system.   

End User Support har åbent fra kl. 8.00-22.00 på hverdage og fra kl. 11.00-20.00 i weekender og på helligdage. Vi forventer, at du kan arbejde min. 15 timer om ugen – og der er mulighed for at arbejde fuldtid.   

Dine kvalifikationer 

 • Du er måske i gang med en uddannelse eller du holder et sabbatår.
 • Du er lærenem og sætter dig hurtigt ind i nye opgaver og sager.
 • Du er god til at formulere dig på dansk – mundtligt og skriftligt, og hvis du kender til andre sprog, er det en fordel.
 • Du har et godt kendskab til IT – og kan hurtigt lære nye IT-systemer.
 • Du er præcis til indtastning af oplysninger og kan navigere rundt i flere systemer samtidig.
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med kundeservice.
 • Du kan fremvise straffeattest.

 Dine personlige egenskaber 
 • Du kan lide at tale med mange forskellige mennesker og vil gerne give kunderne en positiv serviceoplevelse.
 • Du er venlig på telefonen.
 • Du møder veloplagt til dine vagter – hvad enten det er dag, aften eller i weekenden.
 • Du er ansvarsbevidst og arbejder selvstændigt med dine opgaver.
 • Du er fleksibel – også i de perioder, hvor der er ekstra travlt.

Hvis du vil videre: 
Lyder jobbet som noget for dig? Og kan du starte snarest muligt? 

Så send din ansøgning og dit CV til os – gerne som word-fil – via knappen "Send ansøgning"  

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susan Vegeberg hos Centrum Personale på tlf.:33 24 40 80.  Job-id: 1306-3655

I denne tid afholder vi gerne interviews med udvalgte kandidater til stillingen over telefonen og via videomøder. Samtaler på Centrum Personales kontor foregår efter særlige retningslinjer for at skabe tryghed for alle.  

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.