Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du servere frokost i særklasse? ISS søger en dygtig kok til kantine i Brabrand

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til en af vores kantiner i Brabrand.   
Du bliver en del af et super team på 4 medarbejdere, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med både det varme og det kolde køkken samt bagning, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling.    Vi sætter en ære i at lave vores produkter fra bunden. Kantinen bespiser omkring 400 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats.  
ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag mellem 06.30/07:00-14.30/15:00. Enkelte aftenarrangementer kan forekomme.  
 
Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst   
Den rette kandidat opfylder følgende:    

  • Er uddannet kok med erfaring fra både kantine og restaurations/hotelbranchen  
  • Har sans for detaljer og finesser 
  • Er mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik, ordenssans 
  • Brænder for at lave mad og kan give det lille ”ekstra”  
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves  
  • Teamplayer  
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger, samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.   
 
Ansøgning  
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden d. 15 februar. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Jobstart 1. marts vi venter dog gerne på den rigtige. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Køkkenchef Vivi Pagh på tlf.: 20 71 20 39.
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed   
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her