Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du skabe din egen succes som selvstændig indenfor spedition

Jobbeskrivelse

Du starter din egen afdeling og vi hjælper dig hele vejen igennem! Du får dit eget salgsdistrikt, der egner sig til din baggrund. Vi mangler på nuværende tidspunkt franchisetagere i hele landet til spedition, så der er stor frihed i forhold til hvilket distrikt man vil varetage.

I samarbejde med JobTeam planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Den primære opgave vil være at opnå en kundeporteføljen med nye kunder. Derfor er det vigtigste, at du brænder for at etablere kontakt til nye kunder og finde deres næste medarbejder.

Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler og ordrer med henblik på at tilføre merværdi til kundens forretning. Din hverdag som partner foregår ude ved kunderne og indebærer dermed, at du primært er på landevejen eller hos kunden. Din evne til at planlægge og din sans for struktur er afgørende for at få succes i jobbet.

Du indgår som en del af en stor salgsorganisation, hvilket betyder, at du har rig mulighed for sparring og eksperthjælp i dagligdagen.

Hvis du er den rette person, vil du også kunne skabe en afdeling med egne medarbejdere og en god indtjening – ligesom vores nuværende partner.

Du kan høre/læse mere om os her.

 

Faglige kvalifikationer

Du har sandsynligvis selv en baggrund som Speditør, Freight forwarder, Shipping coordinator eller lignende, eller måske du har erfaring med salg i ovennævnte brancher.

Du er klar til en salgskarriere hos JobTeam, hvis du:

  • Er forandringsparat og elsker en afvekslende hverdag
  • Har energi, struktur og vedholdenhed til at resultater
  • Ved at succes kommer gennem grundigt arbejde og tager tid
  • Besidder en god portion købmandskab
  • Er tillidsvækkende og kan skabe og udvikle varige kunderelationer
  • Har et stærkt netværk indenfor branchen
  • Dansk: Tale, læse og skrive på ekspertniveau

Personlige kvalifikationer

Hvis du har erfaring indenfor spedition, og står med lysten til at blive selvstændig, så lærer vi dig alt du skal kunne for at starte og drive et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau.

 

Vi tilbyder

En afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel og vækstorienteret virksomhed, samt et udfordrende, men fyldestgørende job hvor du er din egen lykkes smed, og hvor din indsat sætter stort præg på din succes.

Din succes er i vores bedste interesse så vi bidrager med et professionelt bagland, i et gennemtestet koncept, hvor vi står til rådighed i forhold til sparring.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte franchisemedarbejder Theis Kristensen på enten 54 55 46 26 eller tkr@jobteam.dk

Ansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig og modtage dit CV samt din ansøgning

Ansøgning samt CV sendes således til franchisemedarbejder Theis Kristensen på tkr@jobteam.dk

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.