Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du skabe ledelse sammen med dygtige undervisere og ambitiøse lederkolleger?

Vi søger en afdelingsleder, der har mod på en anderledes ledelsesopgave. Din vigtigste rolle bliver at skabe og understøtte processer, der udbreder lederskab og involverer bredt. Og samtidig skal du finde energi i et fællesskab med en håndfuld lederkolleger, som vil mindst lige så meget med dig, som du vil med os.

Vi ønsker os en afdelingsleder, der har noget at byde på, tør slå en skævert og rejser sig igen. En afdelingsleder, der har sit blik på relationer og processer, og som elsker at se ideer blomstre, også når det ikke er dine egne.

Du har sikkert erfaring i ledelsesrollen, måske fra en anden erhvervsskole eller fra den sektor, vi uddanner til og gerne også med erfaring inden for pædagogisk udvikling. Men først og fremmest vil du gerne prøve dit lederskab af på en ny måde, i en organisation, der lægger vægt på både tillid, ansvar og ejerskab på tværs. Du tror på, at ledelse er noget, alle er med til at skabe, og du kender følelsen af at bevæge sig sammen.

Du vil få personaleansvar for 22 forventningsfulde og aktive kolleger, der underviser på vores grundforløb og på den pædagogiske assistentuddannelse i Herning. Derudover bliver du en del af en ledergruppe med tre andre afdelingsledere og en direktion. I alt er vi ca. 130 medarbejdere fordelt på to adresser.

Vi har netop formuleret en ny strategi: ’Indtryk, aftryk og fællesskaber’, som giver retning de næste år, både til hvad vi vil med eleverne, vores omverden og hinanden. Og vi er allerede i fuld gang – bl.a. med at skabe nye skoletraditioner, som fællesskaberne kan vokse omkring, samt styrke båndene til vores omverden, så vi kan lykkes sammen.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning via skolens hjemmeside: http://www.sosuherning.dk/om-skolen/job/ledige-stillinger/

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder Lenette Hylleberg (lhy@sosuherning.dk) eller underviser Micha Mikkelsen (mcm@sosuherning.dk). 

Ansøgningsfristen er mandag den 18. januar kl. 9.00. Vi holder to samtalerunder, hhv. 25. og 27. januar 2021. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Afhængig af dine kvalifikationer kan du forvente et lønniveau på ml. kr. 600.000,- og kr. 630.000,- inkl. pension. 

 

På Social & SundhedsSkolen, Herning uddanner vi social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter, og samarbejder tæt med kommuner, regionen, private arbejdsgivere og andre skoler om opgaverne. Vores vigtigste rolle de næste år bliver at arbejde for både nok og dygtige nok medarbejdere til to sektorer med stor, politisk bevågenhed – og med stor betydning for andre mennesker.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.