Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du stå i spidsen for et af verdens førende skibsregistre?

Kan du træffe skarpe afgørelser? Kan du skabe overblik, styre en drift og drive store udviklingsprojekter? Så er det måske dig, der skal være Skibsregistrator og lede Søfartsstyrelsens Skibsregister.

Skibsregistret er en af ”grundstenene” i de danske maritime rammevilkår og har en central rolle i arbejdet for at fastholde Danmark som en førende søfartsnation. Det Danske Internationale Skibsregister er i dag et af verdens førende registre.

Til vores skibsregister søger vi en kontorchef, som kan styre den daglige drift og samtidig sikre den forestående digitalisering af skibsregistreringen.Om jobbet
Du får ansvaret for at lede vores enhed i Skibsregistret, hvor alle danske erhvervsskibe registreres. Som kontorchef i Skibsregisteret udpeges du samtidig som Skibsregistrator, hvilket betyder, at du får det endelige ansvar på statens vegne for afgørelser om registreringer i det danske skibsregister. Det bliver således dig, der afgør, om et skib må have dansk flag. Der er tale om et højt kvalificeret juridisk arbejde inden for søret i forbindelse med skibsregistrering, tingsret og panteret.

Du får personaleansvar for ca. 12 medarbejdere, der er en blanding af jurister og kontorfunktionærer.

Som kontorchef skal du både være sparringspartner på de juridiske problemstillinger samt lede og fordele arbejdsopgaverne, så ressourcerne udnyttes effektivt, og vi holder vores skarpe sagsbehandlingstider. Du bliver en del af styrelsens ledergruppe, som foruden direktionen består af 12 kontorchefer. Vi har en matrixorganisation, og i det daglige arbejde vil du referere til det direktionsmedlem, der er ansvarlig for det konkrete sagsområde. Din personaleleder er en af styrelsens tre vicedirektører.Om dig

Det er et krav, at du er cand.jur., har solide teoretiske kvalifikationer og behersker engelsk som arbejdssprog. Vi lægger vægt på, at du har solid erfaring med statslig forvaltning, og at du er god til kommunikation og skriftlig fremstilling.

Du har et skarpt juridisk blik, du kan skabe dig en solid forståelse af lovgivningen bag skibsregistrering, og du går op i at sikre kvalitet i sagsbehandlingen. Skibsfartserhvervet er i forsat udvikling, og det skal vi kunne matche. Du skal derfor have lyst til at tænke med i forbindelse med udvikling af lovgivningen på området og kunne se mulighederne i den igangværende digitalisering af området. Du skal kunne indgå i et solidt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere som f.eks. advokater og repræsentanter fra rederier og banker. Vi ønsker, at du går aktivt ind i arbejdet med at give vores kunder kompetente svar af højkvalitet, korte sagsbehandlingstider og service i verdensklasse.

Det er ikke en forudsætning, at du har ledelseserfaring, men du skal have lyst til at udvikle dig som leder, ligesom du skal have lyst til at arbejde udviklingsorienteret i det hele taget. Derudover har du en naturlig personlig autoritet, og din ledelsesstil spreder positiv energi og stemning, ligesom den er understøttende, delegerende og anerkendende.

Det er vigtigt for os, at du er samarbejdsorienteret, udviser handlekraft og besidder en personlig gennemslagskraft. Ydermere kan du udvikle og udnytte digitaliseringsmuligheder. Du udviser en naturlig ordentlighed og grundighed i dit arbejde og er resultat- og kvalitetsorienteret.Om Søfartsstyrelsen

I Søfartsstyrelsen arbejder vi for, at Danmark fortsat udvikler sig som en førende søfartsnation, der sætter retning for fremtidens kvalitetsskibsfart. Hos os bliver du en del af Det Blå Danmark.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en travl hverdag, hvor vi værdsætter en åben og ligefrem dialog og har et stærkt kollegialt fællesskab. Vi er en moderne arbejdsplads, og vi lægger vægt på god ledelse og trivsel.

At være kontorchef i Søfartsstyrelsen betyder, at du er ansvarlig for at omsætte strategi til handling for dit fagområde. Du skal i et tæt samarbejde med kolleger bidrage til styrelsens samlede indsats på det maritime område. Vi forventer og understøtter, at du arbejder med udviklingen af dine ledelsesmæssige kompetencer.Om ansættelsen
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1. Stillingen besættes på åremål.Vil du vide mere?
Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte vicedirektør Rikke Wetter Olufsen på telefon +45 91 37 63 37. For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Kristine Castenschiold på telefon +45 91 33 70 22. Du kan også læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk.Har du lyst til at søge?
Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen, eller søg via vores hjemmeside. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 19. oktober 2020.

Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.