VIL DU TAGE ENDNU ET SKRIDT I DIN SALGSKARRIERE?

Vi søger 4 mødebookere (FULDTID) til kontoret i Aalborg. Du skal skabe kontakten til mulige kunder og booke møder for de forsikringsselskaber, som vi samarbejder med.

• Er du til et godt sammenhold og konkurrence? • Har du lyst til udvikle dig som sælger i et frit miljø?

Jobbet er ekstremt hårdt, så vi forventer, at du kommer med FOKUS, VILJE & BEGEJSTRING. Vi har det sjovt og kæmper sammen som team, deler vores erfaringer og sørger for, at du glæder dig til at komme på arbejde hver dag. Vi sørger for, at du lærer at ”sparke røv” og giver dig den power, der er nødvendig for succes. Du trives med at tale i telefon og lader dig ikke gå på af afvisninger.

Hos os er du vigtigst, og du vil derfor også få en masse frihed og ansvar. Du belønnes for dit drive, vindermentalitet og resultater.

Ansøgning For yderligere information omkring jobbet kontakt Peter Fjeldsøe på 22 63 93 02 og send din jobansøgning og CV til peter@nobicall.dk allerede i dag. Du må gerne skrive ”FULDTID Aalborg” i emnelinjen.

Med venlig hilsen

Peter Fjeldsøe


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Ambitiøs/energisk salgs traniee

DCS ApS

Vi har travlt derfor søger vi en intern salgstraniee til vores salgsafdeling i Trige - lidt nord for Århus. DCS ApS er en af DK s førende IT distributører med salg af harware til IT forhandlere og computerbutikker. Vi har eksisteret i 24 år og er i ...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Freelance canvas sælger til Sjælland - Berøringsfrie ''hygiejniske'' affaldsspande i rustfri stål.

Batco Nordic ApS

Hvis ja så søger vi lige en erfaren freelance canvas sælger til på reen provision at sælge vort program Ninestars Affaldsspande til distrikt Jylland Fyn. Se hele programmet på: http: www.in-lifestyle.dk Du får ansvaret for: At planlægge og gennemfør...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kan du sælge batterier så er du måske en af de nye ''provisions lønnet'' freelance sælgere vi søger?

Batco Nordic ApS

Du får ansvaret for: At planlægge og gennemføre salget til bestående og nye kunder i distriktet At opbygge og fastholde tætte kunderelationer At deltage i PR skabende aktiviteter Vi forventer: At du har forståelse for strøm batterier At du er en uda...