Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du tegne den fremtidige profil for vores nye intensive afsnit?

På Psykiatrisk Center Glostrup skal vi åbne et nyt intensivt afsnit. Det første vi søger, er en erfaren afdelingssygeplejerske, som skal tegne den fremtidige profil for afsnittet, og deltage i udviklingen af den psykiatriske sygepleje.

Dine arbejdsopgaver det første år Du bliver den centrale drivkraft, når vi skal opstarte vores nye afsnit.

Du skal:

  • Stå i spidsen for udarbejdelse og implementering af arbejdsgange
  • Rekruttere plejepersonale samt planlægge kompetenceudvikling - både fælles og individuelt for den nye personalegruppe
  • Være medansvarlig for at nedsætte en projektgruppe bestående af både medarbejdere, ledere, brugere og pårørende, som igennem hele processen skal bidrage med egne erfaringer, ønsker og inputs til værdier, arbejdsgange, fysisk indretning mv.
I processen får du sparring og hjælp fra bl.a. Centerledelsen, Kvalitets- og Forbedringsenheden samt HR-afdelingen herunder rekrutteringspartneren. Vi slår som det første stillinger op som afsnitsledende overlæge og klinisk sygeplejespecialist. Du bliver en del af ansættelsesprocessen.

Efter de første 6 måneder forventer vi, at vi er nået så langt, at vi delvist kan åbne afsnittet og modtage de første 6 patienter. Efter cirka et år forventes afsnittet at gå over til fuld drift.

Rammerne for dit kommende afsnit Vores nye intensive afsnit får plads til 13 patienter, der har blandede psykiatriske diagnoser og problemstillinger. Patienterne vil i gennemsnit være indlagt i ca. 4 uger. Afsnittet bliver placeret i nyrenoverede lokaler på Brøndbyøstervej 160 med store enkeltstuer med bad/toilet, gode opholdsrum, sanserum og stort motionsrum.

På afsnittet skal I arbejde med recovery-orienteret tilgang til patienterne og med maksimal patientinvolvering. Behandlingen og sygeplejen skal tilrettelægges ud fra de kognitive og miljøterapeutiske principper, og I skal arbejde målrettet med tværgående og lokale indsatser med henblik på at forebygge brugen af tvang.

Vores forventninger til dig Du arbejder effektivt og struktureret, og du evner at tage hånd om alle områder af ledelsesarbejdet; strategisk ledelse, faglig ledelse, personaleledelse samt driftsledelse.

Vi ser gerne, at du kan sætte flueben ved følgende:

Du er en synlig og anerkendende leder. Du er til stede og har lyst til at lede i et miljø præget af forandringer og mangeartede krav. Derfor er det også vigtigt, at du er tilgængelig og forudsigelig i din ledelsesstil.

Du er visionær. Du forstår at tænke strategisk og langsigtet i forhold til ledelsesopgaven, og du driver forandringsindsatser med nysgerrighed og vedholdenhed. Du er lydhør overfor dine medarbejdere og skaber et engagement i arbejdet med udviklingen af afsnittet.

Du inspirerer til udvikling og samarbejde. Du har lyst til at udvikle nye måder at arbejde på for at skabe sammenhængende patientforløb. Du er i stand til at medinddrage og motivere medarbejderne og prioritere kompetenceudvikling, tværfaglighed og faglig udvikling højt.

Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du forstår både at arbejde tværfagligt og i et ledelsesteam.Hvorfor skal du søge job hos os? Vi tilbyder:

  • Du får en unik mulighed for at udvikle og udforme et helt nyt afsnit.
  • Fokus på ledelsesudvikling. Har du ikke en kandidatuddannelse eller en master vil det være muligt, som leder hos os, at få en.
  • Du har gode muligheder for sparring i hverdagen. Du bliver en del af en erfaren afdelingssygeplejerskegruppe, der er gode til at sparre med hinanden, og som deltager i faste møder, hvor vi drøfter relevante emner indenfor det fælles ledelsesarbejde. I hverdagen samarbejder og sparrer du med din medleder, den afsnitsledende overlæge. Du har ligeledes mulighed for at sparre med dine afdelingssygeplejerskekolleger på de to øvrige intensive afsnit, som dit afsnit ligger dør og dør med.
Forud for din ansættelsesstart vil du blive inviteret til et møde, hvor du sammen med udviklingschefen og en af vores ledelseskonsulenter drøfter hvilke specifikke behov, du har i forbindelse med din introduktion. Ud fra dine kompetencer, erfaring og ønsker tilpasser vi dit introduktionsforløb.Interesseret? Kontakt udviklingschef Betina Bennike på tlf. 29444418 eller mail betina.bennike@regionh.dk for at høre mere om stillingen eller for at aftale et uformelt møde.Løn- og ansættelsesforhold Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og til besættelse pr. 1. juni 2021 eller efter aftale.

I forbindelse med ansættelse indhenter vi referencer.Søg stillingen via link på siden senest søndag den 11. april 2021.
Vi afholder samtaler onsdag den 14. eller torsdag den 15. april 2021.Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.