Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du uddanne andre og samtidig sikre dig en tydelig plan for din egen faglige udvikling? Hvis du kan svare ja til dette og har 1/6 diplomuddannelse i klinisk vejledning, er det dig, vi søger

Vil du uddanne andre og samtidig sikre dig en tydelig plan for din egen faglige udvikling? Hvis du kan svare ja til dette og har 1/6 diplomuddannelse i klinisk vejledning, er det dig, vi søger.

Du vil blive en del af et fantastisk sammenhold mellem 44 operationssygeplejersker, der alle udvikles gennem et struktureret kompetenceudviklingsprogram på flere niveauer. Ligeledes, vil du blive en del af en stor klinisk vejledergruppe med 10 engagerede sygeplejersker, der varetager undervisning og vejledning af sygeplejestuderende på tværs af den samlede Afdeling for Bedøvelse, Operation og ModtagelseTraumeCenter og Akutmodtagelse sammen med vores kliniske underviser.

Vores eget højt specialiserede afsnit er lige flyttet ind i den nye flotte bygning ”Nordfløjen” på 2. etage, og i den forbindelse har vi fået flere operationsstuer. Vi udvider derfor afsnittet med flere pædagogiske kompetencer til nu at omfatte to kliniske vejledere for at sikre uddannelsen af vores studerende.

Vores operationsafsnit dækker operationer indenfor øre, næse/bihule, hals, tand, mund og kæbe samt øjenspecialet. Hver sektion har én ansvarlig, der er med til at varetage den specielle og komplekse sygepleje. Du vil efter endt oplæring have primær funktion i en af sektionerne samtidig med din funktion som klinisk vejleder.

Som vores nye kollega forventer vi, at du:

 • Har erfaring med eller kompetencer inden for det pædagogiske område
 • Gerne har 1/6 diplom – men ikke et krav – vi uddanner gerne
 • Gerne har erfaring som operationssygeplejerske
 • Er fagligt engageret og deltager aktivt i udviklingen af højt specialiseret operationssygepleje
 • Har humor og ønsker at præge arbejdsmiljøet positivt
 • Er engageret i afdelingens vidensdeling både som modtager og formidler.
Vi tilbyder:

 • Forventningsfulde studerende, der er klar til læring
 • En klinisk vejlederkollega i afsnittet, der ser frem til gensidig sparring
 • En afdeling, hvor operationssygeplejen er i fokus og i konstant udvikling
 • Yderst kompetente, erfarne og engagerede kolleger
 • Et anerkendende og sjovt arbejdsmiljø
 • Højt informations- og undervisningsniveau
 • Synlig og anerkendende ledelse.
Dagvagter og rådighedsvagter – med mulighed for indflydelse
Dagvagt kl. 7.30 til 15.30 med ca. 1 ugentlig dag til 16.30 eller 18. Efter oplæring vil du have ca. 1-2 vagter om måneden, hvor du møder i dagvagt 7.30 – 15.30 med efterfølgende rådighedsvagt fra hjemmet. Weekend/helligdag er 24 timers rådighedsvagt fra hjemmet ca. 2 gange pr halvår. Vi ved, at det er vigtigt at arbejde og familieliv går op i en højere enhed, og derfor har du indflydelse på din egen vagtplan i form af ønskeplaner og individuelle hensyn.

Hvis du vil vide mere om os, er du meget velkommen til at komme forbi vores afdeling og få en rundvisning i den nye bygning, eller du kan kontakte afdelingssygeplejerske Debbie Berthelsen på tlf.: 3545 8100, hvis du har spørgsmål til ansættelse eller klinisk underviser Anette Kristensen 3545 2561, hvis du har spørgsmål til funktionen som klinisk vejleder.

Løn- og ansættelesvilkår følger gældende overenskomst.

Afdeling for Bedøvelse, Operation og Modtagelse – TraumeCenter og Akutmodtagelse er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Send gerne ansøgning i dag, da vi afholder samtaler løbende.
Ansættelsesstart efter nærmere aftale.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning – Traumecenter og Akutmodtagelse i HOC er ansvarlig for anæstesi og operationsassistance til alle HovedOrtoCentrets og Neurocentrrets specialer, samt modtagelse af patienter med traumer eller akutte sygdomme for hele Rigshospitalet. Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og udvikling af anæstesi- og operationssygeplejen, opvågningssygeplejen samt sygeplejen til den akutte patient dennes pårørende. Afdelingen varetager højt specialiseret behandling af patienter fra hele Danmark.

Den overordnede vision for afdelingen er indenfor områderne behandling, forskning, uddannelse og udvikling at være førende i Danmark og på internationalt niveau blandt de bedste. Det er afdelingens kerneopgave at yde assistance til alle kirurgiske specialer på Rigshospitalet.

Afdelingen driver desuden en Trykkammerfunktion og en Akut Smerteenhed samt bidrager med indsats på det ortopædkirurgiske semi-intensive afsnit. Indenfor neuroanæstesien varetages funktioner inden for neuro-radiologi-interventionsområdet, samt deltager i MR scanninger og ECT-behandlinger. I afdelingen er der i alt ansat ca. 450 medarbejdere fordelt på flere forskellige faggrupper.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.