Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du uddanne branchens bedste lærlinge inden for data og kommunikation?

TEC - Technical Education Copenhagen søger specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle. Du skal kunne lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde, og du skal trives i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en organisation med en høj grad af frihed under ansvar. Hvis det er dig, så kan du blive en del af et engageret og fagligt dygtigt team af IT undervisere på Center for Informationsteknologi.

Center for InformationsTeknologi er et af Danmarks største miljøer for praktisk IT uddannelse, og vi arbejder sammen med en lang række virksomheder på at give de bedste kompetencer til vores elever og kursister.

Vi står foran at skulle implementere en ny version af uddannelsen til datatekniker, som er en 5 årig uddannelse inden for data og kommunikation. Derfor har vi brug for flere undervisere på hovedforløbet med speciale i infrastruktur og netværk. Derudover skal du være med til at udvikle og videreføre uddannelsens succes. Hvis du vil videregive din store erfaring og viden til unge på vej, og du ønsker at bidrage til den synergi, der opstår når forskellige kompetencer mødes, så er TEC et godt valg af arbejdsplads.

Dine opgaver i Center for IT på TEC

I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger kommer du til at undervise elever og kursister, som vægter deres uddannelse og faglige udvikling højt.

Dine faglige kompetencer og udviklingsinteresser vil være afgørende for, hvilke fag du kommer til at undervise i. I de aktuelle stillinger skal du have kompetencer og særlig interesse inden for et eller flere af felterne:

? Konfigurere og dokumentere infrastruktur

? Fejlfinding og fejludbedring

? Linux

? Backup

? Sikkerhed

Gerne kendskab til:

? Clusterteknologi

? Cloudteknologi

Uddannelserne foregår på mange niveauer, og vi sætter en ære i at gøre vores elever så dygtige som muligt.

De uddannelsesteam, som vi søger til, er placeret i Center for IT i Ballerup, som er et af Damarks største IT uddannelsesmiljøer.

Din baggrund og dine ønsker

Du kan have arbejdet mange år inden for branchen som udvikler eller konsulent, eller du kan allerede være erfaren underviser inden for IT området.

Din uddannelsesbaggrund kunne være IT teknolog, IT supporter, Datatekniker med speciale i Infrastruktur, ingeniør eller noget helt andet, der har givet dig en solid faglig ballast inden for netværk og opbygning og drift af infrastruktur.

Du er velfunderet teoretisk og praktisk inden for netværks- og hardwarekonfiguration og drift, og du har en interesse for at formidle din viden til unge og voksne i et dynamisk miljø, hvor kravene til uddannelsesform og -indhold er under stadig forandring.

Du har et stærkt fokus på, sammen med dine kollegaer, at omsætte din teoretiske viden og din praktiske erfaring til læringsforløb i overensstemmelse med uddannelsens målkrav.

Du har interesse for hele tiden at blive bedre til formidling af faglig viden, til at arbejde med IT understøttelse af læring og skabe grundlag for systematisk anvendelse af læringsplatforme.

TEC tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere læringsforløb, der tiltrækker, motiverer og fastholder vores kursister og elever.

Som ny underviser vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Skolen kan også tilbyde IT Certificeringer inden for uddannelsesområdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. juni 2021. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men deltidsansættelse kan aftales.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Ballerup.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte uddannelsesleder Henrik Andersen tlf. 25 45 34 28 / han@tec.dk.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 19. april 2021

Samtaler afholdes løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.