Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?

Vil du uddanne fremtidens dygtigste elektrikere?


Har du en baggrund som elektriker og el-installatør? Kunne du tænker dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger! 

Om jobbet
Nordvestsjællands største uddannelsescenter EUC Nordvestsjælland leder lige nu efter en dygtig underviser til uddannelsen elektriker i vores afdeling i Holbæk. Du skal undervise med et stort engagement, og det bliver din opgave at strukturere undervisningen med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold. Du skal løse undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter i samarbejde med dine kollegaer. Du skal skabe gode kontakter til branchen. 

Om dig
Du bliver helt elektrisk ved tanken om at undervise og er god til at lære dit håndværk fra dig. Dit håndværk er din signatur, og du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Du skal kunne være imødekommende over for elever med forskellige forudsætninger.

Din faglige profil 
Du har baggrund som elektriker og er uddannet el-installatør samt har et godt kendskab til branchen. 

Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med spændende og udfordrende opgaver, hvor du udvikler dig fagligt samt et godt socialt miljø – både i elektriker-afdelingen og samlet på skolen. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Fuldtids- og fastansættelse sker i henhold til bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 med en prøvetid på 2 år. 

Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning så vi har den senest 20. april 2018 kl. 12.

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her