Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være afsnitsledende overlæge på lukket ældrepsykiatrisk afdeling på Psykiatrisk Center Ballerup?

Afsnittet er veldrevet og har meget store kompetencer indenfor arbejdet med målgruppen af psykisk syge ældre. Der er et tæt samarbejde med Psykiatrisk Ambulatorium for Ældre, og du bliver en del af den lokale speciallægegruppe på fire med særlige kompetencer indenfor gerontopsykiatri og demens.

Psykiatrisk Center Ballerup er et center med ca. 700 ansatte. Vi har:

  • Akutmodtagelse, døgn- og ambulant behandling
  • To FACT ambulatorier og OPUS-teams
  • Specialfunktioner indenfor spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri
  • Forskning og undervisning, bl.a. er vi et aktivt universitetshospital
Nogle af de vigtigste strategiske indsatsområder for centret er forbedringsarbejdet, rationel farmakoterapi og nedbringelsen af tvang. Vi har reduceret fikseringerne med 90% , og det arbejde bliver du en vigtig medspiller i som overlæge.

Stillingen ønskes besat af en bredt uddannet speciallæge i psykiatri med interesse for udvikling og anerkendende ledelse. Du kommer til at danne ledelsespar med en særdeles erfaren og afdelingssygeplejerske og bliver medleder for en ligeså erfaren medarbejdergruppe. Det er derfor ingen hindring, hvis du selv er nyuddannet.

Centret har Speciallæge i Front, hvilket betyder at alle speciallæger et par gange om måneden har forskudt tjeneste og superviserer i Akutmodtagelsen. Du kan alternativt indgå i bagvagten. Der er fælles klinikker, konferencer og temadage for centerets læger.

Du får mulighed for at indgå i vores Diagnostiske Enhed, hvor speciallæger og uddannelseslæger parvis dyrker vores måske vigtigste kerneområde: god og retvisende diagnostik. Der vil være mulighed for at forske, have specialfunktioner eller tage fx kognitiv uddannelse eller lederuddannelse under ansættelsen. Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38645171 eller 24948287, mail: louise.rasmussen.11@regionh.dk

Ansøgningsfrist er torsdag den 20. februar 2020 kl. 12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.