Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være avisuddeler på Aarhus Banegård?

Til vores kunde søger vi morgenfriske medarbejdere, der kan uddele aviser ved Aarhus Banegård med et smil på læben - uanset vejret.

Dagligt skriver vores kunde om alt fra sport til verdensnyheder. De laver journalistik i øjenhøjde, og de stræber efter at involvere læserne gennem personlige historier og billeder. I gennemsnit har de over 1 million læsere og er dermed Danmarks mest læste morgenavis.

Din mission bliver at uddele aviser til de mange mennesker, der dagligt besøger Aarhus Banegård. Om morgenen vil du skulle afhente aviserne på et aftalt sted, og herefter uddele dem til forbipasserende. Du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker – alt fra familier på tur og personer på arbejde. Du vil derudover få uddelt arbejdstøj med avisens logo.

Udadvendt og energisk medarbejder

Da du i jobbet vil komme til at møde mange forskellige mennesker, er det vigtigt at du motiveres af dette. Derudover elsker du at arbejde ude i den friske luft og er et inkarneret A-menneske, hvis gode humør let smitter af på andre mennesker. Desuden arbejder du godt selvstændigt, men ser også dig selv som en holdspiller, som gerne hjælper dine kollegaer hvis behovet er der. Vi forestiller os også at du er:

  • Udadvendt
  • Energisk
  • Opmærksom
  • Positiv

Arbejdstider:

Der er 2 forskellige stillinger med følgende mødetider:

Mandag til fredag: 06.30-13.00
Mandag til fredag: 06.30-10.00

Du skal kunne arbejde i mindst 3 måneder. For den rette kandidat, vil der være mulighed for at arbejde, så længe du ønsker.

Er det dig vi søger?

Så kan du oprette en profil på vores hjemmeside: https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV samt ansøgning eller du kan sende os din ansøgning, CV og et billede af dig selv til aarhus@profilmatch.dk mærket "Avis Aarhus".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Rasmussen på 3017 3471.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her