Vil du være avisuddeler på Aarhus Banegård?

Til vores kunde søger vi morgenfriske medarbejder, der kan uddele aviser ved Aarhus Banegård med et smil på læben - uanset vejret.

Dagligt skriver vores kunde om alt fra sport til verdensnyheder. De laver journalistik i øjenhøjde, og de stræber efter at involvere læserne gennem personlige historier og billeder. I gennemsnit har de over 1 million læsere og er dermed Danmarks mest læste morgenavis.

Din mission bliver at uddele aviser til de mange mennesker, der dagligt besøger Aarhus Banegård. Om morgenen vil du skulle afhente aviserne på et aftalt sted, og herefter uddele dem til forbipasserende. Du vil komme i kontakt med mange forskellige mennesker – alt fra familier på tur og personer på arbejde. Du vil derudover få uddelt arbejdstøj med avisens logo.

Udadvendt og energisk medarbejder

Da du i jobbet vil komme til at møde mange forskellige mennesker, er det vigtigt at du motiveres af dette. Derudover elsker du at arbejde ude i den friske luft og er et inkarneret A-menneske, hvis gode humør let smitter af på andre mennesker. Desuden arbejder du godt selvstændigt, men ser også dig selv som en holdspiller, som gerne hjælper dine kollegaer hvis behovet er der. Vi forestiller os også at du er:

  • Udadvendt
  • Energisk
  • Opmærksom
  • Positiv

Arbejdstider:

Der er 2 forskellige stillinger med følgende mødetider:

Mandag til fredag: 06.30-13.00
Mandag til fredag: 06.30-10.00

Du skal kunne arbejde i mindst 3 måneder. For den rette kandidat, vil der være mulighed for at arbejde, så længe du ønsker.

Er det dig vi søger?

Så kan du oprette en profil på vores hjemmeside: https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV samt ansøgning eller du kan sende os din ansøgning, CV og et billede af dig selv til aarhus@profilmatch.dk mærket "Avis".

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Rasmussen på 3017 3471.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Deltids omdeler

PM-DISTRIBUTION ApS

Til omdeling af de landsdækkende morgenaviser og magasiner, søges en flere omdelere til natomdeling i Søborg, Gentofte og Bagsværd, samt på Østerbro. Vi har pt. ledige job mandag-søndag. Jobbet er velegnet til dig som gerne vil have en ekstra indtæg...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Omdeler til omdeling af morgenaviser og breve

PM-DISTRIBUTION ApS

Har du lyst til at arbejde som omdeler hos PM-Distribution, så er det måske lige dig vi har brug for. Du skal kunne møde ind kl. 05:00, og det vil være en fordel at du bor i lokalområdet. Arbejdsopgaver funktioner: Omdeling af aviser og breve i et a...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

PM-Distribution søger omdelere/ Newspaper carrier in Denmark

PM-DISTRIBUTION ApS

Til omdeling af de landsdækkende morgenaviser og magasiner, søger vi pt. flere omdelere til natomdeling i Søborg og Bagsværd, samt på Østerbro. Jobbet går ud på: Vi omdeler hver nat aviser, magasiner, breve og pakker til private husstande og erhverv...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Flyers omdeler søges

Restaurant Hereford Village

Hereford village på strøget i København søger: En glad udadvent person, som er god til at kommunikere, til Flyers omdeling samt hjælp i restauranten. Send en ansøgning til ma@herefordvillage.dk