Vil du være byggesagsbehandler i Hørsholm Kommune?

Vi søger en byggesagsbehandler til Team Byg
 
Hvad får du? 
Vores kollega har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kollega til en fast stilling som byggesagsbehandler i Hørsholm Kommune. Dine sager vil indeholde større eller mindre faglig udfordringer, hvor du får ansvaret for at behandle dem fra start til slut. Det giver en varieret hverdag, hvor du får sparring på dine sager fra teamet, der tilsammen besidder en bred vifte af faglige og personlige kompetencer. 
 
Som byggesagsbehandler får du ansvar for at sagsbehandle efter byggeloven, bygningsreglementet og de dertil knyttede lovområder - særligt planloven. Du vil indgå i en ordning, hvor byggesagsbehandlerne på skift besvarer henvendelser fra borgere og gennemgår nye sager – vi kalder det vagt og visitering. 
 
Hvad får du mere? 
Din primære arbejdsopgave bliver at behandle ansøgninger om nye enfamiliehuse, tilbygninger, carporte/garager og lignende. På sigt vil du få mulighed for at specialisere dig – det kunne være i matrikulære sager. 
 
Du vil få kollegaer, som værdsætter godt humør og evnen til at give og modtage kritik. Vi er et team på 11, og er arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører, kontoruddannede og en enkelt statskundskaber. Du vil få fast plads i Team Byg på Hørsholm Rådhus, nær ved Helsingørmotorvejen og Kokkedal Station.  
 
Du bliver ansat på fuld tid. Din løn forhandles i henhold til den relevante overenskomst med baggrund i dine erfaringer. Vi har fleksibel arbejdstid, hvor der er mulighed for en ordning, hvor du kan holde fri hver anden fredag.  
 
Stillingen er til besættelse snarest muligt eller senest den 1. maj 2018. 
 
Hvad søger vi? 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med byggesagsbehandling, lokalplanlægning, matrikulære sager eller lignende. Du er måske uddannet bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt, landinspektør eller jurist. Det afgørende er, at du er nysgerrig, har relevante kompetencer og kan lide at være lidt nørdet, når det kommer til den relevante lovgivning. Det vigtigste er, at du vil være en dygtig byggesagsbehandler.  
 
Det er en fordel hvis du har erfaring med: 

 • Byggesagsbehandling 
 • Matrikulære sager 
 • Kendskab til det kommunale område 
Vi lægger desuden vægt på, at du: 
 • kan sætte sig ind i lovgivningen og arbejde for formålet med bestemmelserne bliver omsat i praksis  
 • har lyst til at lære og udvikle dig i dit arbejde 
 • kan kommunikere med mange forskellige typer borgere og faggrupper både mundtligt og skriftligt 
 • er robust og holder fast i det væsentlige  
 • er en holdspiller med gå på mod, også når sagerne forløber anderledes end forventet 
 • tilrettelægger din opgaveløsning effektivt og selvstændigt 
 • har flair for it og arbejder bedst digitalt 
 • bliver et aktiv i vores team 
Vi lægger lige så stor vægt på samarbejdsevner og personlighed som på din faglige kunnen. 
 
Mere viden  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte byggesagsbehandler Annette Hallundbæk på tlf. 4849 2481, Lise Hassing på tlf. 4849 2463 eller teamleder Rune Munch Christensen på tlf. 3053 1372.  
 
Søg sådan  
Send ansøgning og dokumentation, så vi har den senest den 8. marts 2018. 
 
Vi holder ansættelsessamtaler onsdag den 14/3 og 15/3 og eventuelt 2. samtale mandag den 19/3 2018.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Har du flair for indsamling af informationer via open source og kan du tale arabisk, farsi, urdu eller somali?

Udlændingestyrelsen

Furesø
Udlændingestyrelsen søger medarbejdere til en nyoprettet enhed i Kontoret for Landedokumentation. Om stillingen Oplysninger på sociale medier og data på mobiltelefoner indgår i stigende grad i asylsagsbehandlingen. Derfor oprettes der en ny enhed i ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. april 2018

Business Coordinator til WIA i Nærum

Willis Towers Watson

Rudersdal
Som Business Coordinator i Willis Insurance Agency (WIA), kan du blive del af et stærkt team af fagligt kompetente kollegaer med speciale i Affinity forsikringsløsninger. WIA Affinity beskæftiger sig med udvikling, konceptuering, salg og drift af fo...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Presse- og nyhedsvikar

Beredskabsstyrelsen

Furesø
Vil du være med bag tasterne, når større ulykker og katastrofer rammer herhjemme og i udlandet? Så er det måske dig, vi søger som stand-in for vores normale pressemedarbejder & nyhedsredaktør i Beredskabsstyrelsen, mens han er på forældreorlov. Vore...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Vejingeniør til Vej og Trafik

Frederikssund Kommune

Hillerød
Vil du være en del af teamet Vej og Trafik et fagligt team med godt arbejdsmiljø.Dine ansvarsområder bliver at arbejde med trafiksikkerhed, anlæg af cykelstier f.eks. Kulhusstien og andre anlægsprojekter. Møder med borgere og besvarelse af henvendel...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Konsulent til Center for Sundhed

Center for Sundhed

Hillerød
Er du vores nye konsulent til Moderniseringsudvalget på Speciallægeområdet? Region Hovedstaden søger en konsulent til et barselsvikariat i det regionale moderniseringssekretariat for Moderniseringsudvalget i Enhed for Praksisoverenskomster, Center f...