Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være ekspert i malwareanalyse, og brænder du for cybersikkerhed?

Kunne du tænke dig at reverse-engineere den malware, der bliver benyttet af de mest avancerede statssponsorerede hackergrupper? Hos os får du lov til at dyrke de tekniske udfordringer og udvikle din ekspertviden indenfor fagområdet.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du er 1. mand på pletten, når de mest avancerede cyberangreb rammer Danmark. Du vil fungere som teknisk og analytisk bindeled mellem efterretningstjenesten og den ramte myndighed, virksomhed eller militære enhed.

Når du arbejder med malwareanalyse, er du en del af et dedikeret og højt specialiseret team, hvor fagligheden er helt i top. Du vil løse opgaver med reversering af APT malware, analyse af kompromitteringer i særlige systemer, frembringelse af IOC’er samt udvikling og integration af sandkasser og andre støtteværktøjer. Ved større cyberangreb vil du indgå i et incident response team, hvor du bidrager med at identificere og beskytte de angrebne systemer.

Som en del af din faglige udvikling, vil du bl.a. få mulighed for at komme på kurser som SANS og Blackhat samt tid til at sætte dig ind i nye teknologier. Desuden får du adgang til unik viden, og cutting edge teknologier som er særlige for os.

Du og din baggrund er vigtig
Du har sandsynligvis en uddannelse inden for it, eksempelvis som ingeniør, datalog, datamatiker eller besidder tilsvarende autodidakte kompetencer. Du brænder for dybt tekniske opgaver, er nysgerrig og initiativrig. Derudover værdsætter du både at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Det er et krav, at du har solid programmeringserfaring. Samtidig behersker du engelsk både på skrift og i tale.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Arbejdsmiljøet på kontoret er præget af teamwork og en uformel omgangstone og af, at vi i fællesskab har målet for øje. Vi har et højt teknisk niveau, og vil via kurser og intern oplæring klæde nye medarbejdere på til de mange opgaver.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV eller LinkedIn-profil senest 20. februar 2020. Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 9 og stiler mod en ansættelse fra 1. maj/1. juni 2020.
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2224, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.