Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af DLG´s plantefaglige Agroteam?

Så har du muligheden nu, for vi søger en fagkonsulent, som sammen med resten af Agroteamet er med til at skabe de mest værdiskabende løsninger og bedste services til landmændene i hele Danmark. Agroteamet består i dag af 6 plantenørder, der alle kommer med en videregående plantefaglig uddannelse og som sidder på vores hovedsæde i Fredericia og på øvrige lokationer i Danmark.

En stor del af rollen, som vores nye kollega får, handler om formidling. Du formidler og rådgiver dine øvrige kollegaer i DLG gennem uformelle møder, træningsseancer eller som oplægsholder på faglige arrangementer. Herudover tager du også med i marken og sparrer direkte med landmændene, og du udarbejder skriftlige indlæg til vores planteavlsfaglige nyhedsbrev . Du er en aktiv del af fremavlsteamet samt de øvrige arbejdsopgaver, som bidrager til årshjulet i Agroteamet.

For at du kan være en knivskarp fagkonsulent i DLG, er der afsat tid til, at du kan søge ny viden og fortsat udbygge din faglige profil.

Stærke formidlingsevner og bred plantefaglig viden

Du har en videregående plantefaglig uddannelse indenfor landbrugsvidenskab, jordbrugsteknolog eller tilsvarende. Vi er åbne for, om du er relativt nyuddannet eller kommer med flere års planteavlerfaring, da vi sammensætter stillingen efter det niveau, du kommer med.

Vigtigst er, at du har en bred og stærk faglighed inden for planteavl, og at du brænder for din faglighed. Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt, og du trives i rollen, hvor du formidler plantefaglige budskaber med motivation og inspiration for andre. Som person er du åben og positiv, og med dine samarbejdsevner skaber du gode løsninger sammen med dit team.

Desuden har du gode IT-kundskaber og behersker engelsk.

Unik mulighed for at gå i dybden med din faglighed og sparre og samarbejde med ligesindede

Som fagkonsulent ved DLG får du frihed til at fokusere og gå i dybden med den faglighed, som du brænder for.

Din primære arbejdsplads vil være fra vores nybyggede og moderne hovedsæde i Fredericia. Her vil du møde spændende udfordringer og du vil indgå i en større planteavlsgruppe med 15 fagligt stærke og engagerede kollegaer, der arbejder specialiseret med sædekorn, gødning og planteværn.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Field Ekspertise Manager Henning Jakobsen på 3368 5144 eller Chefkonsulent Charlotte H. Poulsen på 3368 3211.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 28. februar 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.