Vil du være en del af et dynamisk team i en virksomhed som er med fremme i første linje?

Billeschou A/S søger med snarlig tiltrædelse en teknisk designer.

Du bliver en del af et team på 7 personer, der servicerer køkken- og byggebranchen med individuelle bordpladeløsninger til primært køkken og bad.

Jobbet består af daglig kundeservice og vejledning til vores kunder. Den daglige kundeservice er en end-to-end proces bestående af modtagelse af produktdetaljer, tegning og beregning af bordplader, samt tilsikre at vores kunder modtager den bedste service, så de kan opfylde deres kunders ønsker.
Via den daglige kundekontakt følger du selv dine ordrer fra modtagelse, og til de skal i produktion. For at sikre, at ordrerne bliver produceret korrekt, får du et tæt samarbejde med vores produktions- og indkøbsafdeling.
Udover den daglige kontakt til køkkensælgere kan der være et element af projektstyring ved større nybyggerier eller renoveringsbyggerier.

Vi forventer at du:

  • Har teknisk forståelse og gerne erfaring fra håndværkerbranchen/tegnestue
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er et udpræget ordens- og systemmenneske
  • Er rutineret bruger af AutoCAD Light og har kendskab til IT, herunder Navision og Office-pakken.
  • Er fleksibel mht. arbejdstid i perioder med spidsbelastning
  • Kan håndtere situationer med mange bolde i luften på samme tid

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Beregning/tegning i AutoCAD
  • Kundekontakt
  • Opfølgning på egne ordrer
  • Involvering i større projekter

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, gode kolleger som kan lære fra sig, pension, sundhedsforsikring, fysioterapeut, frokostordning samt en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning sendes til: Claus Møller - cmo@bsmarmor.dk.

Billeschou A/S er en af Vejles ældste virksomheder. Vi er førende indenfor produktion af bordplader i granit og komposit. Vi beskæftiger pt. over 40 medarbejdere fordelt på 2 produktionsfaciliteter.
www.bsmarmor.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teknisk Assistent

Dynaudio A/S

Odder
Vil du være en del af en produktionsteknisk afdeling med ansvar for fremstillingen af premium brand højtalere til hele verden? Er du struktureret og selvstændig? Trives du i et miljø med en afslappet og venlig omgangstone? Bliv en del af et erfarent...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. maj 2018