Vil du være en del af underviserteamet på Danmarks største skole for lastvognsmekanikere?

Vil du være en del af underviserteamet på Danmarks største skole for lastvognsmekanikere?

Vi har rygende travlt med at uddanne nye lastvognsmekanikere, uddanne os selv og udvikle vores uddannelser og efteruddannelser. Vi står derfor og mangler to nye kollegaer, som kan udvikle sig til inspirerende undervisere inden for lastvognsområdets lærlingeuddannelser og efteruddannelse – måske er det dig?

Vi søger primært mekanikere inden for lastvognsområdet, alternativt kunne du være autoelektriker, mekaniker inden for entreprenør- eller landbrugsmaskinområdet eller have anden relevant baggrund.

Du skal beherske it på brugerniveau, da it er et dagligt arbejdsredskab bl.a. i forbindelse med digitalisering af undervisning.

Har du erfaring med undervisning er det en fordel. Ellers sørger vi for, at du får relevant uddannelse inden for undervisning/pædagogik!  Du skal komme med minimum 5 års relevant erhvervserfaring i branchen og nu være nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kunne tænke dig at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af unge lastvognsmekanikere og faglærte kursister.

Et job som underviser vil selvfølgelig kalde på andre kvaliteter i dig, end du måske har brugt før. Du er motiveret for at arbejde med unge mennesker og være med til at udvikle dem og se dem vokse med opgaven. 

Som person har du et smittende humør og ser lyst på tingene, også selvom de ikke altid lige går som planlagt! Du er fleksibel og løsningsorienteret.

Du vil komme til en velfungerende afdeling med 10 medarbejdere, hvor rammer og teknologi er moderne og opdaterede. Vi har et godt samarbejde med branchen, som stiller nyeste udstyr til vores rådighed.

Vi arbejder i teams om forløbene og dine nye kolleger vil tage godt imod dig og hjælpe dig til rette i en ny og spændende hverdag som underviser.

Teamet, du kommer til at være en del af, er åbent og imødekommende og der vil være rig lejlighed for indflydelse på teamarbejdet og udvikling af uddannelsen.

Du skal være forberedt på, at dit nye job som underviser indebærer, at du vil komme til at flytte dig personligt, fagligt og som formidler.

Hvis dette lyder som dit nye drømmejob, så venter vi bare på at høre fra dig!

 

Ansættelse

Arbejdsstedet er på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Stillingerne er på fuldtid med løn, pension og ansættelse efter Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7 efter central aftale. Begyndelsesløn forhandles ifølge lokal aftale ud fra en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

For den rette ansøger, der mangler nogle af de formelle forudsætninger, udarbejder vi en plan for videreuddannelse efter ansættelsen. Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger skal du senest efter 4 års ansættelse have taget pædagogisk diplomuddannelse eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

 

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med rekrutteringen vil blive anvendt en personprofil. Tiltrædelse snarest.

 

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den  senest søndag den 29. april 2018. Samtaler foregår i uge 18/19.

 

 

Har du fået lyst til at vide mere?                       

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Sørensen på telefon 2925 1548 for at høre mere om mulighederne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Faglærere søges til Steiner HF

RUDOLF STEINER - SKOLEN I ODENSE

Rudolf Steiner-Skolen i Odense søger fra august 2018 undervisere timelærere med relevant akademisk uddannelse til at undervise i HF-fagene: biologi, dansk, engelsk, geografi, historie, kemi, matematik, musik, religion, samfundsfag og tysk. Ansættels...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Underviser til mekanikeruddannelsen - personvogn

Syddansk Erhvervsskole

Underviser til mekanikeruddannelsen personvogn AutoVidencenter Fyn søger inspirerende og fagligt kompetent underviser for fremtidens nye mekanikere på personvognsområdet. I afdelingen er vi 34 medarbejdere og har ca. 250 elever dagligt. Vi arbejder ...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Klasselærer søges til Specialklasserne i Ølsted

RUDOLF STEINER - SKOLEN I ODENSE

Pr. 1. august 2018 søger vi en klasselærer. Udover at varetage klasselærerfunktionen skal du have lyst til - sammen med dine kolleger - at bære skolen, som har en flad ledelsesstruktur. Du skal endvidere have lyst til at engagere dig i at forme skol...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium

Syddansk Erhvervsskole

Undervisere til Vejle Tekniske Gymnasium Har du lyst til at undervise engagerede unge, som primært brænder for naturvidenskab, teknologi og kommunikation er du måske vores nye kollega, som kan få din faglige viden til at brænde igennem hos unge på g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Kold Tekniske Gymansium - Kold College - søger timelærer

Kold College

Kold Tekniske Gymansium Kold College søger timelærer Kold College søger en dygtig og engageret timelærer til at undervise i Kommunikation og IT (Kom IT) på gymnasialt A-niveau. Der er tale om 15 timer ugentlig inkl. forberedelse i perioden 6. august...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018