Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en læge i et fagligt engageret og professionelt lægeteam, som brænder for god uddannelse og trivsel? Så søg en introduktions-reservelægestilling ved Psykiatrisk Center Glostrup

Vi har høj faglighed i centrum med et godt samspil mellem forskning og klinik, og med respekt og professionel omsorg for patienten. Som yngre læge hos os, vil du opleve et fagligt udfordrende, inspirerende og dynamisk læringsmiljø.

Jobindhold og dine arbejdsopgaver
Vi arbejder målrettet på at imødekomme den enkelte patients udrednings- og behandlingsbehov allerede ved ankomsten. Vi har en holistisk tilgang til patienten, og arbejder for at nedbringe brugen af tvang i psykiatrien.

Det daglige arbejde tilrettelægges i samarbejde med den overlæge, der er behandlingsansvarlig for det arbejdsområde, som du er tilknyttet.

Hvad tilbyder vi?

 • Undervisning for læger tre gange om ugen. F.eks. klinikker, psykopatologiske og psykofarmakologiske workshops med vores professorer
 • Mulighed for at tilegne dig færdigheder inden for psykopatologi, psykofarmakologi, ECT og akut psykiatri
 • Bedside-undervisning og struktureret supervision
 • Tæt samarbejde med overlæger, der dækker speciallæge-i-front-vagter eller bagvagter/beredskabsvagter, så du altid har faglig back-up
 • Mulighed for at komme i gang med forskning.
Om Psykiatrisk Center Glostrup
Psykiatrisk Center Glostrup er et center med ca. 190 senge fordelt på to matrikler i Glostrup og Brøndby, samt tre ambulante matrikler på Gl. Kongevej, H.J. Holstvej og i Ishøj Storcenter. Vi har bl.a. følgende enheder:

 • Psykiatrisk akutmodtagelse
 • Intensive og almene døgnafsnit
 • Mange ambulante enheder – herunder psykiatriske ambulatorier med F-ACT-teams, OPUS hus med 3 teams og et stort psykoterapeutisk ambulatorium
 • Retspsykiatri - både døgnafsnit og ambulatorium
 • Specialiserede regionsfunktioner indenfor fx, skizofreni, oligofreni, ADHD og autisme samt gerontopsykiatri
 • Stor forskningsenhed med fire professorer.
Centret er en del af Region Hovedstadens Psykiatri og Københavns Universitetshospital. Du vil indgå i den kliniske undervisning af medicinstuderende og øvrige faggrupper.

Udredning, behandling, uddannelse og forskning varetages af ca. 750 dygtige og dedikerede medarbejdere. Vores optageområde omfatter ca. 340.000 borgere.

Læs mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside: www.psykiatri-glostrup.dk

Ansættelsesvilkår
Der er tale om 2 stillinger til besættelse pr. 1. februar 2021.

Du vil under din ansættelse være tilknyttet et sengeafsnit eller ambulatorium, som dit primære tjenestested. Derudover vil du indgå i vagtforpligtigelse på en af vores døgnmatrikler, dog med mulighed for vagter på begge matrikler iht. gældende overenskomst. Du vil altid kende dit tjenestested 4 uger i forvejen.

Send os din ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig. Søg via link senest den 14. januar 2021. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Ved ansættelsessamtalen deltager bl.a. uddannelsesansvarlig speciallæge og yngre læger.

Hvis du vil vide mere om stillingerne, kan du kontakte klinikchef Darius Mardosas på telefon 2036 5826 eller på mail til Darius.Mardosas@regionh.d


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.