Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med at gøre en forskel for Dyrenes Beskyttelse som phoner?

Du kan være med til at forbedre dyrenes vilkår, stoppe overgreb mod dyr og hjælpe dyr i nød. I en organisation der kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og naturen.

Dyrenes Beskyttelses telemarketingafdeling udvider, og har brug for din hjælp til at fremme vores sag. Derfor giver vi dig mulighed for at sætte præg og være med til at gøre en forskel som betyder noget.

Kvalifikationer

Hos Dyrenes Beskyttelse går vi meget op i, at du er motiveret, kan fundraise og har glæden ved at tale i telefon med vores medlemmer. Det er vigtigt at du evner at fortælle om Dyrenes Beskyttelses formål og arbejdsområder og har god gennemslagskraft.

Erfaring indenfor telebranchen/telefonisk kontakt med kunder fra tidligere stillinger er et krav, og du også forstår vigtigheden i Dyrenes Beskyttelses arbejde og formål.

Du skal kunne tale flydende dansk.

Du får

  • Studie- eller deltidsjob med mening

  • En fyldestgørende oplæring så du er godt rustet til at tale for dyrenes sag med vores medlemmer

  • Coaching der udvikler dine kommunikative evner
     
  • Fast timeløn, løn under sygdom, og gode vilkår
     
  • Afvekslende arbejdsopgaver

Vi har gode arbejdsforhold, med søde kollegaer og dejlige omgivelser centralt i Søborg. Du bliver del af et team som har højt til loftet, struktureret tilgang til tingene, klare mål og ikke mindst god humor.

Du skal kunne tage mindst 2 vagter pr. uge, hverdage mellem 16-21. Der er mulighed for flere vagter hvis motivationen er der.

Har du spørgsmål til stillingen så send en mail tm@dyrenesbeskyttelse.dk

Vi ansætter løbende og næste nye hold (ca. 5 personer) som DU kan være en del af, starter 17. april 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her