Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at bekæmpe social dumping?

Ønsker du et job, der giver mening, og som har stor politisk bevågenhed? Så har vi lige nu nogle spændende stillinger hos Skattestyrelsen – Større Erhvervsvirksomheder i Høje-Taastrup. Du vil få varierende opgaver med bl.a. udgående aktioner, kontrolarbejde og krævende sagsbehandling. Læs videre hvis du vil være vores nye kollega.

Afdelingen Større Erhvervsvirksomheder er en landsdækkende afdeling. Vi arbejder bl.a. for at begrænse skattegabet på virksomhedsområdet, herunder med bekæmpelse af social dumping. Arbejdet udføres ved hjælp af analyser og forskellige former for kontrol samt løbende udvikling af vores arbejdsmetoder.

Social dumping er et projekt med stort politisk fokus og offentlig interesse. Sammen med Arbejdstilsynet og Politiet medvirker vi til at skabe ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Skattestyrelsens opgave i dette er at sikre, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere betaler den korrekte skat og afgift, når de har aktiviteter i Danmark. Arbejdsopgaverne er bl.a. deltagelse i udgående aktioner og kontroller i forskellige brancher, samarbejde med andre myndigheder, sagsbehandling hvor der arbejdes med komplicerede sager fx vurdering af skatte- og momsmæssige forhold for udenlandske personer og virksomheder, der har aktiviteter i Danmark.

Din baggrund
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for skat, regnskab, revision eller tilsvarende. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Har du erfaring med kontrolopgaver, skat og moms, vil det være en fordel.

Du kan bevare overblikket selv i pressede situationer og anvender din gennemslagskraft, robusthed samt diplomatiske evner i samarbejdet med de borgere og virksomheder du kommer i kontakt med, og du udtrykker dig klart og professionelt, i både skrift og tale.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, men kan også indgå i teamsamarbejde, hvor du bidrager med din faglighed og dine kompetencer til at løse opgaverne med høj kvalitet.

Vi glæder os til at se dig
Du bliver ansat i en enhed, der er en del af afdelingen Større Erhvervsvirksomheder, hvor du kan se frem til en spændende hverdag med varierende opgaver. Vi er to enheder, SEV 2 og SEV 4, med ca. 43 engagerede kolleger, hvoraf de 24 i dag arbejder i projektet Social dumping. De øvrige kolleger arbejder i andre moms og skatteprojekter. Vi tilbyder også:

  • et godt arbejdsmiljø, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd
  • en uformel, humørfuld omgangstone
  • en kultur der prioriterer samarbejde og faglig sparring
  • mulighed for kompetenceudvikling og efteruddannelse i nødvendigt omfang


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest 6. februar 2020. Vi holder samtaler den 19.-20. februar 2020.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne i SEV 2 og SEV 4, kan du kontakte funktionsleder i SEV 4, Ernst O. Nielsen på telefon 72 38 99 01.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Helgeshøj Alle 9, 2630 Taastrup.

Der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle.

Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.