Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at forny den offentlige sektor?

Vi søger 1-2 medarbejdere til arbejdet med fornyelse af den offentlige sektor i Center for udgifts-politik og modernisering (UPM).

Regeringen har med innovationsministeren i spidsen lanceret arbejdet med Sammenhængsreformen, der sætter rammen for regeringens arbejde med fornyelse, innovation og effektivisering af den offentlige sektor.
UPM har det samlede ansvar for at koordinere arbejdet med Sammenhængsreformen samt at gennemføre en række af initiativerne i reformen. Det kræver et tæt samarbejde med andre ministerier, øvrige kontorer i departementet samt Moderniseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.


Hvem er du?
Vi søger nye kolleger, der har lyst til at indgå i arbejdet sammen med os. Opgaverne vil være mange og forskelligartede, men bliver udover koordinering også at udarbejde beslutningsoplæg og bidrage til at gennemføre en række konkrete initiativer. Desuden vil en del af de løbende opgaver være ministerbetjening af innovationsministeren, herunder udarbejdelse af oplæg, taler og lignende.

Det konkrete indhold i stillingen vil blive fastlagt i dialog med dig og med afsæt i din erfaring, kompetencer og interesser. Du vil blive en del af et hold, der sætter faglighed, engagement, godt humør og samarbejde højt.

Vi søger 1-2 nye kolleger gerne med et par års erfaring fra et departement eller lignende. Det er vigtigt, at du trives i en til tider uforudsigelig hverdag, som både indeholder længerevarende arbejde med initiativer i reformen og udarbejdelse af leverancer med kort frist. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med ministerbetjening og samarbejde på tværs af ministerier eller med lignende eksterne aktører.

Vi lægger derudover vægt på, at du:
- Har lyst til at arbejde med fornyelse af den offentlige sektor
- Har en skarp pen og kan skære problemstillinger og budskaber til
- Har et højt fagligt niveau og stærke analytiske kompetencer
- Er god til at samarbejde med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere

Hvem er vi?

UPM varetager en bred vifte af opgaver i forbindelse med den overordnede styring af den offentlige udgiftspolitik samt koordinationen af arbejdet med de offentlige finanser.
Centret er også ansvarlig for at koordinere og videreudvikle Finansministeriets arbejde med modernisering, fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor. Dette sker i tæt samarbejde med bl.a. Finansministeriets styrelser – særligt Moder-niseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.

Centret ledes af to kontorchefer, som har ledelsesansvar for ca. 19 akademiske medarbejdere og 7 studenter. Arbejdsdelingen mellem de to chefer betyder, at dine opgaver vil være knyttet til fornyelse og innovation i den offentlige sektor, herunder understøttelse af ministeren for offentlig innovation.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig eller konsulent efter overenskomst for akademikere i staten. Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Casper-sen på telefon 41 85 14 29 eller på e-mail sigca@fm.dk.

Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor. Vi vægter høj faglighed, samarbejdsevner samt gode karrieremuligheder for vores medarbejdere.

Ansøgning
Din ansøgning med CV sendes via statens e-rekrutteringssystem senest den 24. april 2018. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Grundet den varslede konflikt i staten, tages der dog forbehold for ændringer i den planlagte rekrutteringsproces, herunder ansættelsesdato.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Analytiker til FE's Kontraterrorsektor

Forsvarets Efterretningstjeneste

København
FE s Kontraterrorsektor søger et antal skarpe analytikere, der brænder for at arbejde med at sikre Danmark mod terror. Du har et stort engagement og iderighed, og formår at arbejde målrettet på at løse opgaven. Udtalt nysgerrighed, vedholdenhed og s...
Indrykket:27. august 2018
Udløbsdato:23. september 2018

Junior Analysekonsulent (Evt. nyuddannet)

VOXMETER A/S

København
Voxmeter søger nu en Junior Analysekonsulent til vores konsulentafdeling i København. Vi tilbyder Målet er, at du bliver ekspert i analysekonsulentarbejde så som projektledelse, rapportskrivning, desk research, mødebooking, salgskampagner etc.. Som ...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Fuldmægtig som kan koordinere og planlægge revisionsbesøg fra bl.a. EU-Kommissionen, Revisionsretten og Rigsrevisionen

NaturErhvervstyrelsen

København
Kan du håndtere revisionsbesøg professionelt? Vil du være med til at vedligeholde og udbygge Landbrugsstyrelsens uformelle og formelle internationale netværk og have en tæt kontakt til EU-Kommissionen, Rigsrevisionen og departementet? Så er du måske...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. september 2018

Konsulent til Campus - den offentlige læringsløsning

Moderniseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at digitalisere kompetenceudvikling i det offentlige? Moderniseringsstyrelsen har løftet Campus, det offentliges digitale læringsløsning, til en cloud-version, med det formål at kunne imødegå fremtidens udfordringer inden for lær...
Indrykket:3. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Vil du være med til at øge kvaliteten af de videregående uddannelser?

Uddannelses- og Forsknings- ministeriet

København
Er du studerende, og ønsker du at prøve din viden fra studierne af i praksis? Er du nysgerrig og god til kvalitativ metode? Og vil du være med til at udvikle kvaliteten af de videregående uddannelser? Uddannelses- og Forskningsministeriets departeme...
Indrykket:4. september 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018