Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at forny den offentlige sektor?

Vi søger 1-2 medarbejdere til arbejdet med fornyelse af den offentlige sektor i Center for udgifts-politik og modernisering (UPM).

Regeringen har med innovationsministeren i spidsen lanceret arbejdet med Sammenhængsreformen, der sætter rammen for regeringens arbejde med fornyelse, innovation og effektivisering af den offentlige sektor.
UPM har det samlede ansvar for at koordinere arbejdet med Sammenhængsreformen samt at gennemføre en række af initiativerne i reformen. Det kræver et tæt samarbejde med andre ministerier, øvrige kontorer i departementet samt Moderniseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.


Hvem er du?
Vi søger nye kolleger, der har lyst til at indgå i arbejdet sammen med os. Opgaverne vil være mange og forskelligartede, men bliver udover koordinering også at udarbejde beslutningsoplæg og bidrage til at gennemføre en række konkrete initiativer. Desuden vil en del af de løbende opgaver være ministerbetjening af innovationsministeren, herunder udarbejdelse af oplæg, taler og lignende.

Det konkrete indhold i stillingen vil blive fastlagt i dialog med dig og med afsæt i din erfaring, kompetencer og interesser. Du vil blive en del af et hold, der sætter faglighed, engagement, godt humør og samarbejde højt.

Vi søger 1-2 nye kolleger gerne med et par års erfaring fra et departement eller lignende. Det er vigtigt, at du trives i en til tider uforudsigelig hverdag, som både indeholder længerevarende arbejde med initiativer i reformen og udarbejdelse af leverancer med kort frist. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med ministerbetjening og samarbejde på tværs af ministerier eller med lignende eksterne aktører.

Vi lægger derudover vægt på, at du:
- Har lyst til at arbejde med fornyelse af den offentlige sektor
- Har en skarp pen og kan skære problemstillinger og budskaber til
- Har et højt fagligt niveau og stærke analytiske kompetencer
- Er god til at samarbejde med dine kollegaer og eksterne samarbejdspartnere

Hvem er vi?

UPM varetager en bred vifte af opgaver i forbindelse med den overordnede styring af den offentlige udgiftspolitik samt koordinationen af arbejdet med de offentlige finanser.
Centret er også ansvarlig for at koordinere og videreudvikle Finansministeriets arbejde med modernisering, fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor. Dette sker i tæt samarbejde med bl.a. Finansministeriets styrelser – særligt Moder-niseringsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen.

Centret ledes af to kontorchefer, som har ledelsesansvar for ca. 19 akademiske medarbejdere og 7 studenter. Arbejdsdelingen mellem de to chefer betyder, at dine opgaver vil være knyttet til fornyelse og innovation i den offentlige sektor, herunder understøttelse af ministeren for offentlig innovation.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig eller konsulent efter overenskomst for akademikere i staten. Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Casper-sen på telefon 41 85 14 29 eller på e-mail sigca@fm.dk.

Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor. Vi vægter høj faglighed, samarbejdsevner samt gode karrieremuligheder for vores medarbejdere.

Ansøgning
Din ansøgning med CV sendes via statens e-rekrutteringssystem senest den 24. april 2018. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Grundet den varslede konflikt i staten, tages der dog forbehold for ændringer i den planlagte rekrutteringsproces, herunder ansættelsesdato.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Centeradministrator til grundforskningscentret PRIVACY

KU - TEO - Fakultetet

København
Centeradministrator til grundforsknings centret PRIVACY på Det Teologiske fakultet, Københavns Universitet Har du lyst til at arbejde med planlægning, kommunikation, koordination og projektledelse i et engageret internationalt forskningsmiljø. Så er...
Indrykket:12. juni 2018
Udløbsdato:7. august 2018

Energistyrelsen søger medarbejder til geotermi og data-håndtering

Energistyrelsen

Har du lyst til og erfaring med at arbejde med geotermi og med håndtering af data om den danske undergrund? Har du erfaring fra en statslig myndighed?Har du en god forståelse for de processer, der indgår i forvaltningen af et teknisk komplekst områd...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:29. juli 2018

GENOPSLAG: Børne- og Socialministeriet søger erfaren jurist med interesse for socialpolitik

Børne- og Socialministeriet

København
GENOPSLAG: Børne- og Socialministeriet søger erfaren jurist med interesse for socialpolitik Interesserer du dig for socialpolitik, og trives du i krydsfeltet mellem jura og politik? Så er du måske vores nye kollega. I Kontor for Handicap bliver du e...
Indrykket:13. juni 2018
Udløbsdato:8. august 2018

Jurist med interesse for miljølovgivning

Banedanmark, Amerika Plads 15

København
Vi søger en jurist til en nyoprettet stilling. Dine primære arbejdsopgaver bliver undersøgelser af juridiske aspekter i vores jernbaneprojekter. Du vil blive ansat på Planlægningsområdet, der udarbejder grundlag for politiske beslutninger om jernban...
Indrykket:18. juni 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Studenterrådgivningen søger en regnskabsansvarlig medarbejder

Studenterrådgivningen i København og Studenterrådgivningens sekretariat

København
Studenterrådgivningen søger en medarbejder til at varetage vores økonomistyring. Vi er en lille statsinstitution, som har behov for en medarbejder, der har lyst og faglighed til at varetage regnskabs- og budgetstyring, og som trives med både at have...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:28. juli 2018