Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at gøre en forskel for kræftpatienter og være en del af fremtidens behandling indenfor hæmatologien og onkologien?

Fase 1 enheden, afsnit for eksperimentel kræftbehandling, søger en sygeplejerske til et barselsvikariat i et år fra 1.5.2021-1.5.2022.

Fase 1 enheden er et afsnit, som tilbyder forsøgsbehandling til alle former for kræftpatienter, hvis behandlingsmuligheder ellers er udtømte. Vi er organiseret som primært en ambulant enhed med mulighed for indlæggelse, 2 ambulatoriespor, eget sekretariat samt eget laboratorium.

Patienterne modtager eksperimentel kræftbehandling som led i videnskabelige forsøg. Vi afprøver lægemidler i den allertidligste fase, og der kan derfor være tale om de første forsøg på mennesker.

Sygeplejerskernes arbejdsområder varierer derfor meget; fra administration af højtspecialiseret og kompleks medicinsk kræftbehandling, til koordinering af forløb med fx sideløbende palliative teams samt samarbejde med andre faggrupper og administrative opgaver. Patienterne har ofte et meget stort behandlingsønske, og enheden ønsker at sikre at både patienter og pårørende får den optimale pleje og omsorg og oplever fælles beslutningstagen i egen behandling.

Afsnittet modtager både planlagte og akutte henvendelser, hvilket stiller krav om et indgående overblik samt handlekraft. Samtidig vægtes der i forskningen: systematik og dokumentation. Dette varetages i fællesskab af sygeplejerskerne i Fase 1 og Klinisk Forskningsenhed.

Arbejdstid:

Idet enheden er et 5 døgns afsnit, vil der som udgangspunkt ikke være hverken natte- eller weekendvagter. I helligdagene kan der være tale om enkelte vagter.

Ellers er arbejdstiden primært dagvagter med ca. 9 aftenvagter på 24 uger.

Vi tilbyder:

 • Struktureret introduktion og oplæringsprogram
 • Variation i arbejdet med både indlagte og ambulante patienter
 • Ugentlige mono- og tværfaglige konferencer
 • Erfarne, engagerede og positive kollegaer
 • Faglig sparring og kollegial støtte
Vi ønsker en kollega som:

 • Har erfaring indenfor onkologi eller hæmatologi, herunder kemokursus
 • Har bred erfaring og udviser godt overblik
 • Er fagligt engageret, videns søgende og interesseret i udvikling
 • Er positiv, initiativrig og fleksibel
 • Bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Er stabil i fremmøde
Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og FOA – FAG OG ARBEJDE for social- og sundhedspersonale.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i yderligere oplysninger og rekvirering af funktionsbeskrivelse for stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Rikke Silberbauer telefon 35451161. Se evt. stillingsbeskrivelsen her

Ansøgningsfrist er fredag 19/3 2021. Samtaler afholdes i slut uge 12.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.