Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at gøre erhvervsuddannelserne bedre?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger to fagkonsulenter til Kontor for Erhvervsuddannelser og Forberedende grunduddannelse. Stillingerne er dels til uddannelser inden for hovedområdet ”Fødevarer, jordbrug, og oplevelser” og med grundfaget biologi og dels til uddannelser inden for kommunikation og medier og til grundfaget erhvervsinformatik.

Om kontoret

Kontoret, der består af 47 medarbejdere, arbejder med at videreudvikle og øge kvaliteten i erhvervsuddannelserne og FGU. Vi bidrager til implementering af reformer og aftaler på erhvervsuddannelses og FGU-området. Det betyder, at vi varetager mange forskelligartede opgaver: Udarbejdelse af bekendtgørelser og behandling af klagesager, udvikling af kvalitetstilsynet, forsøgs- og udviklingsprojekter og en lang række andre opgaver knyttet til uddannelsernes udvikling, herunder udvikling af fag, evaluering af uddannelser, praktikområdet mv. Alle vores opgaver løses i tæt samspil med samarbejdspartnere, både skoler og organisationer. Kontoret er organiseret i fire teams med en tilknyttet teamleder, hvor fagkonsulenterne er forankret i team ”Fag og uddannelser”.

Om arbejdsopgaverne

Hovedopgaven er at stå i spidsen for drift og udvikling af de uddannelser og fag, du er fagkonsulent for. Derudover skal du bidrage til tværgående opgaver samt til den generelle drift og udvikling af erhvervsuddannelserne i store såvel som små sager.

Som fagkonsulent skal du blandt andet bidrage til:

 • den faglige udvikling og kvalitetssikring af det eller de fag du bliver fagkonsulent for
 • vejledning af skoler og faglige udvalg om rammer og indhold i uddannelser og fag
 • opdatering af bekendtgørelser og samarbejde om udviklingsredegørelser
 • opgaver i forbindelser med undervisningens organisering og gennemførelse samt prøver og evalueringer
Du skal være indstillet på, at der i beskikkelsesperioden kan ske ændringer i arbejdsopgaverne.

Om dig

Af faglige kvalifikationer forventer vi, at du har:

 • viden om og erfaring med erhvervsuddannelserne generelt
 • et godt pædagogisk og didaktisk fundament, og erfaring med faglig og pædagogisk udvikling
 • erfaring med implementering af større ændringer i uddannelserne
 • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
Af personlige kvalifikationer forventer vi, at du har:

 • gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt
 • grundighed, uden at du mister overblikket
 • gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
 • evne til at arbejde resultatorienteret, også når der er travlt
 • stort engagement og et godt humør.
Forudsætning for beskikkelsen

Det er en forudsætning for beskikkelsen som fagkonsulent, at du har ansættelse på en erhvervsskole.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som fagkonsulent skal du stille en del af din arbejdstid til rådighed for STUK. Eksempelvis skal en fagkonsulent, der er ansat med en beskikkelsesgrad på 40 procent, stille 769,6 timer af sin fulde årlige arbejdstid på 1.924 timer til rådighed for STUK. Resten af arbejdstiden bevares ved den institution, hvor du er ansat.

Beskikkelsen sker med virkning fra den 1. august 2021 og frem til og med den 1. august 2022 med mulighed for forlængelse i to perioder af tre år.

Under beskikkelsen bliver du i din overenskomststilling med et udligningstillæg, der svarer til forskellen mellem din overenskomstløn inklusive skoletillæg og garantilønnen i lønramme 34 (for tiden 455.510 kroner årligt). Hertil kommer et arbejdstimetillæg pr. beskikkelsestime (for tiden 73,71 kroner i 31. marts 2012 niveau).

Du får en hjemmearbejdsplads og mobiltelefon stillet til rådighed.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Susanne Torp på telefon 6188 8714 eller kontorchef Maria Nørby på telefon 6188 4750. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk. Du kan også læse mere om STUK her www.stukuvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag d. 18. april 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde første samtale i uge 16.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor den vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.