Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at lære udenlandske læger perfekt dansk?

DYBT ENGAGERET OG SINDSSYGT DYGTIG DANSKLÆRER SØGES - NU!!!


Til et helt unikt og nyudviklet koncept søger vi den helt rigtige person, som med overbevisning kan brænde igennem med sin undervisning. Du får masser af indflydelse på både dit job og din hverdag, og du får også et kæmpeansvar meget hurtigere end du tror det muligt. Du kan som en del af holdet være med til at gøre den helt store forskel for højtuddannede og topmotiverede mennesker. Samtidigt skal du som en ægte teamplayer være med til at udvikle både firmaets koncept og dit eget job.

Vil du være med til at sikre, at alle i Danmark kan gå til læge? Vil du være med til at give tilflyttere værktøjerne til at få et supergodt liv i Danmark, så de bliver integreret og fastholdt til glæde og gavn for dem og for os? Vil du have direkte adgang til et videnstungt og ekstremt spændende miljø?
Har du modet til at komme ud af en eventuel ’comfort zone’ – vi underviser især udenlandske læger, så du skal være parat til at lære en helt ny verden at kende. Kursisterne er ekstremt motiverede og stiller meget høje krav – for dem kan det kun gå for langsomt med at få lært dansk.

Du skal kunne leve med en meget stor grad af selvstændighed og trives ved at undervise ´én til én’. Selv om du ikke har mange kolleger omkring dig hele tiden, vil du blive taget godt imod af spændende mennesker, som virkeligt værdsætter dit arbejde. Du vil omgive dig med krævende kunder og kursister, som forventer konkrete og hurtige løsninger.

TalDansk.nu mangler lige nu to eller tre universitetsuddannede dansklærere, som er 100 procent gode til den danske grammatik - og til at undervise engageret og levende. Selv om vi stiller meget høje krav, skulle du ringe eller sende dit CV hurtigst muligt – karin@taldansk.nu - DEL meget gerne opslaget.
NB - Undervisningen foregår i Hjørring.
Se mere om TalDansk.nu på hjemmesiden www.taldansk.nu

 

TalDansk.nu

Den mobile sprogskole

v/ Karin Røjkjær

Sproglærer og indehaver

Algade 65, Koldby

7752 Snedsted


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her