Vil du være med til at lære udenlandske læger perfekt dansk?

DYBT ENGAGERET OG SINDSSYGT DYGTIG DANSKLÆRER SØGES - NU!!!


Til et helt unikt og nyudviklet koncept søger vi den helt rigtige person, som med overbevisning kan brænde igennem med sin undervisning. Du får masser af indflydelse på både dit job og din hverdag, og du får også et kæmpeansvar meget hurtigere end du tror det muligt. Du kan som en del af holdet være med til at gøre den helt store forskel for højtuddannede og topmotiverede mennesker. Samtidigt skal du som en ægte teamplayer være med til at udvikle både firmaets koncept og dit eget job.

Vil du være med til at sikre, at alle i Danmark kan gå til læge? Vil du være med til at give tilflyttere værktøjerne til at få et supergodt liv i Danmark, så de bliver integreret og fastholdt til glæde og gavn for dem og for os? Vil du have direkte adgang til et videnstungt og ekstremt spændende miljø?
Har du modet til at komme ud af en eventuel ’comfort zone’ – vi underviser især udenlandske læger, så du skal være parat til at lære en helt ny verden at kende. Kursisterne er ekstremt motiverede og stiller meget høje krav – for dem kan det kun gå for langsomt med at få lært dansk.

Du skal kunne leve med en meget stor grad af selvstændighed og trives ved at undervise ´én til én’. Selv om du ikke har mange kolleger omkring dig hele tiden, vil du blive taget godt imod af spændende mennesker, som virkeligt værdsætter dit arbejde. Du vil omgive dig med krævende kunder og kursister, som forventer konkrete og hurtige løsninger.

TalDansk.nu mangler lige nu to eller tre universitetsuddannede dansklærere, som er 100 procent gode til den danske grammatik - og til at undervise engageret og levende. Selv om vi stiller meget høje krav, skulle du ringe eller sende dit CV hurtigst muligt – karin@taldansk.nu - DEL meget gerne opslaget.
NB - Undervisningen foregår i Hjørring.
Se mere om TalDansk.nu på hjemmesiden www.taldansk.nu

 

TalDansk.nu

Den mobile sprogskole

v/ Karin Røjkjær

Sproglærer og indehaver

Algade 65, Koldby

7752 Snedsted


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. december 2017
Udløbsdato:7. februar 2018

Franskunderviser til Aalborg

International Communication v/Dorte Matthews

Aalborg
Franskunderviser - International Communication A S er inde i en særdeles sund og positiv udvikling og søger snarest en freelanceunderviser i fransk til Aalborg området. Du har indgående kulturforståelse samt flere års erfaring med undervisning af vo...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Astrup-Sønderskov Friskole - Det må gerne være sjovt at være lærer

Astrup-Sønderskov Friskole

Hjørring
Da en af vores lærere har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en engageret lærer, som vil være med til at fortsætte skolens opbygning omkring værdierne tryghed, trivsel, fællesskab og faglighed, og hvor vi prioriterer at have god tid til elever...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

AVU-underviser - Hjørring

Hjørring

Hjørring
Brænder du for at undervise unge og voksne på AVU og KUU? I Hjørring søger vi undervisere, der er læreruddannet og kan undervise i primært matematik. Men andre linjefag har også interesse fx FVU i dansk og matematik. Undervisningen finder sted på vo...