Vil du være med til at opbygge Ejendomscentret i Svendborg?

I løbet af 2020 starter udsendelsen af de nye ejendomsvurderinger og i 2024 træder nye boligskatteregler i kraft. Derfor har Skattestyrelsen etableret et Ejendomscenter til håndtering af vejledning, kundehenvendelser og sagsbehandling af sager afledt af blandt andet de nye ejendomsvurderinger og boligskatteregler.

Ejendomscentret er organisatorisk placeret under fagområdet Person i Skattestyrelsen, og har tæt samarbejde med andre relevante kontorer, områder og styrelser.

Vi er en enhed, som er under etablering, og din dagligdag vil være præget af opgaver, hvor du skal bruge handlekraft, og være resultatorienteret i forhold til forskellige målinger (KPI), samt frihed under ansvar, med, til tider, korte deadlines. Der vil være løbende konstruktiv feedback på en bred og dynamisk opgaveportefølje.

Vi søger medarbejdere indenfor to områder:

  • Vejledere og sagsbehandlere til besvarelse af henvendelser vedr. ejendomsområdet


Ejendomscentret besvarer alle generelle henvendelser vedr. tidligere og kommende ejendomsvurderinger via telefon og mail. Vi søger i den forbindelse et antal vejledere der brænder for at vejlede borgere og virksomheder og som motiveres af at arbejde i et fagligt miljø, hvor der til tider kan være rigtig travlt. Du vil indgå i en fast vagtplan til bemanding af telefonen.

Foruden rollen som vejleder bliver du også sagsbehandler, hvor du træffer skattemæssige afgørelser inden for ejendomsværdiskat. Du skal derfor være indstillet på skift mellem rollen som vejleder på telefonen og rollen som sagsbehandler, som både kan skifte i løbet af dagen, men også i perioder med ren fokus på det ene område. Hvis din interesse og kompetencer primært er indenfor det ene område, vil vi arbejde på at imødekomme dette, men du skal være indstillet på at varetage begge funktioner.  • Sagsbehandlere ift. skattepligtige borgere med udlandsforhold


Som sagsbehandler vil du komme til at arbejde med spændende og til tider komplekse opgaver vedr. skattepligtige borgere med udlandsforhold. En opgave der løses i tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter, herunder også udenlandske samarbejdspartnere. Du vil i høj grad arbejde selvstændigt, og træffe afgørelser i forskellige typer af sager, som alle varierer i forhold til forløb, varighed og kompleksitet. Der er tale om en ny opgave i Ejendomscentret, hvorfor du i høj grad har mulighed for at præge etableringen, udviklingen og driften af området.

Du skal have stærke sagsbehandlerkompetencer, med god politisk og forretningsmæssig forståelse, herunder erfaring med forvaltningsretlige regler. Det er centralt, at du kan kommunikere dine konklusioner på en enkel og letforståelig måde.

Generelt

For begge områder lægges vægt på, at du har/ eller er ved at færdiggøre en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du kan også have opnået tilsvarende relevant faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde og måske have lyst til at videreuddanne dig.

Vigtigst er det imidlertid, at du har den rette indstilling og er fagligt interesseret i området inden for ejendomsvurderinger eller udlandsbeskatning, og hvis nogle af de specifikke skattekompetencer mangler, vil vi sørge for en grundig oplæring i disse.

Dine gode kommunikative evner gør dig i stand til at kommunikere med udgangspunkt i borgerens situation, både i skrift og i tale, på dansk, engelsk og gerne på tysk.

Fælles for stillingerne er det, at du trives i og har lyst til at bidrage til et miljø, hvor gode samarbejdsevner samt vidensdeling vægtes højt.


Dit nye team

Du bliver en del af et fagligt miljø på ca. 50 medarbejdere, hvor du vil blive ansat i en enhed i Svendborg, som vi aktuelt ansætter til. Vi lægger stor vægt på at kunne sparre med hinanden og sikre en konstant faglig udvikling.

Vi tilbyder desuden gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og der er således mulighed for formaliseret kompetenceudvikling samt tilpasning af opgaver ift. din profil.

Vi sætter pris på at have et godt miljø – både fagligt og socialt. Vi har travlt men med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. Fælles for enhederne er, at vi både sammen og i de enkelte teams løfter i flok, når der er behov for det. Det betyder bl.a. at alle, i perioder med stor mængde udsendelser af ejendomsvurderinger, indgår i vagtplan på telefonen og mails.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via nedenstående link ”Søg stillingen” inden ansøgningsfristens udløb 2. august 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. Du bedes i ansøgningen angive, hvilket område du fortrinsvis søger indenfor.

Har du spørgsmål til stillingen i et af områderne, er du velkommen til at kontakte os i følgende uger:

Vejledere og sagsbehandlere til besvarelse af henvendelser vedr. ejendomsområdet

Uge 27 og 31, Funktionsleder i Vejledning og Sagsbehandling, Gitte Jørgensen, tlf.: 72 37 58 37

Sagsbehandlere ift. skattepligtige borgere med udlandsforhold

Uge 29 og 31, Kontorchef i Vejledning og Koordinering, Bianca Hyre, tlf.: 72 37 25 92

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer m.fl. (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Tiltrædelse forventes per 1. oktober 2020 eller snarest muligt.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Bryghusvej 30, 5700 Svendborg.

Der vil blive indhentet straffeattest forud for ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fuldmægtig søges til internationale opgaver inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser

Styrelsen for Forskning og Uddannelse - Svendborg

Svendborg
Har du lyst til at arbejde med europæiske uddannelsesprogrammer og har du interesse for dagtilbuds-, grundskole eller ungdomsuddannelsesområdet? Er du god til både at rådgive, administrere og kommunikere om forskellige typer af tilskudsprogrammer? S...
Indrykket:24. juni 2020

AC/ Ledelsesstøtte til Ejendomscentret i Skattestyrelsen Svendborg

Skatteforvaltningen, Svendborg

Svendborg
Vil du have en central administrativ rolle, hvor du vil få afvekslende og alsidige opgaver, og hvor en vigtig del i hverdagen er at bistå underdirektøren i Ejendomscentret, så skal du søge stillingen som AC Ledelsesstøtte i Svendborg. I løbet af 202...
Indrykket:24. juni 2020

AC-medarbejdere til vandteamet i Tilskudsenheden i Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen

Odense C
Vil du være en del af arbejdet med tilskudsordninger til vådområder og lavbundsarealer? Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre? Kan du virkeliggøre ambitionerne om at desig...
Indrykket:22. juni 2020

Er du vores nye kollega i Skattestyrelsens Kundecenter, KC Styring og kvalitet - Person i Odense?

Skatteforvaltningen, Odense, Dannebrogsgade

Odense C
Har du lyst til at blive en del af en myndighed som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund. Er du faglig dygtig og kan du tackle at have en travl hverdag og fortsat have et smil i stemmen, så er det dig, vi søger! Kundecentrets ke...
Indrykket:19. juni 2020

Data Manager for the Interdisciplinary Centre on Population Dynamics

Syddansk Universitet

Odense M
The Demography Unit of the University of Southern Denmark s Interdisciplinary Centre on Population Dynamics (CPop) seeks to recruit a Data Manager. As part of the Faculty of Business and Social Science, the Demography unit collaborates with research...
Indrykket:17. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fuldmægtig søges til internationale opgaver inden for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser

Styrelsen for Forskning og Uddannelse - Svendborg

Svendborg
Har du lyst til at arbejde med europæiske uddannelsesprogrammer og har du interesse for dagtilbuds-, grundskole eller ungdomsuddannelsesområdet? Er du god til både at rådgive, administrere og kommunikere om forskellige typer af tilskudsprogrammer? S...
Indrykket:24. juni 2020

AC/ Ledelsesstøtte til Ejendomscentret i Skattestyrelsen Svendborg

Skatteforvaltningen, Svendborg

Svendborg
Vil du have en central administrativ rolle, hvor du vil få afvekslende og alsidige opgaver, og hvor en vigtig del i hverdagen er at bistå underdirektøren i Ejendomscentret, så skal du søge stillingen som AC Ledelsesstøtte i Svendborg. I løbet af 202...
Indrykket:24. juni 2020

AC-medarbejdere til vandteamet i Tilskudsenheden i Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen

Odense C
Vil du være en del af arbejdet med tilskudsordninger til vådområder og lavbundsarealer? Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre? Kan du virkeliggøre ambitionerne om at desig...
Indrykket:22. juni 2020

Er du vores nye kollega i Skattestyrelsens Kundecenter, KC Styring og kvalitet - Person i Odense?

Skatteforvaltningen, Odense, Dannebrogsgade

Odense C
Har du lyst til at blive en del af en myndighed som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund. Er du faglig dygtig og kan du tackle at have en travl hverdag og fortsat have et smil i stemmen, så er det dig, vi søger! Kundecentrets ke...
Indrykket:19. juni 2020

Data Manager for the Interdisciplinary Centre on Population Dynamics

Syddansk Universitet

Odense M
The Demography Unit of the University of Southern Denmark s Interdisciplinary Centre on Population Dynamics (CPop) seeks to recruit a Data Manager. As part of the Faculty of Business and Social Science, the Demography unit collaborates with research...
Indrykket:17. juni 2020