Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sætte patienten først i fremtidens urologiske sygepleje?

Oversygeplejerske med mod på vækst og forandring til Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH

Vi søger en leder, der først og fremmest formår at forberede og flytte Urologisk Afdeling L til det nye OUH i 2024. Det indebærer også, at du sammen med den ledende overlæge kommer til at stå i spidsen for strategisk og faglig udvikling og drift af en afdeling, hvor patienttilgangen bare vokser og vokser, og den faglige og teknologiske udvikling har fart på.

 

Den komplekse ledelsesopgave
Arbejdet frem mod det nye OUH er godt i gang og forberedelse af flytningen vil som nævnt blive et meget væsentligt arbejdsområde for oversygeplejersken og resten af organisationen i de kommende år.

Vi garanterer, at du vil få brug for hele paletten af ledelseskompetencer! Både hvad angår arbejdet med strategisk udvikling på OUH og på landsplan og i forhold til at være på forkant med driften og gå forrest i kulturarbejde på mange planer. Du får reference direkte til OUH’s direktion og bliver en del af hospitalets afdelingsledelseskreds. Læs mere om stillingen, det nye OUH og OUH’s værdi- og ledelsesgrundlag i den uddybende stillingsbeskrivelse her

 

Hvad får du i stillingen?
Du bliver sammen med den ledende overlæge leder for et personale, der både består af nyere og mere erfarne medarbejdere, som har valgt specialet, og som har som mål at hjælpe dem, der har brug for os. Sammen skal I lede både den personalemæssige og den sygeplejefaglige udvikling i dybden og i bredden. De højtspecialiserede funktioner og de hyppige sygdomme skal behandles med samme høje faglighed, og du kommer til at være med til at sikre, at det hele går op i en højere enhed på en afdeling med funktion på to matrikler.

Urologien på OUH har seks kræftpakker, hvoraf de fem varetages på specialiseret niveau, ligesom mange specialiserede funktioner inden for den benigne urologi. Disse forskellige spænd kræver specialiseret sygepleje, hvilket du kommer til at sikre sammen med den øvrige ledergruppe.

Sammen med den ledende overlæge, forskningslederen og afdelingens professorer får du ansvar for afdelingens forskningsmæssige profil og udvikling.

 

Din baggrund
Vi søger en oversygeplejerske, der har solid erfaring som leder, herunder erfaring i at lede gennem andre, da du får fire afdelingssygeplejersker i reference. Specialekendskab er i den forbindelse en fordel, men ikke et krav, da vi først og fremmest går efter en sygeplejefaglig leder med stort L.

Du har en udtalt interesse for at arbejde i et tværfagligt fællesskab kombineret med klinisk erfaring og forståelse for hverdagen set fra både patientens og medarbejderens vinkel. Lederuddannelse på master- eller kandidatniveau er et plus, men ikke et krav.

Du evner at skabe relationer og kommunikere med personale, patienter og samarbejdspartnere i et speciale med stor bredde.

Lean-redskaberne i den Syddanske Forbedringsmodel vil du skulle lære at kende, hvis du ikke gør det i forvejen.

Økonomiforståelse og erfaring med at have budgetansvar er et must.

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter overenskomst mellem Danske Regioner og Lederforeningen i DSR.

 

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse
Ansøgningsfrist er den 22. november 2020, og vi forventer at afholde samtaler den 3. og 8. december for hhv. første og anden samtalerunde. Tiltrædelse er 1. februar 2021. Ansøger skal være forberedt på eventuelt at gennemføre en personlighedstest, og vi indhenter referencer efter aftale.

 

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os og høre om stillingen:

 

Mere om afdelingen
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en kompleks afdeling med funktioner i både Odense og Svendborg og et årligt budget på ca. 130 mio. kr. Fagligt spænder vi fra de højtspecialiserede funktioner til også at dække den brede basisurologi med både akutte og elektive forløb. Vi varetager selv udredning, behandling og opfølgning af størstedelen af afdelingens patienter, men samarbejder også på tværs med flere afdelinger på OUH om de brede patientforløb. Læs også om afdeling L her.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.