Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre, at medarbejdere og ledere er i de bedste hænder? Organisationspsykolog ved Ledelse og Kommunikation, Hospitalsstaben, Aarhus Universitetshospital

 • Brænder du for at styrke arbejdsmiljø og ledelse i en stærk fagprofessionel kultur?
 • Har du lyst til og erfaringer med at gå ind i de svære samarbejds- og trivselsproblemstillinger, der kan opstå i kølvandet på fusioner, kontinuerlige besparelser og det særlige pres, som et år med Covid-19 har lagt på medarbejderne og ledere i klinikken?
Kan du svare ja til det, så skal du søge stillingen som organisationspsykolog i Ledelse og Kommunikation på Aarhus Universitetshospital.

Ledelse og Kommunikation er en afdeling i Hospitalsstaben med 23 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi arbejder sammen med ledelsen om at drive og udvikle hospitalet i en tid med store forandringer, udfordringer og store muligheder.

Psykologisk sikkerhed, trivsel og godt arbejdsmiljø kræver et vedvarende fokus og involvering fra ledelsens side. Som organisationspsykolog er en af dine vigtigste opgaver at være sparringspartner for ledere i forhold til såvel konkrete problemstillinger som styrkelse af et godt arbejdsmiljø. .

Lederens liv som omdrejningspunkt
Du vil indgå i et team af organisationskonsulenter, hvis kerneopgave er at understøtte ledelse på alle niveauer i hele "Lederens liv"; fra spotting og udvikling af ledertalenter, rekruttering, introduktion og on-boarding til løbende ledelsesudvikling, sparring og supervision.

Vi lægger vægt på, at de forskellige opgaver og indsatser hænger sammen i en faglig stærk og meningsgivende synergi. Du vil derfor komme til at arbejde med hele spektret af opgaver, dog med særlig vægt på sparring til lederne i forhold til personaleledelse, trivsel, samarbejde og arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du
 • har en psykologisk kandidatuddannelse
 • er autoriseret og specialist inden for arbejds- og organisationspsykologi
 • har domænekendskab dvs. erfaring fra arbejde på og med hospitaler
 • har mindst fem års praksiskendskab inden for området arbejdsmiljø og lederudvikling
 • har en supervisoruddannelse eller erfaring med at lede supervisionsgrupper
 • har erfaring med konflikthåndtering
 • har erfaring med ledelse på tværs i organisationen og et godt blik for relationers betydning i ledelse.

En udpræget holdspiller med høj faglighed og personlig integritet
Vi leder efter en dedikeret psykolog, som kan hjælpe ledere til at skabe de bedste vilkår for løsning af kerneopgaven, så patienten til stadighed er i de bedste hænder. 

Vi lægger derfor vægt på, at du
 • brænder for opgaven og klinikken, men også evner at bevare en refleksiv distance og overblik under spidsbelastning
 • har et stærkt organisatorisk blik og kan arbejde ind i de vilkår og dynamikker, som findes i en stor, politisk ledet organisation
 • både kan arbejde med en konkret opgave, men også sætte den i sammenhæng med større strategiske indsatser og projekter
 • har erfaring med at være sparringspartner for ledelser
 • har lyst til at indgå i en stab med mange forskellige fagligheder og kompetencer, og tager initiativ til nye måder at løse opgaven og dyrke samarbejdet på tværs
 • trives i at arbejde teambaseret og er mere optaget af klinikkens succes end egen personlig status
 • er nytænkende og kobler dig på andres ideer
 • er rummelig, troværdig og lyttende.

Vi tilbyder en afdeling, som glæder sig til at få dig som kollega. Vi lægger vægt på at have en sund samarbejdskultur med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor man altid kan få sparring og hjælp fra kollegaer, og hvor vi selv i travle perioder har en god tone og altid gerne hjælper hospitalets afdelinger. Du kan se afdelingens medarbejdere og deres opgaver her.

Du får et job med en høj grad af selvstændighed, en afvekslende hverdag og engagerede kollegaer med mange års erfaring inden for ledelse og kommunikation.

Stillingen er på 37 timer pr uge. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi holder den første ansættelsessamtale den 12. marts 2021. Går du videre til 2. samtale den 19. marts 2021, vil du skulle gennemgå en profiltest.

Yderligere oplysninger om stillingen
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Ledelse og Kommunikation Hanne Dahlerup på 2910 8160.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.