Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre informationssikkerheden i det offentlige Danmark?

Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder digitalisering af den offentlige sektor. Vil du være med til at sikre, at der er styr på informationssikkerheden? Og har du mod på et udfordrende job i en dynamisk og projektorienteret organisation? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor du er med til at sikre, at danskerne kan føle sig trygge ved at bruge de fællesoffentlige it-løsninger. 
  Om stillingen
Du bliver en del af sikkerhedsteamet, der sammen skal løfte det ansvar, som Digitaliseringsstyrelsen har for at gå forrest i informationssikkerhedsarbejdet i staten og i digitaliseringen af den offentlige sektor.  
 
Vi har bl.a. ansvaret for at udarbejde en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed, vi laver kommunikationskampagner, der skal gøre danskerne mere sikre på nettet, og det er os, der står på mål for sikkerheden internt i huset. I den kommende tid vil du bl.a. blive inddraget i at udarbejde vejledninger og retningslinjer for informationssikkerhed og databeskyttelse til offentlige myndigheder. 
 
Om dig 
Vi leder efter dig, som: 
• har stærke analytiske kompetencer og kan kommunikere komplekse tekniske problemstillinger på en enkel måde  
• kan arbejde selvstændigt, har solid dømmekraft og er god til at skabe relationer både internt og eksternt 
• har politisk tæft og forståelse for de beslutningsprocesser, som kendetegner en politisk styret organisation  
• tager ansvar og ikke slipper opgaven, før du er i mål. 
 
Vi forestiller os, at du cand.jur., cand.polit. eller har en datalogisk uddannelse på universitetsniveau – gerne med nogle års erfaring fra en offentlig myndighed, politisk styret organisation eller det private, men vi vil også gerne høre fra dig, der er nyuddannet. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sikkerhedsstandarden ISO 27001.  
 
Om os 
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 240 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har en ambition om at være Danmarks bedste styrelse, bl.a. gennem et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.  
 
Dit nye skrivebord står i Kontor for jura, sikkerhed og EU med 24 dygtige medarbejdere, der servicerer hele styrelsen med rådgivning og vejledning inden for vores tre fagområder. Vi fungerer fra maj 2018 også som databeskyttelsesrådgiver for hele Finansministeriet bortset fra Statens It. Vi har et godt kollegialt miljø og et stærkt samarbejde, hvor vi bruger vores forskellige kompetencer til sammen at levere høj kvalitet.  
 
Læs mere om vores arbejde på digst.dk/informationssikkerhed 
 
Ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat efter gældende relevante overenskomst for medarbejdere i staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg. 
 
Flere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Wessel på tlf. 2246 5910.  
 
Ansøgning 
Send din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores online-system senest d. 26. februar 2018. Vi holder samtaler i uge 10-11, og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. maj. 
 
Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Skarp økonom til samfundsøkonomiske analyser af uddannelse og forskning

Uddannelses- og Forsknings- ministeriet

Er du analytisk stærk og har du interesse for uddannelse og forskning? Synes du politikudvikling og samfundsøkonomiske analyser er spændende? Og kan du formidle komplekse problemstillinger på en kort og præcis måde? Så har vi en spændende stilling i...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:26. oktober 2018

Farmakoepidemiolog søges til Farmakostatisktisk Enhed på Klinisk Farmakologisk Afdeling

Bispebjerg Hospital

København
Farmakoepidemiolog søges til Farmakostatistisk Enhed på Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Der er en stilling som farmakoepidemiolog til besættelse ved Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Ho...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:1. november 2018

Assistent til Liquid and Dry Bulk

COPENHAGEN MALMÖ PORT, FILIAL AF COPENHAGEN MALMÖ PORT AB, SVERIGE

Vores afdeling for Liquid Dry Bulk søger en ny kollega der har et godt drive, og som gerne vil have en 80 stilling (dvs. 30 timer om ugen). Du vil være personen, der skal kunne håndtere lejemålsrelateret arbejde i både København og Malmø. Du vil få ...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:13. november 2018

Sektionsleder søges til Sektion for Veterinærmedicinsk Evaluering i Enhed for Medicinsk Evaluering & Biostatistik

Lægemiddelstyrelsen

København
Er du interesseret i ledelse i et internationalt, fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at arbejde med effektiv lægemiddelgodkendelse i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik? Så er du måske vores nye sektionsleder i Læg...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

It- og informationssikkerhedschef

Statsministeriet(departementet)

København
En stilling som it- og informationssikkerhedschef og leder af Statsministeriets it-sektion er ledig til besættelse snarest muligt. Arbejdsopgaver Statsministeriets it-drift er overgået til Statens It. Det bliver din opgave at skabe en stærk it-struk...
Indrykket:24. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018