Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre informationssikkerheden i det offentlige Danmark?

Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder digitalisering af den offentlige sektor. Vil du være med til at sikre, at der er styr på informationssikkerheden? Og har du mod på et udfordrende job i en dynamisk og projektorienteret organisation? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor du er med til at sikre, at danskerne kan føle sig trygge ved at bruge de fællesoffentlige it-løsninger. 
  Om stillingen
Du bliver en del af sikkerhedsteamet, der sammen skal løfte det ansvar, som Digitaliseringsstyrelsen har for at gå forrest i informationssikkerhedsarbejdet i staten og i digitaliseringen af den offentlige sektor.  
 
Vi har bl.a. ansvaret for at udarbejde en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed, vi laver kommunikationskampagner, der skal gøre danskerne mere sikre på nettet, og det er os, der står på mål for sikkerheden internt i huset. I den kommende tid vil du bl.a. blive inddraget i at udarbejde vejledninger og retningslinjer for informationssikkerhed og databeskyttelse til offentlige myndigheder. 
 
Om dig 
Vi leder efter dig, som: 
• har stærke analytiske kompetencer og kan kommunikere komplekse tekniske problemstillinger på en enkel måde  
• kan arbejde selvstændigt, har solid dømmekraft og er god til at skabe relationer både internt og eksternt 
• har politisk tæft og forståelse for de beslutningsprocesser, som kendetegner en politisk styret organisation  
• tager ansvar og ikke slipper opgaven, før du er i mål. 
 
Vi forestiller os, at du cand.jur., cand.polit. eller har en datalogisk uddannelse på universitetsniveau – gerne med nogle års erfaring fra en offentlig myndighed, politisk styret organisation eller det private, men vi vil også gerne høre fra dig, der er nyuddannet. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sikkerhedsstandarden ISO 27001.  
 
Om os 
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 240 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har en ambition om at være Danmarks bedste styrelse, bl.a. gennem et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.  
 
Dit nye skrivebord står i Kontor for jura, sikkerhed og EU med 24 dygtige medarbejdere, der servicerer hele styrelsen med rådgivning og vejledning inden for vores tre fagområder. Vi fungerer fra maj 2018 også som databeskyttelsesrådgiver for hele Finansministeriet bortset fra Statens It. Vi har et godt kollegialt miljø og et stærkt samarbejde, hvor vi bruger vores forskellige kompetencer til sammen at levere høj kvalitet.  
 
Læs mere om vores arbejde på digst.dk/informationssikkerhed 
 
Ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat efter gældende relevante overenskomst for medarbejdere i staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg. 
 
Flere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Wessel på tlf. 2246 5910.  
 
Ansøgning 
Send din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores online-system senest d. 26. februar 2018. Vi holder samtaler i uge 10-11, og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. maj. 
 
Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Styrelsen for Patientsikkerhed søger en jurist til informationssikkerhed og databeskyttelse til Aarhus

Styrelsen for Patientsikkerhed, Islands Brygge

Er du fortrolig med persondataret og har du forståelse for den juridiske side af informationssikkerhed? Er du god til at aflæse forretningsbehov og omsætte dem til håndgribelig juridisk rådgivning? Så er du måske vores nye jurist. Om arbejdet Du bli...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Akademiker med interesse for den økonomiske styring af politiets strategiske udviklingsprojekter

Koncern HR

København, Rigspolitiet, Koncernstyring Du brænder for at være med til at udvikle fremtidens politi, og har lysten til at være den centrale medspiller, der sikrer økonomisk overblik over og styring af politiets strategiske projektportefølje, som ind...
Indrykket:3. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

2 ambitiøse fuldmægtige til Vejdirektoratets økonomiområde

Budget

København
Drives du af nysgerrighed og ønsket om at levere gode resultater? Leder du efter et sted, hvor du kan få nye udfordringer og udvikle dig indenfor økonomistyring? Vil du have medansvar for styringen af Vejdirektoratets økonomi på omkring 4 mia. kr. o...
Indrykket:7. maj 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Ambitiøse generalister til styring, implementering og organisationsudvikling

Digitaliseringsstyrelsen

Hverdagen er digital. Vil du være med til at understøtte digitaliseringen af det offentlige Danmark med solid styring? Er du samtidig en stærk koordinator, der kan udvikle og binde vores hus sammen? Og er du klar til et job med ansvar og mening? Så ...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Skarpe og dedikerede generalister til Ledelsessekretariatet i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

Udvikling og Forenkling i SKAT

København
Har du lyst til at arbejde helt tæt på beslutningsprocesserne i en politisk styret organisation? Trives du med mange forskelligartede opgaver - ofte med korte deadlines, hvor et skarpt overblik og evnen til at finde løsninger er afgørende? Så er du ...
Indrykket:8. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018