Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at sikre informationssikkerheden i det offentlige Danmark?

Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder digitalisering af den offentlige sektor. Vil du være med til at sikre, at der er styr på informationssikkerheden? Og har du mod på et udfordrende job i en dynamisk og projektorienteret organisation? Så har vi en spændende stilling til dig, hvor du er med til at sikre, at danskerne kan føle sig trygge ved at bruge de fællesoffentlige it-løsninger. 
  Om stillingen
Du bliver en del af sikkerhedsteamet, der sammen skal løfte det ansvar, som Digitaliseringsstyrelsen har for at gå forrest i informationssikkerhedsarbejdet i staten og i digitaliseringen af den offentlige sektor.  
 
Vi har bl.a. ansvaret for at udarbejde en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed, vi laver kommunikationskampagner, der skal gøre danskerne mere sikre på nettet, og det er os, der står på mål for sikkerheden internt i huset. I den kommende tid vil du bl.a. blive inddraget i at udarbejde vejledninger og retningslinjer for informationssikkerhed og databeskyttelse til offentlige myndigheder. 
 
Om dig 
Vi leder efter dig, som: 
• har stærke analytiske kompetencer og kan kommunikere komplekse tekniske problemstillinger på en enkel måde  
• kan arbejde selvstændigt, har solid dømmekraft og er god til at skabe relationer både internt og eksternt 
• har politisk tæft og forståelse for de beslutningsprocesser, som kendetegner en politisk styret organisation  
• tager ansvar og ikke slipper opgaven, før du er i mål. 
 
Vi forestiller os, at du cand.jur., cand.polit. eller har en datalogisk uddannelse på universitetsniveau – gerne med nogle års erfaring fra en offentlig myndighed, politisk styret organisation eller det private, men vi vil også gerne høre fra dig, der er nyuddannet. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sikkerhedsstandarden ISO 27001.  
 
Om os 
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 240 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har en ambition om at være Danmarks bedste styrelse, bl.a. gennem et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.  
 
Dit nye skrivebord står i Kontor for jura, sikkerhed og EU med 24 dygtige medarbejdere, der servicerer hele styrelsen med rådgivning og vejledning inden for vores tre fagområder. Vi fungerer fra maj 2018 også som databeskyttelsesrådgiver for hele Finansministeriet bortset fra Statens It. Vi har et godt kollegialt miljø og et stærkt samarbejde, hvor vi bruger vores forskellige kompetencer til sammen at levere høj kvalitet.  
 
Læs mere om vores arbejde på digst.dk/informationssikkerhed 
 
Ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat efter gældende relevante overenskomst for medarbejdere i staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg. 
 
Flere oplysninger 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie Wessel på tlf. 2246 5910.  
 
Ansøgning 
Send din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle bilag via vores online-system senest d. 26. februar 2018. Vi holder samtaler i uge 10-11, og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. maj. 
 
Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Genopslag: Fuldmægtig til ministerbetjening og styringsopgaver i Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet

København
Genopslag: Fuldmægtig til ministerbetjening og styringsopgaver i Udenrigsministeriet Udenrigsministeriet søger ambitiøs medarbejder til at udvikle det fiskeripolitiske område. Opgaver og ansvar Som led i Udenrigsministeriets styrkelse af den departe...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:27. august 2018

Fuldmægtige søges til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København
Departementet søger et antal fagligt stærke fuldmægtige til henholdsvis Asyl- og Migrationsafdelingen og Familie- og Opholdsafdelingen. Der er tale om både faste og tidsbegrænsede stillinger. Om stillingerne Som fuldmægtig i Udlændinge- og Integrati...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:27. august 2018

Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) søger fuldmægtig til Forskningsadministrationen

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

København
Kunstakademiets Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) søger fuldmægtig til Forskningsadministrationen Vil du være med til at udvikle rammerne for forskningen på KADK, så skolens forskere får de bedst mulige vilkår for at skabe forskni...
Indrykket:5. juli 2018
Udløbsdato:24. august 2018

Engagerede projektmedarbejdere og -specialister til opbygning af fremtidens digitale infrastruktur

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at udvikle og implementere offentlige it-infrastrukturløsninger? Og motiveres du af at gøre en forskel i en digital hverdag? Hos Center for infrastrukturprojekter og udbud i Digitaliseringsstyrelsen får du nu muligheden for at bi...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:27. august 2018

Bioinformatician and Computing Resource Manager

KU - SCIENCE - SNM

København
Bioinformatician and Computing Resource Manager Section for Evolutionary Genomics, Natural History Museum of Denmark, Faculty of Science University of Copenhagen The Natural History Museum of Denmark is looking for a computational biologist for a pe...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:1. september 2018